Juomashokoladiassa ei aina tarvitse olla kaakaota. Saksassa Univerciok-brändin eksklusiivisena toimittajana tarjoamme myös epätavallisia kaakaottomia juomashokoladeja, kuten vaniljaa tai mantelia.
Kuuma suklaaspesialiteettimme makuvaihtoehdot ovat monipuolisia ja vaihtelevat hedelmäisestä (sitruuna) mielikuvitukselliseen (suklaa-päärynä). Annospakkaukset ovat nopeita ja helppoja valmistaa, joten ne sopivat erityisesti tapahtumiin ja pienelle ravintolatoiminnalle. Miksi et järjestäisi suklaatapahtumaa?
Kaakaopavut, tai raaka kaakao, ovat kaakaopuun siemeniä, joita kasvatetaan Kamerunin hedelmällisissä maaperissä ilman lannoitteita tai kemiallisia tuotteita, 100% luonnollisia ja orgaanisia.
Kaakaomassa, jota kutsutaan myös kaakaolikööriksi, saadaan jauhamalla luomukaakaopapujen jyviä, ja sen laatu voi vaihdella käytettyjen papujen laadun mukaan. Meidän papumme ovat luomua ja luonnollisia.
Kaakaovoi tangot, joita kutsutaan myös kaakaovoi patukoiksi, ovat pitkiä ja leveitä. Ne ovat täydellisiä tarkkaan annosteluun. Ne sulavat nopeasti, mikä helpottaa niiden lisäämistä herkkiin resepteihin ja leikkaamiseen. Suklaateollisuudessa ne ovat ihanteellisia suklaan temperointiin, varmistaen viimeistelyn.
Kaakaovoihelmet, joita kutsutaan myös pastilleiksi, ovat pieniä ja tasalaatuisia. Ne ovat täydellisiä tarkkaan annosteluun. Ne sulavat nopeasti, mikä helpottaa niiden lisäämistä herkkiin resepteihin. Suklaateollisuudessa ne ovat ihanteellisia suklaan temperointiin, varmistaen viimeistelyn.