Kaakaopavut, tai raaka kaakao, ovat kaakaopuun siemeniä, joita kasvatetaan Kamerunin hedelmällisissä maaperissä ilman lannoitteita tai kemiallisia tuotteita, 100% luonnollisia ja orgaanisia.
Uudet GÜ-suklaaleviteet ovat täydellisiä kumppaneita leivälle, sämpylöille, croissanteille, crepeille tai vohveleille. Ihanteellinen jäätelön ja jälkiruokien päälle … tai vain suoraan purkista!
Kolme herkullista makua, jotka perustuvat hasselpähkinään ja suklaaseen, ilahduttavat suklaakreemin ystäviä lokakuusta 2019 alkaen, ilman palmuöljyä ja gluteenittomia:
Hasselpähkinä & Suklaa Silkkinen
Hasselpähkinä & Suklaa Rapsakka
Suklaa & Suolattu Karamelli
Kinder Joy -suklaa, jota olemme tuoneet lukemattomille arvostetuille asiakkaillemme, on brändi Kinder-suklaatuotevalikoimassa. Tämäntyyppinen suklaatuote sisältää elintarvikekelpoisen muovimunan muotoisen pakkauksen, jossa on avausläppä, joka jakaa sen kahteen osaan. Yksi suljettu puoli sisältää kerroksia maito- ja kaakaokreemiä, joiden päällä on kaksi kaakaowaferspheria, joita voi nauttia mukana tulevalla lusikalla. Lasten, joiden ikäryhmä on 2–5 vuotta, keskuudessa erittäin suosittu Kinder Joy -suklaata voidaan hankkia suurissa erissä hygieenisessä pakkauksessa.
Kaakaomassa, jota kutsutaan myös kaakaolikööriksi, saadaan jauhamalla luomukaakaopapujen jyviä, ja sen laatu voi vaihdella käytettyjen papujen laadun mukaan. Meidän papumme ovat luomua ja luonnollisia.
Kaakaovoi tangot, joita kutsutaan myös kaakaovoi patukoiksi, ovat pitkiä ja leveitä. Ne ovat täydellisiä tarkkaan annosteluun. Ne sulavat nopeasti, mikä helpottaa niiden lisäämistä herkkiin resepteihin ja leikkaamiseen. Suklaateollisuudessa ne ovat ihanteellisia suklaan temperointiin, varmistaen viimeistelyn.
Juomashokoladiassa ei aina tarvitse olla kaakaota. Saksassa Univerciok-brändin eksklusiivisena toimittajana tarjoamme myös epätavallisia kaakaottomia juomashokoladeja, kuten vaniljaa tai mantelia.
Kuuma suklaaspesialiteettimme makuvaihtoehdot ovat monipuolisia ja vaihtelevat hedelmäisestä (sitruuna) mielikuvitukselliseen (suklaa-päärynä). Annospakkaukset ovat nopeita ja helppoja valmistaa, joten ne sopivat erityisesti tapahtumiin ja pienelle ravintolatoiminnalle. Miksi et järjestäisi suklaatapahtumaa?
Kaakaovoihelmet, joita kutsutaan myös pastilleiksi, ovat pieniä ja tasalaatuisia. Ne ovat täydellisiä tarkkaan annosteluun. Ne sulavat nopeasti, mikä helpottaa niiden lisäämistä herkkiin resepteihin. Suklaateollisuudessa ne ovat ihanteellisia suklaan temperointiin, varmistaen viimeistelyn.