Suklaakakku, joka on täytetty suklaapaloilla, peitetty suklaa-hasselpähkinäkermalla ja koristeltu mantelikrokantilla. Suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa ja kulutettavaksi seuraavina päivinä. Älä pakasta uudelleen.
Intensiivinen tumma suklaakakku, jossa on kuohkea suklaakuori ja sulanut suklaasydän. Tarjoillaan pakastettuna ja mikroaaltouunissa se on valmis vain 60 sekunnissa. Jokainen pala painaa 90 g, laatikossa on 12 kakkua.
Tuotteen säilyttämistä suositellaan jääkaapissa -18° ja kuluttamista sulatuksen jälkeen. Älä pakasta uudelleen.
Makea leipomo.
Gluteenittomat suklaakeksit.
Suklaakeksejä irtotavarana.
Suklaatikku-keksit.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Ruokatuotteen alkuperämaa: Sisilia (Italia)