Tämä neliömäinen, viistetty magneettinen suklaakonvehtimuotti mahdollistaa kotitekoisten suklaakonvehtien valmistamisen, joka on välttämätön vitriinissasi!
Konvehdin mitat: 30 x 30 mm - 10 kpl
Suklaan paino yksikkö: 9g
Kaikissa tilaisuuksissa voit tarjota asiakkaille suklaakonvehteja, joko maisteltavaksi tai lahjaksi. Tämän modernin ja ajattoman suklaakonvehtimuotin muoto mahdollistaa sen käytön vuodenaikojen mukaan.
Entistäkin herkullisempia konvehteja voit valmistaa täyttämällä ne kotitekoisella pralineella tai karamellilla.
Tämä BPA-vapaa muovinen suklaakonvehtimuotti koostuu kahdesta osasta, joiden koko on 275 x 135 x 25 mm: muovinen muotti magneeteilla ja magneettinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy.
Nämä suklaamuotit ovat täydellisiä suklaakonvehtien valmistamiseen siirtokalvojen kanssa.
Personoidaksesi konvehteja
Viite: PDR9040
Varastossa: 111 tuotetta
Mitat: 10 kpl - 9 gr - 3x3 cm
Tutustu 3D Relief Suklaamunat Lillois -sarjaamme, jotka ovat täydellisiä ainutlaatuisten pääsiäismunien luomiseen!
Sarja koostuu kovasta muovista valmistetusta tukikuoresta sekä pehmeästä silikonipohjasta. Helppokäyttöinen, ja saat aikaan yllättävän pääsiäismunan ainutlaatuisilla muodoilla!
Erityispiirre: 1 puolen sarja (1/2 muna)
Mitat: K.210 x ø110 mm
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään kuorrutussuklaata.
Käyttöohjeet:
Pyyhi silikonipohja mikrokuituliinalla ennen jokaista käyttöä ja kiinnitä silikonipohjan 3 päätä kuoren urille.
Levitä ensimmäinen kerros suklaata siveltimellä täyttääksesi epätasaisuudet ja muotoile suklaasta munasi kerran tai kaksi halutun paksuuden mukaan.
Kiteytymisen jälkeen irrota pohja kuoresta ja kumoa muna.
Viite: PSK002
Varastossa: 207 tuotetta
Meidän Magneettimuotti pienille korteille 8 kpl injektoitu magneettimuotti on ihanteellinen serigrafiatuotteiden valmistamiseen kehyksineen tai ilman!
Sisämitat: 275 x 135 mm, koostuu 8 kpl koossa 54 x 42 x 4 mm
Ihanteellinen käytettäväksi yhdessä meidän Magneettilevyille tarkoitetun Suklaapainatuksen kanssa.
Viite: PDR9031
Varastossa: 280 tuotetta
Mitat: 54 x 42 x 4 mm
Tarjoiluun tai suklaateemojen koristeluun, Thermoformattu Suklaasydän-muotti mahdollistaa herkullisten pienten suklaiden valmistamisen nautittavaksi.
Tämä thermoformattu levy mahdollistaa erilaisten suklaafriikkien ja pienten makeisten valmistamisen.
Voit pakata suklaat pieniin yksittäisiin pusseihin.
Suklaita voidaan myös käyttää jälkiruokien koristeluun tai maisteltavaksi kahvin kanssa.
Saadaksesi täydellisen kiiltäviä suklaata, suosittelemme käyttämään kuorrutussuklaata. Tämän suklaamuotin hienous mahdollistaa friikkien helpon irrottamisen. Värikkäiden suklaamakeisten valmistamiseen voit käyttää liukenevaa elintarvikeväriä.
Viite: FPP058
Varastossa: 181 tuotetta
Mitat: 4x4cm - 11 kpl
Tämä keltainen sokerimassa on välttämätön kakkujen suunnittelussa! Koristele kakkujasi valitsemiesi värien ja teemojen mukaan, ilman rajoituksia! Se on paras liittolaisesi kaikkien koristeiden toteuttamisessa.
Déco'Relief sokerimassa on ilman palmuöljyä. Se on kuitenkin erittäin joustavaa ja helppokäyttöistä, voit saada erittäin ohutta kerrosta ilman, että sokerimassa repeää. Sen helppokäyttöisyys mahdollistaa aloittelijoiden luoda kauniita sokerimassakakkuja, jotka saavat niin lapset kuin aikuisetkin unelmoimaan!
Voit käyttää sokerimassaa kakkujesi koristeluun kaikissa tilaisuuksissa tai luoda hahmojen, eläinten... muotoiluja. Ainoa rajoitus koristeillesi on mielikuvituksesi!
Valmiina käyttöön, suosittelemme polyeteenistä valmistettua kaulin, viite R8007B, joka on vähemmän tarttuva, sokerimassojen kaulintaan. Kun se on kaulittu, voit käyttää tätä massaa.
Viite: D20.37
Varastossa: 675 tuotetta
Mitat: 250 g
Hinta: 0.25
Chocolat Souvenirs -sukureseptikirja on intohimoinen kokoelma suklaasta, jonka on kirjoittanut Stéphane Glacier, Meilleur Ouvrier de France.
Todellinen ylistyslaulu suklaalle, tämä teos tarjoaa herkullisia ja suklaisia reseptejä kaikille tasoille. Se on jaettu kolmeen lukuun: "Ensimmäiset kakkujeni", "Kuvia silmissä" ja "Herkkua perheen kesken", ja löydät tästä kirjasta reseptejä, kuten suklaacharlotte, suklaasaari, pehmeä manteli-suklaakakku, Syksyn lehti ja suklaamoka, sekä monia muita...
Kirja herkuttelijoille ja suklaan ystäville.
Viite: BEL24
Varastossa: 23 tuotetta
Mitat: 144 sivua - Fr
Kieli: Ranska
Magnetoitu duo-nallemuotti kuuluu uuteen muottivalikoimaamme, ja nämä kaksi nallea saavat varmasti monet hurmaantumaan. Ihanteellinen syntymäpäivä- tai jouluhäihin.
Voit täyttää suklaanallejesi makeiset suklaakarkeilla ja herkuilla...
Koostumus: Tämä ammattimainen suklaamuotti on valmistettu injektoidusta muovista. Se tuo suklaalle kiiltoa ja helpottaa suklaaesineiden irrottamista. Suklaamuottisi läpinäkyvyys mahdollistaa osien helpon koristelun.
Käyttöohje: On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä. Voit löytää Barryn kuorrutussuklaavalikoiman raaka-aineet-välilehdeltä.
Viite: DRCP050
Varastossa: 25 tuotetta
Mitat: 100 x 78 mm ja 80 x 63 mm
Chocolat Ô Chocolat -reseptikirja tarjoaa reseptejä Jean Philippe Walserilta suklaan ystäville.
Yksi luku on omistettu temperoinnin perusmenetelmille, kuorrutuksen salaisuuksille...
Tämä reseptikirja on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneemmille leipureille, ja sieltä löydät herkullisia reseptejä, kuten Suklaa-Marmeladi, Suklaa-Eclairit nougat-kristallilla ja kinuskikastikkeella, Suklaa-kookosflan...
Viite: BEL25
Varastossa: 13 tuotetta
Mitat: 140 sivua
Kieli: Ranska
Sokerimassan vaihtoehtona voit käyttää tätä muovattavaa suklaapastaa - Suklaa.
Sen herkullisessa suklaan tuoksussa on helppo työskennellä, ja luomuksesi tarttuvat myös helposti ilman lisäaineita.
Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, perunatärkkelys, kaakao 22-24%, vesi, emulgointiaine E422 ja E415, säilöntäaine E202, aromi.
Mahdollisia jäämiä: Gluteeni, muna, maapähkinät, pähkinät, maito, soija, seesami, rikkidioksidi ja sulfiitit.
Käyttö: Vaivaa taikinaa, jotta se muuttuu muovattavaksi, sitten muotoile ja irrota heti.
Käyttövinkki: Vaivaa taikinaa, jotta se muuttuu muovattavaksi, sitten muotoile ja irrota heti. Muovattava suklaa kovettuu 24 tunnin kuluttua. Huomio, suklaapasta ei kestä lämpöä, joka sulattaa ja saa sen kiiltämään.
Pakkaus: 500 g muovattavaa suklaapastaa.
Viite: D30.1
Varastossa: 10 tuotetta
Mitat: 500 g
Painohinta: 0.5
250 g:n suklaa- ja maitolevitepurkki
Ja mitä siinä on?
Kasviöljyt (auringonkukka, kaakaovoi), kaakaojauhe (sokeri, kaakao) (26 %), sokeri, osittain rasvattua maitojauhetta (14 %), emulgointiaine: auringonkukka- lesitiini, aromi: vanilliini.
Allergiat tarkastelussa
Maito. Saattaa sisältää jälkiä hasselpähkinöistä.
Säilytä oikein, se ei ole vaikeaa
Säilytä kuivassa paikassa, suojassa lämmöltä. Sulje purkki hyvin jokaisen käytön jälkeen.
Purkki ja korkki: hävitä kotitalousjätteiden mukana.
Yksinkertainen ja moderni, luo ainutlaatuisia suklaata meidän Joulukuusi INJ -muotilla, joka on välttämätön joulun ja vuodenvaihteen juhliin! Valmista herkullisia suklaata täytettäväksi tai koristele vitriinisi.
Tämä joulusuklaamuotti koostuu kahdesta osasta. Käytä suklaapihtejä. Muotin pohja on avoin.
Muotti on valmistettu muovista, joka on injektoitu, ilman bisfenoli A:ta, sekä kestävä että helppohoitoinen. Tämä ammattimainen suklaamuotti sisältää jalkojen puristusklipsit, jotka tarjoavat paremman vakauden.
Muotin materiaali tuo kiiltoa suklaaesineisiin samalla kun se helpottaa osien irrottamista. Sen läpinäkyvyys mahdollistaa muotin kohokuvioiden helpon koristelun.
On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä.
Joulusuklaan muotoiluun: Väritä muotti etukäteen tai ei. Kaada kuorrutussuklaa, joka on valmistettu oikeassa lämpötilassa.
Viite: DRCP044
Varastossa: 105 tuotetta
Muotin koko: 832 x 157 mm
Iso kuusi: 147 mm
Pieni kuusi: 127 mm
Tämä vihreä sokerimassa on välttämätön kakkujen suunnittelussa! Koristele kakkujasi valitsemiesi värien ja teemojen mukaan, ilman rajoja! Se on paras liittolaisesi kaikkien koristeiden toteuttamisessa.
Dekoratiivinen sokerimassa Déco'Relief on ilman palmuöljyä. Se pysyy kuitenkin erittäin joustavana ja helppokäyttöisenä, voit saada erittäin ohut kerroksen ilman, että sokerimassa repeää. Sen helppokäyttöisyys mahdollistaa aloittelijoiden luoda kauniita sokerimassakakkuja, jotka saavat niin lapset kuin aikuisetkin unelmoimaan!
Voit käyttää sokerimassaa kakkujesi koristeluun kaikissa tilaisuuksissa tai luoda hahmojen, eläinten... muotoiluja. Ainoa raja koristeillesi on mielikuvituksesi!
Valmiina käyttöön, suosittelemme polyeteenistä valmistettua kaulin, viite R8007B, joka on vähemmän tarttuva, sokerimassojen kaulintaan. Kun se on kaulittu, voit käyttää tätä massaa.
Viite: D20.29
Varastossa: 682 tuotetta
Mitat: 250 g
Hinta: 0.25
Suklaasiirtoarkki Pienet Kirsikankukat antaa sinulle mahdollisuuden lisätä henkilökohtaista kosketusta suklaakarkkeihisi ja koristeisiisi.
Yksityishenkilöiden ja ammattilaisten käyttämä suklaasiirtoarkki mahdollistaa suklaakarkkien koristelun, mutta myös suklaakappaleiden koristelun leivonnaisten tai jälkiruokien koristeeksi.
Erottaaksesi karkkien maut, voit käyttää erilaisilla väreillä varustettuja suklaasiirtoarkkeja.
Suklaasiirtoarkki on helppokäyttöinen. Aseta arkki tarttumattomalle pellille ja kaada suklaata siirtoarkin päälle 2-3 mm paksuudelta. Anna suklaan jäähtyä ja jähmettyä, jolloin koristeet painautuvat siihen. Irrota arkki varovasti suklaasta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään kuorrutussuklaata.
Viite: IMP1094
Mitat: 10 Arkkia 360x250 Mm
Magnetoitu kaksinkertainen pingviinimuotti kuuluu uuteen muottivalikoimaamme, jossa on kaksi suunnittelupingviiniä, jotka viihdyttävät niin pieniä kuin suuria.
Koostumus: Tämä ammattimainen suklaamuotti on valmistettu injektoidusta muovista. Se tuo suklaalle kiiltoa ja helpottaa suklaaesineiden irrottamista. Suklaamuottisi läpinäkyvyys mahdollistaa osien helpon koristelun.
Käyttöohje: On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä. Voit löytää Barryn kuorrutussuklaavalikoiman "Raaka-aineet"-välilehdeltä.
Viite: DRCP056
Varastossa: 16 tuotetta
Mitat: 120 mm & 80 mm
Magnetoitu kaksikissa-muotti kuuluu uuteen muottivalikoimaamme, ja nämä kaksi kissaa ovat erittäin tyylikkäitä ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana.
Koostumus: Tämä ammattimainen suklaamuotti on valmistettu injektoidusta muovista. Se tuo suklaalle kiiltoa ja helpottaa suklaaesineiden irrottamista muotista. Suklaamuottisi läpinäkyvyys mahdollistaa osien helpon koristelun.
Käyttöohje: On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä. Voit löytää Barryn kuorrutussuklaavalikoiman "Raaka-aineet"-välilehdeltä.
Viite: DRCP052
Varastossa: 17 tuotetta
Mitat: 120 x 39 mm & 100 x 32,6 mm
Magnetoitu käpymuotti kuuluu uuteen muottivalikoimaamme, ja se on täydellinen lisä joulun jälkiruokiin!
Koostumus: Tämä ammattimainen suklaamuotti on valmistettu injektoidusta muovista. Se tuo suklaalle kiiltoa ja helpottaa suklaaesineiden irrottamista. Muotin läpinäkyvyys mahdollistaa helpon koristelun.
Käyttövinkki: On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä. Voit löytää Barryn kuorrutussuklaavalikoiman "Raaka-aineet"-välilehdeltä.
Viite: DRCP054
Varastossa: 21 tuotetta
Mitat: 40 x 31,5 mm - 6 kpl
La Feuille Impression Chocolat Ciel Etoilé Or mahdollistaa ainutlaatuisten koristeiden luomisen suklaakarkkien päälle.
Suklaasiirtoimpressiot helpottavat suklaiden koristelua tuoden niihin ripauksen omaperäisyyttä. Voit myös käyttää erilaisia värejä erottamaan suklaakarkkien eri makuja.
Tämä yksinkertainen ja ajaton muotoilu sopii käytettäväksi tummassa, maidossa tai valkoisessa suklaassa.
Nämä lehdet ovat oikean kokoisia käytettäväksi "PDR" -sarjan suklaakarkkimuottien kanssa.
Viite: IMPDR302
Varastossa: 24 tuotetta
Mitat: 265x126mm - 20 lehteä
Tämä Inox-suklaapistooli on ihanteellinen kaakaovoin, suklaan jne. ruiskuttamiseen, ja se on välttämätön viimeistelyyn jälkiruokissasi, suklaakappaleissasi...
Tuodaksesi huolitellun ilmeen jälkiruokiisi, leivonnaisiisi, sokerimassakakkuihisi, suklaakappaleisiisi... suklaapistooli on liittolaisesi.
Tätä suklaapistoolia käytetään kompressorin (Ref.CH58P) kanssa, joka voi toimittaa ilmanpainetta 1-4 kg seoksen suklaan viskositeetista riippuen.
Kaksitoiminen pistooli, pyöreä suutin - toimitetaan Inox-godetin kanssa.
Yhteensopivat muovigodettimme kanssa:
Muovigodetti 120cc saatavilla (Ref.CH74P)
Suuri muovigodetti 200cc saatavilla (Ref.CH74PA)
Voit käyttää tätä suklaapistoolia kaakaovoin, mycryon, suklaan ruiskuttamiseen tai muottiesi voiteluun. Voit käyttää Velvet Laques -värisarjaamme antaaksesi luomuksillesi samettisen vaikutelman.
Viite: CH60PI
Varastossa: 293 tuotetta
Yhdistyksen "Kakaon naiset" ensimmäinen teos vie sinut kaakaoviljelmien sydämiin Venezuelassa. Teoksen ensimmäinen osa koostuu lukemisesta, jossa on haastatteluja ja sen päähenkilöitä.
Teos esittelee kaakaon tuntemattomampaa puolta, kertomuksia kaikista niistä käsistä, jotka tekevät suklaan kaupallistamisen mahdolliseksi, mutta myös runsaasti herkkuja, yli 30 suolaista ja makeaa reseptiä, joissa on mukana vieraita eri taustoista.
Kirja on kokonaan Veruskan ja Grace Pochonin tekemä, upeilla valokuvilla Pascal Rabotilta. Teoksen tuotot tukevat kaakaomaailmaan liittyviä koulutustoimia Venezuelassa ja materiaalin säännöllistä lähettämistä viljelijöille ja tuottajille.
Kaksikielinen teos ranskaksi ja espanjaksi.
150-sivuinen kirja.
Viite: BEL47
Varastossa: 6 tuotetta
Kieli: Ranska ja espanja
Suklaafonduejasi varten tämä värikäs suklaavesiputous tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen jälkiruoan vieraillesi.
Suklaavesiputous tekee upean vaikutuksen syntymäpäiväjuhlillesi tai ainutlaatuiselle jaettavalle jälkiruoalle. Valmista hedelmäpalasia tai makeisia ja anna vieraidesi kuorruttaa ne suklaalla! Yksinkertaista ja tehokasta, niin pienille kuin suurille!
Sähkösuklaavesiputous, kapasiteetti noin 2 kg. Altaat ja pylväs ruostumatonta terästä. 230V - 50 Hz. Teho 170 W.
Suklaafondue-resepti: Suosittelemme käyttämään suklaata, joka on peittosuklaata. Saadaksesi hienompaa ja kermaisempaa suklaata, käytä suklaata, jonka kaakaovoi-pitoisuus on yli 39 %. Ainutlaatuisen suklaafondueen luomiseksi tarjoa murskattuja hasselpähkinöitä, puffattua riisiä... hedelmien dippaukseen suklaakuorrutuksen jälkeen, lisätäksesi rapsakkaa tuntumaa.
Puhdista hyvin jokaisen käytön jälkeen.
Viite: FC20
Varastossa: 55 tuotetta
Mitat: Ø 210 mm x K. 420 mm
Tämä musta sokerimassa on välttämätön kakkujen suunnittelussa! Koristele kakkujasi valitsemillasi väreillä ja teemoilla, ilman rajoja! Se on paras liittolaisesi kaikkien koristeiden toteuttamisessa.
Dekoratiivinen sokerimassa Déco'Relief on ilman palmuöljyä. Se pysyy kuitenkin erittäin joustavana ja helppokäyttöisenä, voit saada erittäin ohut kerros ilman, että sokerimassa repeää. Sen helppokäyttöisyys mahdollistaa aloittelijoiden luoda kauniita sokerimassakakkuja, jotka saavat niin lapset kuin aikuisetkin unelmoimaan!
Voit käyttää sokerimassaa kakkujesi koristeluun kaikissa tilaisuuksissa tai luoda hahmojen, eläinten... muotoiluja. Ainoa raja koristeillesi on mielikuvituksesi!
Valmiina käyttöön, suosittelemme polyeteenistä valmistettua kaulin R8007B, joka on vähemmän tarttuva, sokerimassojen kaulintaan. Kun sokerimassa on kaulittu, voit käyttää tätä sokerimassaa.
Viite: D20.24
Varastossa: 1392 tuotetta
Mitat: 250 g
Hinta: 0.25
Hopeiset sydändragéeet, joissa on suklaasisus, ovat täydellisiä koristeita valmisteluihisi, jälkiruokiisi ja kakkuusi. Ihanteellinen tilaisuuksiisi, häihisi, kastejuhliisi tai ensimmäiseen ehtoolliseesi.
Hopeiset sydändragéeet, joissa on suklaasisus, ovat Ranskassa valmistettuja ja koostuvat suklaasta: 70 % muotoiltua kaakaota, joka on päällystetty erittäin rikkaalla värillisten sokerien valikoimalla.
Myydään 70 gramman pulloissa ja sertifioitu Koshereiksi ja Halaliksi.
Viite: OD216
Varastossa: 38 tuotetta
Väri: Hopea
Mitat: 70 g
SVEITSILÄINEN 60 watin SÄHKÖASE on ainoa elintarvikekontaktiksi hyväksytty suihkepistooli.
Täydellinen elintarvikkeiden suihkepistooli matala- tai keskiviskositeettisten nesteiden, kuten voin, öljyn, munan, hyytelön, marinadien ja kastikkeiden, suihkuttamiseen.
Leipureiden suosikki, koska se helpottaa leivontapannujen voitelua.
Nopea, taloudellinen, tarkka ja elintarviketeollisuuden hyväksymä; vaihtoehto harjalle tai elintarvikkeiden suihkepistoolille, joka ei täytä sääntöjä. Käytetään leipomoissa, konditorioissa, teurastamoissa, hotelleissa, sairaaloissa, ruokaloissa, ravintoloissa, baareissa, elintarviketehtaissa ja pikaruokaravintoloissa.
Edut:
· Optimaalinen suihke pintojen ja esineiden, kuten leivontapannujen, käsittelyyn.
· Kaareva suutinlaajennus on ihanteellinen suihkuttamiseen ylös, alas tai reunoille.
· Paksun ja ohuen aineen suihkuttaminen on erinomaista.
· Nopea sijoitetun pääoman tuotto.
Viite: CH60K1
Varastossa: 9 tuotetta
Teho: 60 wattia
Virtaama: 280 g/min
Paino: 1,4 kg
Mitat: 280 g/min - 700 ml
Yksinkertainen ja moderni, valmista alkuperäisiä suklaata joulun aikaan meidän Design Duo -pukki joulusuklaamuotilla, joka on välttämätön joulun ja vuodenvaihteen juhliin! Valmista herkullisia täytettyjä suklaata tai koristele vitriinisi.
Tämä joulusuklaamuotti koostuu kahdesta osasta. Käytä suklaapihtejä. Muotin pohja on avoin.
Se on valmistettu injektoidusta muovista, ilman bisfenoli A:ta, sekä kestävä että helppohoitoinen. Tämä ammattimainen suklaamuotti sisältää jalkojen puristusklipsit, jotka tarjoavat paremman vakauden.
Muotin materiaali tuo kiiltoa suklaaesineisiin ja helpottaa osien irrottamista. Sen läpinäkyvyys mahdollistaa helpon koristelemisen kohokuvioilla.
On suositeltavaa käyttää kuorrutussuklaata, jotta saat sileitä ja kiiltäviä esineitä.
Joulusuklaasi muovaamiseen: Värjää muottisi etukäteen tai ei. Kaada kuorrutussuklaa muottiin.
Viite: DRCP012
Varastossa: 85 tuotetta
Mitat: 25x5x9.5cm & 19.5x7.5cm
Mycryo Kaakaovoijauhe Barry 550gr:n avulla suklaan temperointi ei ole koskaan ollut näin helppoa! Suklaamuotit ovat täydellisen kiiltäviä ilman vaivannäköä.
Mycryo Barry -kaakaovoi on ainutlaatuinen ja arvokas rasva jauheena, joka sisältää 100 % kaakaovoita. Sen koostumus on täysin luonnollinen ja kasvipohjainen.
Suklaan temperointi tarkoittaa kaakaovoien esikiteyttämistä suklaassa. Tämä riippuu siitä, millä lämpötilalla suklaata käsitellään. Jos sulatat suklaasi perinteisesti noin 40 °C:ssa ja annat sen jäähtyä, et saa kiiltävää lopputulosta. Suklaan temperoinnissa vaikuttavat tekijät ovat: kesto, lämpötila ja liike. Kiiltävän suklaan saamiseksi sinun on käytettävä erityistä tekniikkaa suklaan lämpötilan nostamiseksi.
Mycryo:n käyttö suklaan temperoinnissa: Sulata suklaasi 40-45 °C:ssa.
Viite:CHOCO-36
Varastossa:193 Tuotetta
Mitat:550gr
Painohinta:0.55
Les Dragées Coeurs cuivrés intérieur choco seront parfait pour décorer vos préparations, entremets, gâteaux. Idéale pour votre réception, mariage, baptême ou communion.
Les Coeurs cuivrés intérieur choco sont de Fabrication Française et sont composés de Chocolat : 70% de cacao moulé et enrobés d'une très riche palette de sucres colorés.
Vendu par flacon de 70 gr et certifiés Cacher et Hallal.
Référence:OD215
En stock:45 Produits
Couleur:Cuivré
Dimensions:70 Gr