Maustekakku suklaapaloilla 250g,
Keskusalueen hunaja 50%, vehnä- ja ruistaikina Solognesta, munat, voi, suklaapalat 5%, leivinjauhe, suola, tähtianis, kaneli, kardemumma, neilikka.
Sisältää gluteenia. Mahdollisia jälkiä pähkinöistä.
Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna.
Energia 1292 KJ / 309 Kcal
rasvoja 0.5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.1 g
Hiilihydraatteja 72.8 g
josta sokereita 44 g
Proteiinia 4.3 g
Suolaa 0.2 g
Minimipäivämäärä 4 kuukautta valmistuksesta.
Maustekakkumme valmistetaan käsityönä FaverollessurCherin työpajassa LoiretCherissä.
Puhdas hunaja, sillä emme lisää reseptiimme muita makeutusaineita; tumman hunajan voimakas maku yhdistettynä mausteseoksemme vivahteeseen tarjoaa kauniin jälkimakua. Tässä on maustekakku, jota rakastamme jakaa.
Nettopaino: 250g
Pakkaus: puumuotti-kalvo-tarra + vastatarra
Valmistusaika: 15 päivää
Fondant-suklaa, Mini-Kakut tai Brownie, valikoima reseptejä yksittäisessä muodossa, jotta kulutustilaisuuksia voidaan moninkertaistaa, olipa kyseessä lautaselle tarjoiltava jälkiruoka, herkullinen välipala tai naposteltava tarjonta.
Michel Kremerin ammattitaito ja osaaminen ovat nykyään tunnustettuja kaikissa leivonnaisten myyntikanavissa ja elintarvikealan ammattilaisten keskuudessa:
· Leipuri-Kondiittorit
· Hotelli- ja Ravintola-ala
· Catering
· Vähittäiskauppa
Michel Kremer on läsnä kaikkialla, missä gastronomialla on merkitystä.