Tuotteet hakusanalla suklaa (3)

MAUSTLEIPÄ SUKLATTIPALLOILLA 250G - Puhtaasti hunajaa

MAUSTLEIPÄ SUKLATTIPALLOILLA 250G - Puhtaasti hunajaa

Maustekakku suklaapaloilla 250g, Keskusalueen hunaja 50%, vehnä- ja ruistaikina Solognesta, munat, voi, suklaapalat 5%, leivinjauhe, suola, tähtianis, kaneli, kardemumma, neilikka. Sisältää gluteenia. Mahdollisia jälkiä pähkinöistä. Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna. Energia 1292 KJ / 309 Kcal rasvoja 0.5 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.1 g Hiilihydraatteja 72.8 g josta sokereita 44 g Proteiinia 4.3 g Suolaa 0.2 g Minimipäivämäärä 4 kuukautta valmistuksesta. Maustekakkumme valmistetaan käsityönä FaverollessurCherin työpajassa LoiretCherissä. Puhdas hunaja, sillä emme lisää reseptiimme muita makeutusaineita; tumman hunajan voimakas maku yhdistettynä mausteseoksemme vivahteeseen tarjoaa kauniin jälkimakua. Tässä on maustekakku, jota rakastamme jakaa. Nettopaino: 250g Pakkaus: puumuotti-kalvo-tarra + vastatarra Valmistusaika: 15 päivää
Suklaakeksin Tuoksu Snap Bar - Snap Bar

Suklaakeksin Tuoksu Snap Bar - Snap Bar

Kauniisti valmistettu fondant-tabletti! Murra pieni neliö polttimessa ja nauti!
MICHEL KREMER Yksittäiset Jälkiruoat

MICHEL KREMER Yksittäiset Jälkiruoat

Fondant-suklaa, Mini-Kakut tai Brownie, valikoima reseptejä yksittäisessä muodossa, jotta kulutustilaisuuksia voidaan moninkertaistaa, olipa kyseessä lautaselle tarjoiltava jälkiruoka, herkullinen välipala tai naposteltava tarjonta. Michel Kremerin ammattitaito ja osaaminen ovat nykyään tunnustettuja kaikissa leivonnaisten myyntikanavissa ja elintarvikealan ammattilaisten keskuudessa: · Leipuri-Kondiittorit · Hotelli- ja Ravintola-ala · Catering · Vähittäiskauppa Michel Kremer on läsnä kaikkialla, missä gastronomialla on merkitystä.