Silicone-materiaalimme mahdollistavat hienojen kuvioiden luomisen, esteettisten rakenteiden toteuttamisen ja varmistavat, että lopputulos vastaa odotuksianne. Ruokakäyttöön tai ei tarpeenne mukaan, ne yhdistävät hienouden ja kestävyyden valmistelujenne aikana.
Kynttilöiden osalta tarjoamme niiden täydellistä valmistusta. Ne ovat luonnonvahoista, ilman parafiinia, ja niitä voidaan rikastaa eteerisillä öljyillä ja luonnollisilla väriaineilla.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tarpeidesi selvittämiseksi.
Vaiheemme:
Määrittelemme yhdessä tarpeesi,
5 arkipäivän kuluessa vahvistat tuotteen suunnittelun,
10 arkipäivän kuluessa valmistamme ensimmäisen protomallin,
15 arkipäivän kuluttua protomallin vahvistamisesta lähetämme sinulle tuotteesi (tilatun määrän ja määrittelytason mukaan) Jesmonitessa tai vahassa.
Silkkisekoitetoppi
Tilava toppi maksimaaliseen mukavuuteen
Valmistettu Ranskassa
Luomuksemme on toteutettu parhaalla ranskalaisella osaamisella ja ne vastaavat markkinoiden nykytrendejä.
Lisätietoja varten voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse esson.madeinfrance@gmail.com tai puhelimitse +33665682536
Tarjoa herkullista kuumaa suklaata näissä tähän tarkoitukseen suunnitelluissa kupeissa, joiden tilavuus on 12oz eli 350ml.
Minimimäärä tilaukselle: 1000 kappaletta
Määrä: 1000
Sukella herkullisen lohduttavaan "Chocolat Chaud" -kynttilämme syleilyyn.
Sen sytyttäminen vapauttaa rikkaita ja ympäröiviä sulatetun suklaan aromeja, joita täydentää kermaisen kuuman maidon vivahde ja hienovarainen vaniljan ripaus. Jokainen hengenveto tuo mieleen huolellisesti valmistetun kuuman suklaan lämmön, luoden lämpimän ja kotoisan tunnelman. Ihanteellinen talvi-iltoihin tai rentoutumiseen,
tämä kynttilä muuttaa tilasi herkulliseksi ja rauhoittavaksi turvapaikaksi.
Kaakaomylly on suunniteltu kokkeja tai leipureita varten ja se mahdollistaa pienten määrien taikinan valmistamisen verrattuna teollisiin hienontimiin.
Sen avulla voit valmistaa suklaata "Bean to Bar" -menetelmällä, hienontamiskyvyllä jopa 20 mikroniin, täydellisesti hienonnetulla ja hienojakoisella rakenteella, joka on nestemäistä ja joustavaa, mikä mahdollistaa muottiesi täydellisen täyttämisen.
Tummasta suklaasta valmistettu levite, jossa on ripaus mustaa valkosipulia, tuo esiin erittäin suklaiset maut. Mustan valkosipulin erityinen maku ja pehmeys tuntuvat suussa jälkimakuna, kun taas sen umami-maku korostaa suklaan makua. Ihanteellinen käytettäväksi crepeillä tai leivän päällä.
Meidän musta valkosipuli on valmistettu BIO IGP -valkoisesta valkosipulista Drômen alueelta. Kaikki käytetyt ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä.
Tarjoamme useita eri pakkausvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan:
- 230g lasipurkki Chocol'ail noir
- 125g lasipurkki Chocol'ail noir
Säilytä huoneenlämmössä, suojassa kosteudelta ja valolta.
Professional Whey Deluxe Chocolate on proteiinikonsentraatti, jonka ensimmäinen suodatusprosessi heraproteiinien tuotannossa on ultrafiltraatio. Maitoproteiini suodatetaan läpi huokoisen kalvon, prosessi, jossa proteiini erotetaan rasvasta ja laktoosista.
Yhden kerroksen kangasmaski
100% puuvillaa
2 kerrosta (paksu kangas)
Konepesu 60 asteessa
ilman keskisaumaa (Afnorin suositus)
Ei-sairaalakäyttöön tarkoitettu maski.
2 kerroksen puuvillakangasmaski, jossa vahvistettu sauma.
Voit valita kuminauhojen sijainnin (korvien takana tai pään takana).
Tämä maski on pestävä ja uudelleenkäytettävä.
Tämä maski ei ole lääketieteellinen laite EU:n asetuksen EU/2017/745 (kirurgiset maskit) mukaan, eikä henkilökohtaisen suojavarusteen laite EU:n asetuksen EU/2016/425 (FFP2-tyypin suodattavat maskit) mukaan.
100% puuvillasta valmistettu kangasmaski, valmistettu Ranskassa.
Viite: MASK1PMARRON
Tila: Uusi tuote
Koostumus: Puuvilla
Ominaisuus: Pestävä ja uudelleenkäytettävä
ean13: 3701448102253
Olemme paras laboratorio, joka on erikoistunut mustan rahan korjaukseen ja puhdistukseen, rikkoutumattomiin seteleihin, saastuneeseen rahaan jne. Asiantuntijatiimimme koostuu tutkijoista ja teknikoista. Tuotteemme ja palvelumme palvelevat koko rahoitusalaa, jossa pääasiakkaamme ovat pankkeja ja humanitaarisia organisaatioita; myös yksityiset yritykset ja puolueet ovat tervetulleita. Olemme yksi johtavista jakelijoista ja valmistajista kaikentyyppisille SSD:ille, Vectrol Paste:lle, TTZ Universal Solutionille, Zuta S4:lle, Castrox Oxide HQ45:lle, PK 58:lle ja muille.
Olemme läsnä ympäri maailmaa, missä tahansa oletkin, ota meihin yhteyttä WhatsAppissa 0033773015981
Web https://labo-monetaire-fersson.cms.webnode.fr
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät enintään 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Käsintehtyjen suklaatuotteiden myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat ...) ja räätälöityjen suklaiden valmistus yrityksille. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tietoa räätälöidyistä suklaateoksistamme ja tutustu yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin suklaatarjouksiimme.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960.
Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.