Tuotteet hakusanalla suklaa (1010)

taide-suklaantekijä - Île-de-France

taide-suklaantekijä - Île-de-France

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
KANANEN - TUMMA SUKLAA - 14CM - Pääsiäiskonvehdit

KANANEN - TUMMA SUKLAA - 14CM - Pääsiäiskonvehdit

Tämä upea mustasta suklaasta valmistettu design-kananmunan muotoilu on täytetty pääsiäiskonvehdeilla. Pääsiäisvalikoimamme sisältää pieniä kotitekoisia munia, jotka on täytetty karamellilla (suolakarami, banaani ja passion) ja praliinilla (pähkinä, maapähkinä, kookos, paahdettu maissi, seesami) sekä pieniä herkullisia sukulintuja (tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa Tonka-pavulla ja Madagaskarin vaniljalla). HUOMIO: Tämä tuote on HAURA ja sitä ei voida lähettää Colissimo / Chronopost -palveluilla. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 200 Energia: 2324 kJ / 557 kcal Rasvat: 39 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 21 g Hiilihydraatit: 41 g Joista sokerit: 36 g Proteiinit: 7,5 g Suola: 0,08 g
Pääsiäiskonvehtivalikoima - 250g - Suklaat

Pääsiäiskonvehtivalikoima - 250g - Suklaat

Pääsiäiskonvehtivalikoima. Tänä vuonna olemme valmistaneet teille pieniä kotitekoisia munia, joissa on pralineita ja karamellia (pähkinä, seesami, maapähkinä, paahdettu maissi, Madagaskarin vanilja ja sitruunakeksit), sekä pieniä herkullisia sukulaisia eläimiä. Ainesosat: sokeri, tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), MAITOSUKLAA (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), manteli, seesamipraline (seesami, sokeri, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), MANDELIT, kaakaovoi, HASSELNUT, valkoinen suklaa (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, emulgointiaine soijalesitiini, vaniljaekstrakti), hieno sokeri, hienoksi murennettu keksi (vehnäjauho, sokeri, anhydriittinen maitovalmiste, maitosokeri, maitoproteiinit, suola, ohramaltiekstrakti, leivinjauhe natriumbikarbonaatti), KERMA, hienoksi murennettu keksi (vehnäjauho) Nettopaino: 250g Säilytysolosuhteet: Valolta suojattuna ja kuivassa Mitat (PxlxK cm): 8x8x8
TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Tumma Suklaa ja Kaakaomanteleita - Herkut

Tumma Suklaa ja Kaakaomanteleita - Herkut

Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla kuorrutetut mantelit? Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä mantelit. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja kuorrutettu tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden. Yhdistäen suklaiset maut ja rapsakkuuden, nämä mantelit ovat luonnollinen ja herkullinen herkku. Ainesosat: mantelit, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna. Nettopaino: noin 130g Säilyvyysaika: 6 kuukautta
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön. Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 702kJ / 168kcal, Rasvat 8,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,8g, Hiilihydraatit 20g, Joista sokerit 17g, Proteiinit 3,1g, Suola 0,03g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Valkoinen Suklaa* 701 B

Valkoinen Suklaa* 701 B

Valkoinen suklaa* 701 B
Adèle kana

Adèle kana

15,5 cm 185 g 2 kappaletta Musta 2318N Valkoinen 2318B Maito 2318L
PUHDAS ALKUPERÄ BRASILIA 63% TUMMAA SUKLAATA - Tabletit ja Kaakao

PUHDAS ALKUPERÄ BRASILIA 63% TUMMAA SUKLAATA - Tabletit ja Kaakao

Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle. Ainesosat Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%. Allergeenit Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa. Ravintoarvot (per 100g) Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit Nettopaino: 100g Parasta ennen: 12 kuukautta
LÖYTÖLAATIKKO 16 Suklaata - Lahjalaatikot

LÖYTÖLAATIKKO 16 Suklaata - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 16 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua luomuksiimme. Hyvää nauttimista ja mukavia löytöjä! Alla mainitut ainesosat ja allergeenit koskevat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat ja allergeenit voivat vaihdella. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi. Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Nettopaino (g): 110
Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
Karamelli CAB003 - KUORET

Karamelli CAB003 - KUORET

Karamelli CAB003 - KUORET
Maitosuklaa 5

Maitosuklaa 5

Joulupukki 10g S001
Valkoinen Suklaa 1

Valkoinen Suklaa 1

4 erilaista aihetta 2 Kg 560B
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA VIETNAM - Les Gourmandes

KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA VIETNAM - Les Gourmandes

Tämä eksoottinen jäätelö on syntynyt kekseliäisyydestämme ja omaperäisyydestämme. Meidän käsityöreseptimme yhdistää eksoottisen maun tuttuun koostumukseen ja tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisen kokemuksen. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 274kJ / 65kcal, Rasvat 0,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0,1g, Hiilihydraatit 16g, Joista sokerit 12g, Proteiinit 1,1g, Suola 0,03g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Puhdas Voikeksi 1

Puhdas Voikeksi 1

maitosuklaa 1 Kg B002
TUMMAA SUKLAATTIHEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

TUMMAA SUKLAATTIHEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

Tumma suklaafrituuripussi 67%. TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2420 kJ / 581 kcal Rasvat: 42,9 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 25,5 g Hiilihydraatit: 35 g Joista sokerit: 32,3 g Proteiinit: 7,9 g Suola: 7,9 g
40 Käsintehtyä Suklaata Maistelupaketti - Lahjapakkaukset

40 Käsintehtyä Suklaata Maistelupaketti - Lahjapakkaukset

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 40 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)! Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevien valikoimien mukaan ainesosat voivat vaihdella. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi. Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Mitat (PxlxK cm): 18 x 9,5 x 3,5 Nettopaino (g): 240
KARAMELLIKUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

KARAMELLIKUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

Kiinalainen mustateeseos, jossa on karamellin makua ja kukkien terälehtiä. Ainesosat: Karamellimustatee ja kukkien terälehdet Tuoksu: Karamelli Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla Annostus ja suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2g teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C Viite: CARAMEL & FLEURS Mustatee
GOURMET-LOPPU 58 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

GOURMET-LOPPU 58 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 58 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden maistella laajaa kokoelmaamme. Täydellinen herkku kaikille makunystyröille! Alla mainitut ainesosat vastaavat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat voivat vaihdella. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi. Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Nettopaino: noin 350 g Mitat (PxlxK cm): 27 x 9,5 x 3,5
KÄSITYÖTUMMAA SUKLAAKAKKUA - Leivonnaiset

KÄSITYÖTUMMAA SUKLAAKAKKUA - Leivonnaiset

Tummasuklaabrownie, joka on valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURAS, JOTEN SEN TOIMITUS POSTITSE EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KURIERILLA) Ainesosat: kananmuna, voi, vehnäjauho, Nettopaino (G): 400 Energia: 1806 kJ / 434 kcal Rasvat: 28 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 13 g Hiilihydraatit: 34 g Joista sokerit: 29 g Proteiinit: 8,7 g Suola: 0,09 g Mitat (PxlxK cm): 5 x 25 x 5
Kirsikka 147 - MUSTAT

Kirsikka 147 - MUSTAT

Kirsikka 147 - MUSTAT
MAAPÄHKINÄPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

MAAPÄHKINÄPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Nämä pienet pääsiäismunat ovat maidosta valmistetussa suklaakuoressa ja ne on täytetty herkullisella maapähkinäpraliinilla. TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 130 Energia: 2351 kJ / 562 kcal Rasvat: 37 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 12 g Hiilihydraatit: 50 g Joista sokerit: 45 g Proteiinit: 7,5 g Suola: 0,13 g
Mestari Suklaa - Île-de-France

Mestari Suklaa - Île-de-France

Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa Ile de France CHOCOLATS JANIN Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa vuodesta 1960. Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla jo kolmannessa sukupolvessa. Yksi Ile-de Francen viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista.
Tumma Suklaa 6

Tumma Suklaa 6

Intensiivinen fondant 71% kaakaota & CBD 100g BLOT 100
Hedelmäinfuusio UUTUUS 168 - MAIDON KANSSA

Hedelmäinfuusio UUTUUS 168 - MAIDON KANSSA

Hedelmäinfuusio UUTUUS 168 - MAIDON KANSSA
Mantelit 320 L - MAIDOSSA

Mantelit 320 L - MAIDOSSA

Mantelit 320 L - MAIDOSSA
Vanhanajan Sitruunakarkit Tumma Suklaa - Herkut

Vanhanajan Sitruunakarkit Tumma Suklaa - Herkut

sitruunakuori (appelsiini, sokeri, GLUKOOSISIIRAPPI), tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja) Ravintoarvot (100g) Energia kJ / kcal 1671 / 397, Rasvat (g) 11, josta tyydyttyneet rasvahapot (g) 6.5, Hiilihydraatit (g) 72, josta sokerit (g) 71, Proteiinit (g) 2.0, Suola (g) 0 Säilytä 17–20 °C:ssa. Nettopaino: noin 150g
Karamelli 164

Karamelli 164

Karamelli 164
KARAMELLI-BANANA JA PASSION-HEDELMÄ TÄYTETYT MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

KARAMELLI-BANANA JA PASSION-HEDELMÄ TÄYTETYT MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Rapean tumman suklaan kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella banaani- ja passionhedelmäkaramellilla. TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 130 Energia: 2163 kJ / 519 kcal Rasvat: 30 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 10,0 g Hiilihydraatit: 51 g Joista sokerit: 43 g Proteiinit: 8,3 g Suola: 0,11 g