Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Tämä upea mustasta suklaasta valmistettu design-kananmunan muotoilu on täytetty pääsiäiskonvehdeilla.
Pääsiäisvalikoimamme sisältää pieniä kotitekoisia munia, jotka on täytetty karamellilla (suolakarami, banaani ja passion) ja praliinilla (pähkinä, maapähkinä, kookos, paahdettu maissi, seesami) sekä pieniä herkullisia sukulintuja (tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa Tonka-pavulla ja Madagaskarin vaniljalla).
HUOMIO: Tämä tuote on HAURA ja sitä ei voida lähettää Colissimo / Chronopost -palveluilla.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 200
Energia: 2324 kJ / 557 kcal
Rasvat: 39 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 21 g
Hiilihydraatit: 41 g
Joista sokerit: 36 g
Proteiinit: 7,5 g
Suola: 0,08 g
Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla kuorrutetut mantelit?
Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä mantelit. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja kuorrutettu tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden.
Yhdistäen suklaiset maut ja rapsakkuuden, nämä mantelit ovat luonnollinen ja herkullinen herkku.
Ainesosat: mantelit, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g
Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön.
Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 702kJ / 168kcal, Rasvat 8,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,8g, Hiilihydraatit 20g, Joista sokerit 17g, Proteiinit 3,1g, Suola 0,03g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle.
Ainesosat
Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%.
Allergeenit
Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g)
Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit
Nettopaino: 100g
Parasta ennen: 12 kuukautta
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 16 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua luomuksiimme. Hyvää nauttimista ja mukavia löytöjä!
Alla mainitut ainesosat ja allergeenit koskevat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat ja allergeenit voivat vaihdella.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2
Nettopaino (g): 110
Tämä eksoottinen jäätelö on syntynyt kekseliäisyydestämme ja omaperäisyydestämme. Meidän käsityöreseptimme yhdistää eksoottisen maun tuttuun koostumukseen ja tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisen kokemuksen.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 274kJ / 65kcal, Rasvat 0,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0,1g, Hiilihydraatit 16g, Joista sokerit 12g, Proteiinit 1,1g, Suola 0,03g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Tumma suklaafrituuripussi 67%.
TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2420 kJ / 581 kcal
Rasvat: 42,9 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 25,5 g
Hiilihydraatit: 35 g
Joista sokerit: 32,3 g
Proteiinit: 7,9 g
Suola: 7,9 g
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 40 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)!
Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevien valikoimien mukaan ainesosat voivat vaihdella.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Mitat (PxlxK cm): 18 x 9,5 x 3,5
Nettopaino (g): 240
Kiinalainen mustateeseos, jossa on karamellin makua ja kukkien terälehtiä.
Ainesosat: Karamellimustatee ja kukkien terälehdet
Tuoksu: Karamelli
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla
Annostus ja suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2g teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C
Viite: CARAMEL & FLEURS Mustatee
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 58 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden maistella laajaa kokoelmaamme. Täydellinen herkku kaikille makunystyröille!
Alla mainitut ainesosat vastaavat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat voivat vaihdella.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Nettopaino: noin 350 g
Mitat (PxlxK cm): 27 x 9,5 x 3,5
Tummasuklaabrownie, joka on valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan.
TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURAS, JOTEN SEN TOIMITUS POSTITSE EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KURIERILLA)
Ainesosat: kananmuna, voi, vehnäjauho,
Nettopaino (G): 400
Energia: 1806 kJ / 434 kcal
Rasvat: 28 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 13 g
Hiilihydraatit: 34 g
Joista sokerit: 29 g
Proteiinit: 8,7 g
Suola: 0,09 g
Mitat (PxlxK cm): 5 x 25 x 5
Nämä pienet pääsiäismunat ovat maidosta valmistetussa suklaakuoressa ja ne on täytetty herkullisella maapähkinäpraliinilla.
TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 130
Energia: 2351 kJ / 562 kcal
Rasvat: 37 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 12 g
Hiilihydraatit: 50 g
Joista sokerit: 45 g
Proteiinit: 7,5 g
Suola: 0,13 g
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa Ile de France CHOCOLATS JANIN
Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa vuodesta 1960. Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla jo kolmannessa sukupolvessa. Yksi Ile-de Francen viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista.
Rapean tumman suklaan kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella banaani- ja passionhedelmäkaramellilla.
TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 130
Energia: 2163 kJ / 519 kcal
Rasvat: 30 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 10,0 g
Hiilihydraatit: 51 g
Joista sokerit: 43 g
Proteiinit: 8,3 g
Suola: 0,11 g