Seitsemän verho -kakku on monimutkainen jälkiruoka, mutta sen maku on poikkeuksellinen, kakku, joka kannattaa kokeilla ja maistaa: suklaan riemu, ihanteellinen todellisille herkkusuille.
Se koostuu useista kerroksista, joissa on suklaa-bavarois, hasselpähkinä, kaakaopohja, rapea kerros ja peili-glaseeraus päällä.
Messinalainen pignolata on tyypillinen sicilian perinneruoka, jota valmistetaan erityisesti joulun tai karnevaalien aikaan. Se koostuu pienistä taikinapaloista, jotka paistetaan (tai joissakin tapauksissa paahdetaan uunissa) ja kuorrutetaan, peittämällä ne kahdella eri kuorrutteella: yhdellä valkoisella sitruunanmakuisella ja yhdellä tummasta suklaasta valmistetulla. Kakun kaksinkertainen värikombinaatio on yksi sen välttämättömistä ominaisuuksista.
Koko: Pituus 8,9 cm, halkaisija 2,5 cm. Saatavilla eri kokoina. - Cannoli-keksejä, joissa on suklaakuorrutus. Saatavilla useissa eri kooissa: pieni, ohut simpukka, keskikokoiset, suuret ja maxi. Suklaakuorrutteella ja ilman.
Saatavilla pakattuna leipomoille.
Personoidut ja yksittäin pakatut mantelit. Pakkaus metallirasiaan ja pahvilaatikkoon. Pakkaamme myös lentoyhtiöille, risteilyaluksille, hotelleille ja ravintoloille. 750 gramman laatikko brändätyllä pakkauksella. Jos tarvitset erilaista pakkausta kuin standardit, ota yhteyttä myyntihenkilöömme numeroon +39 3477240044.
Täytetty suklaakakku eri variaatioilla: sisus Suklaata; Ricottaa; Pistaasia; Pistaasia ja Ricottaa.
Erikoisuus korkealaatuisesta leivonnasta. Tuote nautitaan erittäin kuumana, joko raakana tai kypsennettynä. Erottuva aromi. Kakku pakataan -18 °C lämpötilaan ja säilytetään erityisissä kylmähuoneissa. Tämä prosessi takaa korkean laadun.
Pakkauksia: 12 Tartinia 5 pakkauksessa. Palletointia varten, ota yhteyttä myyntitoimistoon numeroon +39 3477240044.
I nostri Panettoni Siciliani sono molto più di semplici dolci natalizi. Noi de "La Truscia Tipico Siciliano", ci impegniamo a portarvi un'esperienza unica con i nostri Panettoni Siciliani Artigianali: al pistacchio, arancia, mandarino, limone, cioccolato siciliano, tradizionale con uvetta e canditi, cassata siciliana, pignolata, cioccolato e pera, fichi bianchi e cubi di cioccolato bianco, pandorato. Ci impegniamo a utilizzare solo le migliori materie prime. I tuorli d'uovo provengono da galline allevate a terra, mentre il burro di panna è ottenuto dalla centrifugazione del latte vaccino crudo. Le nostre farine sono italiane di alta qualità, e i nostri agrumi provengono dalla rinomata zona di Paternò, nella "Piana di Catania", famosa per le sue Arance Rosse, Limoni profumati e Mandarini succulenti. I nostri Panettoni sono avvolti in delle deliziose tovagliette in stoffa. Ogni boccone racconta la storia di una tradizione centenaria e l'amore per gli ingredienti autentici.