Tämä sekoitus säilyttää aidon italialaisen espresson intensiivisen ja syvän maun. Paranà Decaffeinated Coffee on erittäin helposti sulavaa, siinä on vähennetty kofeiinipitoisuus ja se koostuu korkealaatuisista Arabica-kahvipavuista, jotka on käsitelty yhdellä parhaista kofeiinittomista menetelmistä. Tuloksena on tiheä ja pähkinäinen kerma, jossa on täyteläinen karamellin aromi sekä vivahteita suklaasta ja vaniljasta.
Voimakas ja ylevä, kuten Guatemalan alueen tulivuorten luonto, on tämä Keski-Amerikan yksittäislähde kahvi, jota viljellään vuorilla 1400-1600 metrin korkeudessa merenpinnasta, ja näin ollen se luokitellaan SHB:ksi (Strictly Hard Bean). Se on elegantti ja hyvin tasapainoinen kahvi, jolla on täyteläinen ja monimutkainen maku, joka erottuu rikkaasta ja harmonisesta aromistaan, täyteläisestä ja pyöreästä maustaan yhdistettynä tasapainoiseen happamuuteen, jossa on vivahteita kukista ja hedelmistä sekä kaakaon ja pähkinän jälkimaku.
Kermainen, pyöreä ja samettinen sekoitus, jossa on voimakas ja voimakkaasti erottuva maku, mausteiden ja suklaan vivahteita sekä miellyttävä savunote. Kestävä kaakaon jälkimaku.
Korkealaatuinen kahvi, jossa on pehmeä ja tasapainoinen maku, viljelty 800–1300 metrin korkeudessa merenpinnasta, ja siinä on voimakas ja hienostunut aromi. Vaniljan, kuivattujen hedelmien ja kuivien hedelmien vivahteet erottuvat hyvin pyöreästä ja hienosta rungosta. Kahvi, joka erottuu rikkautensa ja hienon happamuutensa ansiosta, sisältää ilmeisiä suklaan vivahteita, joita rikastuttavat karamellin ja paahdetun leivän jälkimaku.