Tuotteet hakusanalla suklaa (7)

Suklaavärit - Öljyyn sekoittuvat elintarvikevärit

Suklaavärit - Öljyyn sekoittuvat elintarvikevärit

10 ml pipettipullot Öljyyn liukenevat elintarvikeväritämme käytetään suklaan ja makeisten värjäämiseen. Annostele noin 1–3 prosenttia väriainetta sulatetun suklaan massasta. Suklaavärimme on valmistettu Euroopassa hyväksytyistä synteettisistä väreistä ja sekoitettu fraktioituun kookosöljyyn. Nämä värit sisältävät azo-värejä ja voivat vaikuttaa lasten hyperaktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen. Saatavilla olevat värit ja ainesosat: E104 = Quinoline-keltainen E110 = Auringonkeltainen E123 = Amarantti E124 = Ponceau 4R E133 = Loistava sininen E171 = TiO2 (titaanioksidi) 75 gramman kupit öljyyn liukenevista perusväreistä pakattu 75 gramman kuppeihin. Sisältäen värit: Punainen, Oranssi, Keltainen, Valkoinen, Fuksia, Sininen. Kaikki elintarvikevärit voidaan valmistaa yksityisbrändeinä.
Nutella Suklaa - Tukkumyynnissä Nutella Suklaa - Halpa Hinta Nutella

Nutella Suklaa - Tukkumyynnissä Nutella Suklaa - Halpa Hinta Nutella

Etsimme vakavia asiakkaita ylläpitämään pitkäaikaista ja hyvää liiketoimintasuhdetta heidän yrityksensä kanssa, joten tarjoamme erittäin edullisia hintoja. Ferrero Nutella Suklaalevite purkeissa 350g, 400g, 600g, 750g, 800g, 1kg ja 5kg. Tarjoamme Ferreron tuotteita, kuten Nutella Suklaakreemiä eri painoissa. Paino: 230g, 350g, 400g, 600g, 800g, 850g, 1kg ja muita Toimitamme Ferrero Nutella Suklaata; Ferrero Nutella Suklaa 150g, 350g, 400g, 650g, 750g, 800g Suklaa-pähkinälevite Nutella. Sisältö: 750g Muut saatavilla olevat sisällöt: 230g, 630g Tuore tuotanto Saksalainen, arabialainen ja englanninkielinen teksti Tuore tuotanto HUOM! Tarjoamme etikettejä eri kielillä, kuten englanti, puolaksi, hollanniksi/saksaksi, italiaksi, arabiksi, turkiksi, venäjäksi ja pyynnöstä monilla muilla mainitsemattomilla kielillä.
Viisi parasta kermavaahtoreseptiä

Viisi parasta kermavaahtoreseptiä

Kermavaahtosylinteri on erinomainen keittiötyökalu, josta on taloudellista hyötyä. Voit myös nauttia monista hauskoista hetkistä valmistamalla hienostuneita ruokia vaivattomasti ja täydellisesti. Tässä olemme koonneet yhteen Kymmenen Parasta Kermavaahtoreseptiä, jotka voit helposti valmistaa Fast Gas -kermavaahtosylintereillä: KLASSINEN KERMAVAAHTO: Vanhanajan kermavaahto, jota käytetään kaikessa omenapiirakasta kahviin. Ainekset: 1 kuppi vispikermaa Yksi teelusikallinen vaniljaa Kolme ruokalusikallista tomusokeria Ohjeet: Sekoita kaikki ainekset huolellisesti kermavaahtosylinterissä. Vaihda sylinterin kansi, lataa 615g N2O kermavaahtosylinteri ja ravista hyvin. Huom: Opi, kuinka voit estää kermasi leviämisen puolen tunnin aikana blogikirjoituksessamme Kermavaahto, Joka Pysyy Jäykkänä. Suklaakermavaahto: Tämä herkku on kaikille suklaan ystäville.
Maku-maitopulveri - Maitopulveria suklaan, maltaan, vaniljan, mansikan, banaanin makuina

Maku-maitopulveri - Maitopulveria suklaan, maltaan, vaniljan, mansikan, banaanin makuina

DairyBasic Instant Dairy Drink -jauheet on suunniteltu helpottamaan herkullisen maustetun maitokannan valmistamista yksinkertaisesti sekoittamalla jauhe kuumaan tai kylmään veteen. Valmistus: Täytä lasi vedellä, lisää instant-jauhe, sekoita lusikalla, nauti herkullisesta juomastasi! Säilyvyys: 18 kuukautta
ChocoWriters kova - Muoviputket täynnä suklaata

ChocoWriters kova - Muoviputket täynnä suklaata

Kova versio sisältää suklaata muistuttavan aineen. Valmistumiseen menee kauemmin, mutta ne kovettuvat sen jälkeen, kun olet tehnyt koristeen. Tämä versio sopii parhaiten keksejä ja suklaata koristeluun. Tällä versiolla voit myös tehdä poimittavia suklaakoristeita.
Ganaches - Valmiit Praliini tai Macaron Täytteet

Ganaches - Valmiit Praliini tai Macaron Täytteet

Ganaches Yhdellä ganache-putkella voit tehdä noin 14–16 suklaata. Ganache sopii myös hyvin täytteeksi makroneille tai kekseille.
ChocoWriters soft - Muoviputket, jotka on täytetty suklaalla

ChocoWriters soft - Muoviputket, jotka on täytetty suklaalla

Pehmeä versio antaa parhaan kiillon, ja se on valmis käytettäväksi lämmittämällä tuubia lämpimässä vedessä vain lyhyen aikaa. Tämä versio sopii parhaiten pannukakkuihin, jälkiruokiin ja kakkujen koristeluun. Täyte pysyy pehmeänä koristelun jälkeen, mutta kovettuu hieman jääkaapissa.