Käyttämällä laitteitamme suklaan tuotantoon voit:
- Tuottaa laajan valikoiman suklaatyyppejä yhdellä tuotantolinjalla,
- Tuottaa suklaata eri väreissä ja muodoissa,
- Vaihtaa nopeasti yhdestä tuotteesta toiseen,
- Laajentaa massojen monimuotoisuutta keskenään sekä waferin, keksejen ja muiden yhdistelmien kanssa lisäämällä muotojen vaihtelua, valmistamalla täytteitä ja makeisia. Kaikkia massoja voidaan käyttää: suklaa, karamelli, praliini, nougat, halva, marsipaani, kuivatut hedelmät, fondant, soufflé, marmeladi jne.
- Lähes täysin vapaa manuaalisesta työstä.
Valmistamme erilaisilla kapasiteeteilla varustettuja kuorrutuskoneita (pumppu tai levy).
Koneet on sovitettu toimimaan luonnollisen suklaan tai seossuklaan kanssa.
Eri hihnaleveyksiä saatavilla pyynnöstä.
Irrotettava suklaasäiliö helpottaa tuotteiden kuorruttamista kahdella eri värillä. (valinnainen)
Sähkökeskus suklaakuorrutuskoneessa mahdollistaa lämmönsäätöjen, hihnan nopeuden, suklaakuorrutteen paksuuden ja värin säätämisen.
Täydellinen, ala- tai yläkuorrutus tuotteille.