Tuotteet hakusanalla suklaa (991)

Karamelli fleur de sel 141 - MUSTAT

Karamelli fleur de sel 141 - MUSTAT

Karamelli fleur de sel 141 - MUSTAT
Ben Karhu

Ben Karhu

20 cm 350 g Kpl 1 Musta 2604N Maito 2604L
Rapeat tumma suklaa feuilletine fritters

Rapeat tumma suklaa feuilletine fritters

4 erilaista aihetta 2 Kg 561 N
Maitosuklaa 4

Maitosuklaa 4

rapeaa feuilletine PP 223
Hasselpähkinämaito UUSI 173 - GIANDUJAS

Hasselpähkinämaito UUSI 173 - GIANDUJAS

Hasselpähkinämaito UUTUUS 173 - GIANDUJAS
Hasselpähkinä Praliini Kanit - 30 g

Hasselpähkinä Praliini Kanit - 30 g

36 kappaletta 1100 g Musta ulkokuori 1519N Maitokuori 1519L
Kuningatar Kokoelma

Kuningatar Kokoelma

Praliiniganache-valikoima 240g - C245 CC
Puhdas Voikeksi 1

Puhdas Voikeksi 1

Isigny-karamellin palaset 1 Kg B007
Täytetyt suklaat

Täytetyt suklaat

Isigny Karamellikreemi Tumma Sydän 310N Maitosydän 310L
Täytetyt Suklaat - Käsintehty Val de Marne'sta

Täytetyt Suklaat - Käsintehty Val de Marne'sta

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät enintään 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
räätälöity suklaa - yrityksille

räätälöity suklaa - yrityksille

Käsintehtyjen suklaatuotteiden myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat ...) ja räätälöityjen suklaiden valmistus yrityksille. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tietoa räätälöidyistä suklaateoksistamme ja tutustu yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin suklaatarjouksiimme.
jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
hienot suklaat - käsintehtyjä ja laadukkaita

hienot suklaat - käsintehtyjä ja laadukkaita

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
nougat-suklaa - Val de Marne

nougat-suklaa - Val de Marne

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Suklaa Mendiants - käsintehty

Suklaa Mendiants - käsintehty

Chocolaterie JANIN on yksi 12:sta viimeisestä pienestä suklaatehtaasta, joka toimii Ranskassa. Nykyään, kun suklaan "suuret" ovat kaikki monikansallisissa konserneissa, suurten mestarimeisterien määrä suklaan alalla on yhä harvinaisempaa.
Puhdas Voikeksi 2

Puhdas Voikeksi 2

sachet 150g B001 CC
LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LÖYDÄ PERSONOITUILET TARRAT
Ranskalainen suklaa - laadukas käsityö

Ranskalainen suklaa - laadukas käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmen sukupolven ajan Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaanvalmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
suklaakauppa - Val de Marne

suklaakauppa - Val de Marne

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
käsintehty suklaa kuivatuilla hedelmillä - Maison JANIN

käsintehty suklaa kuivatuilla hedelmillä - Maison JANIN

JANIN-suklaat valmistetaan parhaista pavusta ja ne valmistetaan käsityönä suurimmalla huolella mestari Janinin ja hänen tiiminsä toimesta.
GRAND CRUS GANACHE LAATIKKO 16 SUKLAAKONFEKTEJA - Lahjalaatikot

GRAND CRUS GANACHE LAATIKKO 16 SUKLAAKONFEKTEJA - Lahjalaatikot

Kokoelma Suurten Crus Suklaaganacheja Tämä tyylikäs ja yksinkertainen lahjapakkaus on suunnattu tumman suklaan Suurten Crus ganachejen ystäville. Täältä löydät 4 ganachea, jotka on valmistettu 4 eri alkuperän Suurista Crus -suklaista, jotta voit tutustua näiden poikkeuksellisten suklaiden monimuotoisuuteen. BA LAÏ Vietnamilainen tumma suklaa Grand Cru, jossa on sitrushedelmien vivahteita. BALIMO Papualainen Grand Cru -ganache, jossa on savuisia ja kevyesti puumaisia sävyjä. MANGAOKA Madagaskarilainen Grand Cru -ganache, jossa on hedelmäisiä vivahteita. TRINIDAD ikonisesta Trinidadin saarelta peräisin olevan Grand Cru -suklaan turpeisia ja kaakaomaisia sävyjä. Koska tuotteemme valmistetaan käsityönä, suklaan paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että ilmoitettu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi. Säilytä 17–20 °C:ssa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Nettopaino (g): 110
käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

CHOCOLATS JANIN, käsityömakeisliike, CHOCOLATIERS BOISSY St LEGER (94). Käsityöläissuklaantekijät vuodesta 1950. Toimitus koko Ranskaan.
GRAND CRU DU VIETNAM 74% MAISTELU TUMMAA SUKLAAKARJAA - Karkit ja Kaakaot

GRAND CRU DU VIETNAM 74% MAISTELU TUMMAA SUKLAAKARJAA - Karkit ja Kaakaot

Esitettynä herkullisina palettina, jotka ovat sekä hienoja että herkkiä, ne ovat täydellisiä kahvin tai teen seuraksi. Tämä Vietnamista peräisin oleva Grand Cru -suklaa on todellinen sydämenvalinta. Se on peräisin solidaarisesta ja vastuullisesta tuotantoketjusta, joka vie sinut eleganttien ja hienostuneiden makujen maailmaan. Ensimmäisessä maistamisvaiheessa ilmenee sitrushedelmien vivahteita, joita seuraavat punamarjaisten hedelmien ja trooppisten aluskasvillisuuden aromit. Tämä suklaa on vahvasti kaakaomainen, ja sen maku on tukevasti hedelmäisten vivahteiden sävyttämä. Tämä Grand Cru -suklaa on peräisin Vietcacao-tuotantoketjusta, jonka alkuperäinen tarkoitus on tukea nuoria vammaisia integroimalla heidät kaakaotuotantoon. Pitkään unohdettu kaakaon viljely on saanut uutta eloa ja kasvavaa kiinnostusta Vietnamissa. Nykyään Vietcacao-tuotantoketju on omistautunut kaakaon sadonkorjuun jälkeiseen käsittelyyn sekä hienon vietnamilaisen kaakaon kehittämiseen yhteistyössä viljelijäperheiden ja kaakaoteollisuuden toimijoiden kanssa. Nettopaino: 170g Parasta ennen: 12 kuukautta
maitosuklaa - käsintehty

maitosuklaa - käsintehty

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista… Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat…) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
KORULAATIKKO SUKLAADEILLE 6 KPL - Suklaat

KORULAATIKKO SUKLAADEILLE 6 KPL - Suklaat

Tämä tyylikäs ja yksinkertainen lahjapakkaus sisältää 6 pientä suklaakoruja, jotka ovat täydellisiä elegantin lahjan antamiseen! Tämä korurasia sisältää 4 eri makua: - LES CARMES: herkullinen yhdistelmä Occitanien vadelmaa ja rapeaa tummaa suklaata - PALAWAN: luonteen yhdistelmä tummaa suklaata ja Kalamansi-sitruunaa, joka on erittäin maukas hedelmä Kaakkois-Aasiasta - OUESSANT: ehdoton klassikko, joka yhdistää suklaan ja suolaisen voikaramellin - MANGO LIMONE: hedelmäinen kohtaaminen eksoottisen mangon ja limetin maun välillä * Näiden suklaiden värit voivat vaihdella, sillä käytämme vain luonnollisia ainesosia suklaidemme koristeluun. Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Mitat (PxlxK cm): 17,9 x 3,8 x 2,2
KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

CHOCOLATS JANIN on hienostunut valikoima käsintehtyä suklaata. Herkkukori käsintehtyä suklaata yrityksille, käsintehtyä suklaata yritysseminaarille. Soita 01 45 99 26 39
suklaalla päällystetyt appelsiininkuoret - käsityö

suklaalla päällystetyt appelsiininkuoret - käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Käsityösuklaan myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
suklaantekijä - käsityö

suklaantekijä - käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) sekä räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
suklaavalmistaja - Val de Marne

suklaavalmistaja - Val de Marne

Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.