Entä jos käsintehty suklaa olisi täydellinen yrityslahja? ... Olitpa sitten tilaamassa suklaata asiakkaille, kumppaneille tai yrityksesi toimesta, tarjoamme räätälöityjä suklaatuotteita yrityksille.
Yrityksille, työpaikkatoimikunnille, kunnallisyhteisöille, tarjoamme joululahjaksi suklaalaatikoita, jotka sopivat tarpeisiinne kilpailukykyiseen hintaan. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen käsintehtyjä suklaalahjoja varten.
Kaikki kaakaon aromi ja voima on tiivistetty tähän hienoon jauheeseen.
Se on ihanteellinen kuuman suklaan valmistamiseen vitamiinirikkaisiin aamiaisin.
Tätä kaakaopulveria voidaan myös käyttää leivonnassa.
Allergiat: Valmistettu tilassa, jossa käytetään pähkinöitä, munia, maitoa, soijaa ja seesamia.
Ainesosat: 100% kaakaopapuja
Nämä pienet pääsiäismunat ovat tummasuklaakuorella ja täytetty herkullisella ja rapealla hasselpähkinäpraliinilla.
TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 130
Energia: 2334 kJ / 560 kcal
Rasvat: 36 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 12 g
Hiilihydraatit: 46 g
Joista sokerit: 44 g
Proteiinit: 9,4 g
Suola: 0,04 g
Tämä 65 % tumma suklaalevy on nimeltään "Sokeriton", koska tavallinen sokeri (sakkaroosi tai esimerkiksi ruokosokeri) on korvattu maltitoliin, makeutusaineeseen, jolla on merkittävä makeusvoima.
Tämä suklaa on siis mielenkiintoinen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat välttää tai vähentää sokerin kulutustaan samalla nauttien korkealaatuisesta suklaasta: hieman hapokas, hedelmäiset vivahteet sulautuvat paahdettuihin aromiin, jolloin esiin nousee hienovarainen, pehmeä kitkeryys, joka on hienosti puumainen.
Ainesosat: kaakaopavut, makeutusaine: maltitoli, kaakaovoi, emulgointiaine (SOJA-lecitiini), luonnollinen vaniljaekstrakti.
Allergeenit: Mahdollinen PÄHKINÖIDEN, MAIDON ja KANANMUNAN, GLUTEENIN ja MAAPÄHKINÖIDEN esiintyminen, ainesosia, joita käytetään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2174 kJ / 527 kcal; Rasvat 43g, joista tyydyttyneitä 26g ja kolesterolia 1,7 mg; Hiilihydraatit 37g, joista sokereita <0,5 g, tärkkelystä 3,5g
Nettopaino (G): 100 g
Viite: Sokeriton Tumma Suklaalevy
ETTE TIEDÄ, MITÄ LAHJA VALITA? VARMASTI ILAHDUTTAVAA, ANNA LAHJA-KORTTI!
Tämä lahjakortti antaa mahdollisuuden antaa lahja, jota muistellaan pitkään. Se mahdollistaa ostosten tekemisen kaikista luomuksistamme ja on voimassa 12 kuukautta. Täydellinen tapa muistaa lahjaasi useita kertoja vuodessa!
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960.
Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista… Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat…) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
Ainesosat: maitosuklaakuorrutus (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaopavut, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), hasselpähkinät, mantelit, sokeroitu appelsiininkuori (appelsiini, sokeri, glukoosisiirappi), sokeri
Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, munista, viljoista, maidosta ja seesamista.
Nettopaino: noin 190 g. Paino voi vaihdella käytettyjen hasselpähkinöiden ja mantelien koon mukaan.
Säilytysolosuhteet: suojassa valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä (18° - 20°C).
Nettopaino (g): 190
KÄSITYÖSUKLAAN VALMISTUS CHOCOLATS JANIN
Chocolats Janin: suklaatehdas, jossa ammattilainen suklaakondiittori Stéphane Janin kutsuu sinut tutustumaan hänen suklaatehtaaseensa.
Pääsiäisvalikoimaamme olemme valmistaneet pieniä kotitekoisia munia, jotka on täytetty karamellilla (suolakaramelli, banaani ja passionhedelmä) ja pralineella (pähkinä, maapähkinä, kookos, paahdettu maissi, seesami) sekä pieniä herkullisia sukulaisia (tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa Tonka-pavun ja Madagaskarin vaniljan kanssa).
TÄMÄ TUOTE VOI OLLA TOIMITETTU COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA
Nettopaino (g noin): 125 - 700 g noin valintasi mukaan
Säilytysolosuhteet: Valolta suojattuna ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Viite: PÄÄSIÄISSUKLAAVALIKOIMA
Et tiedä, mitä lahjaa valita kumppanillesi? Jotta voit varmasti ilahduttaa häntä, anna hänelle tämä kaunis lahjakortti!
Tämä lahjakortti antaa mahdollisuuden antaa lahja, jota muistellaan pitkään. Se mahdollistaa ostosten tekemisen kaikista luomuksistamme: suklaista, macaron-leivoksista, jäätelöistä ja kaikista muista herkuistamme!
Tämä on voimassa 12 kuukauden ajan.
Nämä hasselpähkinät ovat täydellisiä kotitekoisten leivonnaisten valmistamiseen. Voit myös nauttia niitä suoraan. Ole varovainen, ne ovat addiktoivia.
Nettopaino: 200g
Viite: KOKO HASSELPUUT
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960.
Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Rapeat mantelileivokset, jotka on valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan.
Nettopaino: 230g
Energia: 1705kJ / 407kcal
Rasva: 16g
Josta tyydyttyneet rasvahapot: 1,7g
Hiilihydraatit: 51g
Josta sokerit: 28g
Proteiini: 11g
Suola: 0,10g
Kaakaon ystäville tämä pakkaus vie sinut vietnamilaisen kaakaon ainutlaatuiseen makuun.
Nämä kaakaopavut tulevat Mekongin delta-alueelta, maan eteläosasta. Ne on fermentoitu ja kuivattu luonnollisesti auringossa. Ainesosat kaakaopavut – Alkuperä Vietnam, Ei muuta.
Ravintoarvot 100g kohden Energia 2782kJ / 672kcal, Rasvat 58g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 35g, Hiilihydraatit 26g, Joista sokerit 3,9g, Proteiinit 12g, Suola 0,03g
Nettopaino: noin 130g
Parasta ennen: 18 kuukautta
Klassiset frituurit valkoinen, maito & vaahtokarkit maito 250g. Punainen 590 / Vihreä 591. Sisäosa valkoinen.
Koostuu 24 esileikatuista laatikosta, jotka voidaan avata. Lisävarusteet: irrotettava jakaja 24 lokeroa varten.
Toimitus, kalenterit koottuna ja valmiina. Mitat (P x L x K): 290 x 200 x 27mm.
Yhden lokero mitat (P x L x K): 35 x 35 x 27mm.
Kolumbian Grand Cru -tumma suklaa valmistetaan Magdalena-laaksossa, Santanderin alueen sydämessä, maan koillisosassa. Tässä tummassa suklaassa on kaakaomainen ja tanniininen profiili, ja se paljastaa pääasiassa kuivattujen hedelmien ja punaisten hedelmien aromeja. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa sekä sellaisenaan nautittuna että käytettynä kotitekoisten jälkiruokien, kuten mehevien kakkujen, brownien tai suklaamoussen valmistuksessa, jotka saavat erityistä säihkettä tästä poikkeuksellisesta suklaasta.
Ainesosat
Kaakaopavut, ruokosokeri, kaakaovoi, auringonkukka- lecitiini.
Saattaa sisältää jälkiä MAITOA, MANDELIA, HASSELNUTTIA, SESAMIA.
Kaakaopitoisuus min. 70%
Ravintoarvot (per 100g)
Energia 2421 KJ / 584 Kcal; Rasvat 43,2 g joista tyydyttyneet rasvahapot 26,61 g, Hiilihydraatit 34,6 g joista sokeri 30 g; Proteiinit 8,7 g; Suola <0,01 g
Säilytysohjeet säilytä viileässä ja kuivassa paikassa 16-18°C suojassa valolta ja hajuilta.
Nettopaino: 100g
Parasta ennen: 12 kuukautta