Pääsiäisen suklaamunat, joissa on kermaista ja herkullista maitosuklaata. Muotoiltu pieniksi eläimiksi, jotka viihdyttävät lapsia.
TÄTÄ TUOTETTA VOIDAAN TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2428 kJ / 580 kcal
Rasvat: 39,8 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 23,8 g
Hiilihydraatit: 45,2 g
Joista sokerit: 44,4 g
Proteiinit: 8,4 g
Suola: 0,2 g
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 97 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)!
Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevat ainesosat voivat vaihdella valinnan mukaan.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Nettopaino: noin 580 g
Mitat (PxlxK cm): 27 x 15 x 3,5
Mustatee, se on voimakasta aamiaiseksi ja voi nauttia maidon kera.
Ainesosat: Mustatee
Maku: Tanniininen
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla
Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tämän herkullisen alkuperäisen mustateen, jotta se vapauttaa kaikki arominsa loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.
Viite: BREAKFAST BIO
Nämä pienet pääsiäismunat ovat tummasuklaakuorella, ja ne on täytetty seesamilla.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2017 kJ / 484 kcal
Rasvat: 35 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 22 g
Hiilihydraatit: 36 g
Joista sokerit: 32 g
Proteiinit: 4,8 g
Suola: 0,33 g
Meroso Foodsin valmistamat tryffelit on päällystetty belgialaisella suklaalla ja niissä on herkullinen tryffelitäyte.
Varmistamme korkean laadun ja täydellisen palvelun.
Eroamme tarjoamalla hyvän valikoiman tavallisia suklaatrufleja, joita täydentää laaja valikoima räätälöityjä tryffeleitä.
Olet oikeassa paikassa! Meillä on etsimäsi belgialainen suklaatrufeli!
Suklaatrufleimme valmistetaan parhaista raaka-aineista, samalla kun pidämme silmällä jatkuvasti trendejä.
Tavalliset suklaatrufelivalikoimat ovat joko tomutettuja tai lastutettuja. Tryffelit valmistetaan ja pakataan tehtaallamme omalla brändillämme, Lemaître.
Herkullisia suklaatruflejamme voidaan myös toimittaa erilaisissa laatikoissa yksityisbrändinä. Pyynnöstä voimme mukauttaa tryffelimme 'markkinoillesi' sopivaksi.
Maitosuklaasta valmistettu lastutettu tryffeli ja kaakaolla tomutettu suklaatrufeli ovat parhaiten myyviä tuotteitamme.
Olemme keskittyneet konseptikehitykseen vuodesta 2005.
Tämä tyylikäs ja elegantti laatikko tarjoaa 16 herkullista suklaakonvehtia.
Tämä upea pakkaus sisältää 4 erilaista konvehtityyppiä, jotka yhdistävät välttämättömät ja alkuperäiset konvehtit.
CAPRI Välttämätön! Hasselpähkinäpraliini Piemontin IGP-hasselpähkinöistä ja maitosuklaasta.
CAMARGUE Maapähkinöitä ja merisuolaa. Varovasti! Addiktiivinen!
ROUSSILLON herkullinen mantelipraline sitruunalla. Sitruunoiden ystäville
WASABI wasabi on annosteltu taitavasti, jotta syntyy sekä herkullinen että vastustamaton praliini.
Ihanteellinen laatikko herkulliseen kahdenkeskiseen hetkeen, elegantiksi lahjaksi tai vain itselleen hemmotteluun!
Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2
Parasta ennen: noin 6 viikkoa
Nettopaino (g): 110
Ainesosat tumma suklaakuorrutus (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), mantelit, hasselpähkinät, sokeroitu appelsiininkuori (appelsiini, sokeri, glukoosisiirappi), sokeri
Säilyvyysaika 6 kuukautta
Säilytysolosuhteet Valolta suojattuna, kuivassa ja huoneenlämmössä (18° - 20°C).
Nettopaino noin 190g. Paino voi vaihdella käytettyjen hasselpähkinöiden ja mantelien koon mukaan.
Nettopaino (G):190
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Tämä upea mustasta suklaasta valmistettu design-kananmunan muotoilu on täytetty pääsiäiskonvehdeilla.
Pääsiäisvalikoimamme sisältää pieniä kotitekoisia munia, jotka on täytetty karamellilla (suolakarami, banaani ja passion) ja praliinilla (pähkinä, maapähkinä, kookos, paahdettu maissi, seesami) sekä pieniä herkullisia sukulintuja (tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa Tonka-pavulla ja Madagaskarin vaniljalla).
HUOMIO: Tämä tuote on HAURA ja sitä ei voida lähettää Colissimo / Chronopost -palveluilla.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 200
Energia: 2324 kJ / 557 kcal
Rasvat: 39 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 21 g
Hiilihydraatit: 41 g
Joista sokerit: 36 g
Proteiinit: 7,5 g
Suola: 0,08 g
Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla kuorrutetut mantelit?
Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä mantelit. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja kuorrutettu tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden.
Yhdistäen suklaiset maut ja rapsakkuuden, nämä mantelit ovat luonnollinen ja herkullinen herkku.
Ainesosat: mantelit, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g
Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön.
Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 702kJ / 168kcal, Rasvat 8,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,8g, Hiilihydraatit 20g, Joista sokerit 17g, Proteiinit 3,1g, Suola 0,03g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle.
Ainesosat
Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%.
Allergeenit
Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g)
Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit
Nettopaino: 100g
Parasta ennen: 12 kuukautta
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 16 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua luomuksiimme. Hyvää nauttimista ja mukavia löytöjä!
Alla mainitut ainesosat ja allergeenit koskevat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat ja allergeenit voivat vaihdella.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2
Nettopaino (g): 110
Lemaître-valikoima tarjoaa täydellisen valikoiman tomutettuja ja hiutaloituja suklaatruffeleita.
Truffelimme sisältävät hienoa truffelitäytettä, joka on päällystetty parhaalla belgialaisella maitosuklaalla ja koristeltu kaakaojauheella tai suklaahiutaleilla.
Kaikki truffelit valmistetaan tehtaallamme kahdella omistetulla tuotantolinjalla: yksi linja tomutetuilla truffeleilla ja toinen suklaahiutaleilla hiutaloiduilla truffeleilla.
Lemaître-perusvalikoimamme sisältää:
- 6 suklaahiutaleista lajiketta maitosuklaapäällysteessä suorakulmaisessa ballotin-laatikossa (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
- 6 kaakaotomutettua lajiketta tuplamaidolla päällystettynä pystysuorassa ballotin-laatikossa (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Tarjoamme myös luksusvalikoiman Lemaître-brändin alla, kysy minimimääristä:
- 105 g suorakulmainen laatikko, joka sisältää 12 hiutaloitua truffelia 3 eri lajikkeessa.