Tuotteet hakusanalla suklaa (991)

Isigny Karamellipalat 319 N - MUSTAT

Isigny Karamellipalat 319 N - MUSTAT

Isigny-karamellipalat 319 N - MUSTAT
MAITO-SUKLAA-HEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

MAITO-SUKLAA-HEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

Pääsiäisen suklaamunat, joissa on kermaista ja herkullista maitosuklaata. Muotoiltu pieniksi eläimiksi, jotka viihdyttävät lapsia. TÄTÄ TUOTETTA VOIDAAN TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2428 kJ / 580 kcal Rasvat: 39,8 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 23,8 g Hiilihydraatit: 45,2 g Joista sokerit: 44,4 g Proteiinit: 8,4 g Suola: 0,2 g
Kookospalat - Ilman Lisättyä Sokeria

Kookospalat - Ilman Lisättyä Sokeria

Pehmeä kookoskeksi, rapea ulkopuolelta. Saatavilla makeana, sokerittomana tai luomuna.
Maitosuklaa 6

Maitosuklaa 6

renne 18g S002
JUHLALAATIKKO 97 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

JUHLALAATIKKO 97 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 97 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)! Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevat ainesosat voivat vaihdella valinnan mukaan. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi. Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Nettopaino: noin 580 g Mitat (PxlxK cm): 27 x 15 x 3,5
BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

BREAKFAST BIO - MUSTA TEA - Teet

Mustatee, se on voimakasta aamiaiseksi ja voi nauttia maidon kera. Ainesosat: Mustatee Maku: Tanniininen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tämän herkullisen alkuperäisen mustateen, jotta se vapauttaa kaikki arominsa loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Viite: BREAKFAST BIO
VANILJA-SUKLAAVAALE

VANILJA-SUKLAAVAALE

Ihana vohveli vaniljan vivahteella ja puoliksi suklaalla.
Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Pussi pieniä tummaa suklaakiviä

Sachet 100g pieniä kiviä (10g) 208 NS1 CC
SEESAMITÄYTTEISET KANANMUNAT - Pääsiäiskonvehdit

SEESAMITÄYTTEISET KANANMUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Nämä pienet pääsiäismunat ovat tummasuklaakuorella, ja ne on täytetty seesamilla. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2017 kJ / 484 kcal Rasvat: 35 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 22 g Hiilihydraatit: 36 g Joista sokerit: 32 g Proteiinit: 4,8 g Suola: 0,33 g
Yleistä tietoa belgialaisista suklaatrufleista

Yleistä tietoa belgialaisista suklaatrufleista

Meroso Foodsin valmistamat tryffelit on päällystetty belgialaisella suklaalla ja niissä on herkullinen tryffelitäyte. Varmistamme korkean laadun ja täydellisen palvelun. Eroamme tarjoamalla hyvän valikoiman tavallisia suklaatrufleja, joita täydentää laaja valikoima räätälöityjä tryffeleitä. Olet oikeassa paikassa! Meillä on etsimäsi belgialainen suklaatrufeli! Suklaatrufleimme valmistetaan parhaista raaka-aineista, samalla kun pidämme silmällä jatkuvasti trendejä. Tavalliset suklaatrufelivalikoimat ovat joko tomutettuja tai lastutettuja. Tryffelit valmistetaan ja pakataan tehtaallamme omalla brändillämme, Lemaître. Herkullisia suklaatruflejamme voidaan myös toimittaa erilaisissa laatikoissa yksityisbrändinä. Pyynnöstä voimme mukauttaa tryffelimme 'markkinoillesi' sopivaksi. Maitosuklaasta valmistettu lastutettu tryffeli ja kaakaolla tomutettu suklaatrufeli ovat parhaiten myyviä tuotteitamme. Olemme keskittyneet konseptikehitykseen vuodesta 2005.
16 PRALIINIEN LAATIKKO - Lahjalaatikot

16 PRALIINIEN LAATIKKO - Lahjalaatikot

Tämä tyylikäs ja elegantti laatikko tarjoaa 16 herkullista suklaakonvehtia. Tämä upea pakkaus sisältää 4 erilaista konvehtityyppiä, jotka yhdistävät välttämättömät ja alkuperäiset konvehtit. CAPRI Välttämätön! Hasselpähkinäpraliini Piemontin IGP-hasselpähkinöistä ja maitosuklaasta. CAMARGUE Maapähkinöitä ja merisuolaa. Varovasti! Addiktiivinen! ROUSSILLON herkullinen mantelipraline sitruunalla. Sitruunoiden ystäville WASABI wasabi on annosteltu taitavasti, jotta syntyy sekä herkullinen että vastustamaton praliini. Ihanteellinen laatikko herkulliseen kahdenkeskiseen hetkeen, elegantiksi lahjaksi tai vain itselleen hemmotteluun! Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Parasta ennen: noin 6 viikkoa Nettopaino (g): 110
TUMMA SUKLAA MENDIANTS - Herkut

TUMMA SUKLAA MENDIANTS - Herkut

Ainesosat tumma suklaakuorrutus (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), mantelit, hasselpähkinät, sokeroitu appelsiininkuori (appelsiini, sokeri, glukoosisiirappi), sokeri Säilyvyysaika 6 kuukautta Säilytysolosuhteet Valolta suojattuna, kuivassa ja huoneenlämmössä (18° - 20°C). Nettopaino noin 190g. Paino voi vaihdella käytettyjen hasselpähkinöiden ja mantelien koon mukaan. Nettopaino (G):190
taide-suklaantekijä - Île-de-France

taide-suklaantekijä - Île-de-France

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
KANANEN - TUMMA SUKLAA - 14CM - Pääsiäiskonvehdit

KANANEN - TUMMA SUKLAA - 14CM - Pääsiäiskonvehdit

Tämä upea mustasta suklaasta valmistettu design-kananmunan muotoilu on täytetty pääsiäiskonvehdeilla. Pääsiäisvalikoimamme sisältää pieniä kotitekoisia munia, jotka on täytetty karamellilla (suolakarami, banaani ja passion) ja praliinilla (pähkinä, maapähkinä, kookos, paahdettu maissi, seesami) sekä pieniä herkullisia sukulintuja (tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa Tonka-pavulla ja Madagaskarin vaniljalla). HUOMIO: Tämä tuote on HAURA ja sitä ei voida lähettää Colissimo / Chronopost -palveluilla. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 200 Energia: 2324 kJ / 557 kcal Rasvat: 39 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 21 g Hiilihydraatit: 41 g Joista sokerit: 36 g Proteiinit: 7,5 g Suola: 0,08 g
Pääsiäiskonvehtivalikoima - 250g - Suklaat

Pääsiäiskonvehtivalikoima - 250g - Suklaat

Pääsiäiskonvehtivalikoima. Tänä vuonna olemme valmistaneet teille pieniä kotitekoisia munia, joissa on pralineita ja karamellia (pähkinä, seesami, maapähkinä, paahdettu maissi, Madagaskarin vanilja ja sitruunakeksit), sekä pieniä herkullisia sukulaisia eläimiä. Ainesosat: sokeri, tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), MAITOSUKLAA (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), manteli, seesamipraline (seesami, sokeri, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), MANDELIT, kaakaovoi, HASSELNUT, valkoinen suklaa (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, emulgointiaine soijalesitiini, vaniljaekstrakti), hieno sokeri, hienoksi murennettu keksi (vehnäjauho, sokeri, anhydriittinen maitovalmiste, maitosokeri, maitoproteiinit, suola, ohramaltiekstrakti, leivinjauhe natriumbikarbonaatti), KERMA, hienoksi murennettu keksi (vehnäjauho) Nettopaino: 250g Säilytysolosuhteet: Valolta suojattuna ja kuivassa Mitat (PxlxK cm): 8x8x8
TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Punainen

Punainen

Punainen
Tumma Suklaa ja Kaakaomanteleita - Herkut

Tumma Suklaa ja Kaakaomanteleita - Herkut

Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla kuorrutetut mantelit? Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä mantelit. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja kuorrutettu tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden. Yhdistäen suklaiset maut ja rapsakkuuden, nämä mantelit ovat luonnollinen ja herkullinen herkku. Ainesosat: mantelit, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna. Nettopaino: noin 130g Säilyvyysaika: 6 kuukautta
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön. Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 702kJ / 168kcal, Rasvat 8,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,8g, Hiilihydraatit 20g, Joista sokerit 17g, Proteiinit 3,1g, Suola 0,03g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Valkoinen Suklaa* 701 B

Valkoinen Suklaa* 701 B

Valkoinen suklaa* 701 B
Adèle kana

Adèle kana

15,5 cm 185 g 2 kappaletta Musta 2318N Valkoinen 2318B Maito 2318L
PUHDAS ALKUPERÄ BRASILIA 63% TUMMAA SUKLAATA - Tabletit ja Kaakao

PUHDAS ALKUPERÄ BRASILIA 63% TUMMAA SUKLAATA - Tabletit ja Kaakao

Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle. Ainesosat Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%. Allergeenit Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa. Ravintoarvot (per 100g) Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit Nettopaino: 100g Parasta ennen: 12 kuukautta
LÖYTÖLAATIKKO 16 Suklaata - Lahjalaatikot

LÖYTÖLAATIKKO 16 Suklaata - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 16 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua luomuksiimme. Hyvää nauttimista ja mukavia löytöjä! Alla mainitut ainesosat ja allergeenit koskevat koko suklaakonvehtikokoelmaamme. Laatikon sisällön mukaan ainesosat ja allergeenit voivat vaihdella. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi. Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Nettopaino (g): 110
Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
Lemaître korkealaatuiset belgialaiset suklaatrufelit

Lemaître korkealaatuiset belgialaiset suklaatrufelit

Lemaître-valikoima tarjoaa täydellisen valikoiman tomutettuja ja hiutaloituja suklaatruffeleita. Truffelimme sisältävät hienoa truffelitäytettä, joka on päällystetty parhaalla belgialaisella maitosuklaalla ja koristeltu kaakaojauheella tai suklaahiutaleilla. Kaikki truffelit valmistetaan tehtaallamme kahdella omistetulla tuotantolinjalla: yksi linja tomutetuilla truffeleilla ja toinen suklaahiutaleilla hiutaloiduilla truffeleilla. Lemaître-perusvalikoimamme sisältää: - 6 suklaahiutaleista lajiketta maitosuklaapäällysteessä suorakulmaisessa ballotin-laatikossa (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby) - 6 kaakaotomutettua lajiketta tuplamaidolla päällystettynä pystysuorassa ballotin-laatikossa (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee) Tarjoamme myös luksusvalikoiman Lemaître-brändin alla, kysy minimimääristä: - 105 g suorakulmainen laatikko, joka sisältää 12 hiutaloitua truffelia 3 eri lajikkeessa.
Karamelli CAB003 - KUORET

Karamelli CAB003 - KUORET

Karamelli CAB003 - KUORET
ReaLemon 250ml lasi

ReaLemon 250ml lasi

ReaLemon 250ml lasi
Maitosuklaa 5

Maitosuklaa 5

Joulupukki 10g S001
Valkoinen Suklaa 1

Valkoinen Suklaa 1

4 erilaista aihetta 2 Kg 560B