Rapean tumman suklaan kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella banaani- ja passionhedelmäkaramellilla.
TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA.
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa.
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta.
Nettopaino (G): 130
Energia: 2163 kJ / 519 kcal
Rasvat: 30 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 10,0 g
Hiilihydraatit: 51 g
Joista sokerit: 43 g
Proteiinit: 8,3 g
Suola: 0,11 g
Appelsiini- ja sitruunamousse, valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURAS, JATKAEN POSTITUSTA EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KURIERILLA)
Nettopaino (G):400
Energia:1837kJ / 442kcal
Rasvat:29g
Joista tyydyttyneet rasvahapot:10g
Hiilihydraatit:33g
Joista sokerit:27g
Proteiinit:9,5g
Suola:0,10g
Mitat (PxlxK Cm):5 x 25 x 5
Tämä 69 % tumma suklaa on ihanteellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen.
Sen aromi ja pitkä maku mahdollistavat herkullisten suklaisia herkkujen luomisen.
Ainesosat: Kakaopavut Ivoirin rannikolta, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini (ei GMO). Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, MAITOA, KANANMUNAA ja viljoja.
Ravintoarvot (per 100g) Energia 2236 kJ / 536 Kcal; Rasvat 38,3g joista tyydyttyneet rasvahapot 23,2g; Hiilihydraatit 33,9g joista Sokerit 29,9g; Kuitu 13,8g; Proteiinit 9,3g; Suola 0,01
Säilytettävä lämpöä ja kosteutta vastaan.
Nettopaino: 300g
Parasta ennen: 12 kuukautta
Kolumbia tunnetaan kauniista Amazonin ja Orinokon sademetsistään, jotka ovat rikkaita biodiversiteetissä ja tärkeitä hiilinieluja maailmalle. Valitettavasti laiton metsänhakku, kaivostoiminta ja maan muuttaminen karjatilaksi uhkaavat Kolumbian alkuperäismetsiä. Monet metsät on raivattu kokapensaan viljelyyn. Hallitus houkuttelee kokaviljelijöitä siirtymään palmuöljyn tai kaakaon tuotantoon. Biodiversiteetin näkökulmasta kaakao on ehdottomasti parempi vaihtoehto, sillä palmu kasvaa monokulttuurina, kun taas kaakaopuut viljellään muiden puiden ja kasvien kanssa. Arviolta 25 000 hehtaaria Kolumbiassa kasvatettua kaakaota on aiemmin käytetty laittomiin viljelmiin, ja tämä määrä kasvaa. Tämä on hyvä uutinen planeetalle, viljelijöille ja suklaan ystäville Kolumbiassa ja ulkomailla, sillä Kolumbiasta tulee saataville enemmän hieno makuista kaakaota.
Kolumbian Tumaco -kaakao on peräisin Trinitario-lajikkeista. Intensiivinen suklaaprofiili, jossa on miellyttävää katkeruutta ja alhainen happamuus.
Alkuperä: Kolumbia
Alue: Tumaco
Lajike: Trinitario
Vihjeet: Kermainen, Mausteinen, Pähkinäinen
SKU: 5430002193175
PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja
Energia: 550Kcal, 2300kJ
Kokonaisrasva: 52g
josta Tyydyttynyt rasva: 31g
Hiilihydraatit: 5g
josta Sokeri: 0g
Proteiini: 15g
Suola: 0g
Bacio on yksi allekirjoitusjäätelöistämme. Se yhdistää herkullisesti suklaan ja hasselpähkinät luoden erittäin pyöreän, herkullisen ja lähes koukuttavan (varoitus!).
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 812kJ / 194kcal, Rasvat 11g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 3,9g, Hiilihydraatit 18g, Joista sokerit 18g, Proteiinit 4,2g, Suola 0,08g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Peru kuuluu maailman metsärikkaimpiin maihin, yli puolet Perusta on puiden peitossa – ja suuri osa siitä on Amazonin trooppista metsää. Ei ole ihme, että Peru on kymmenen parhaan biodiversiteettimaan joukossa maailmassa.
Valitettavasti metsäkato ja metsien heikkeneminen ovat vakavia ongelmia Perussa, joita aiheuttavat monokulttuuriviljely, kaivostoiminta, tiehankkeet ja laiton puunkorjuu.
Koska kaakaota kasvatetaan agroforestry-menetelmällä, sen viljely antaa viljelijöille mahdollisuuden ansaita tuloja samalla suojellen metsiä ja säilyttäen biodiversiteettiä. Peru Ucayali -kaakao on orgaanisesti tuotettua ja sertifioitua; ei käytetä torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.
Peru Ucayali -kaakao on peräisin Trinitario-lajikkeista. Sen makuprofiili on tasapainoinen suklaamainen, matala happamuus, ja siinä on huomattavia makeita sävyjä karamellista ja pähkinöistä sekä vivahteita hedelmäisistä mauista.
Alkuperä: Peru
Alue: Keskinen Amazonas
Lajike: Trinitario
Vivahteet: Karamelli, pähkinäinen, hedelmäinen
SKU: 5430002193243
Polyolit: 17,6 g °
Energia: 451 Kcal, 1887 kJ
Kokonaisrasva: 39,6 g
Jossa tyydyttynyttä rasvaa: 24,4 g
Hiilihydraatit: 28,7 g
Jossa sokeria: 7,6 g *
Proteiini: 12,5 g
Suola: 0 g
Huomio, tämä tuote on addiktoiva!
Kestätkö nämä kevyesti paahdetut ja tummalla suklaalla sekä kaakaolla päällystetyt hasselpähkinät?
Tehdäksemme niistä vieläkin vastustamattomampia, olemme paahdaneet nämä pähkinät. Ne on sitten hienovaraisesti karamellisoitu ja päällystetty tummalla suklaalla. Kaakaon ripaus viimeistelee kokonaisuuden.
Suklaan makua ja rapeutta yhdistävät nämä pähkinät ovat luonnollinen ja herkullinen herkku.
Ainesosat: hasselpähkinät, tumma suklaa (kaakaopapu, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), sokeri, kaakaojauhe
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2624kJ / 634kcal, Rasvat 55g, joista tyydyttyneet rasvahapot 11g, Hiilihydraatit 15g, joista sokerit 12g, Proteiinit 13g, Suola 0,04g
Säilytettävä lämpöltä (16-20°C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Tämä tyylikäs ja elegantti lahjapakkaus sisältää 16 pientä suklaakoruja, jotka ovat täydellisiä elegantin lahjan antamiseen!
Tämä korurasia sisältää 4 eri makua:
- LES CARMES: herkullinen yhdistelmä Occitanien vadelmaa ja rapeaa tummaa suklaata
- PALAWAN: luonteen yhdistelmä tummaa suklaata ja Kalamansi-sitruunaa, joka on erittäin maukas hedelmä Kaakkois-Aasiasta
- OUESSANT: ehdoton klassikko, joka yhdistää suklaan ja suolaisen voikaramellin
- MANGO LIMONE: hedelmäinen kohtaaminen eksoottisen mangon ja limetin maun välillä
* Näiden suklaiden värit voivat vaihdella, sillä käytämme vain luonnollisia ainesosia suklaidemme koristeluun.
Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa.
Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2
Nettopaino (g): 110
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Käsityösuklaan myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Origine Pure Peru
– Origine Pure Madagascar
– Origine Pure Togo
– Origine Pure Ecuador
– Origine Pure Venezuela
– Origine Pure Tansania
– Origine Pure Kolumbia
Origine Pure kokoelma: 100% Kaakaota