Löydä 100 % Arabica -kahvin luonteenpiirteet, jotka ovat ikonisia Bacquié-kahveille, yhdistettynä tumman suklaan ja kaakaon intensiivisyyteen. Tämä vähän makea, sekä rapsakka että intensiivinen luomus täydentää espressoasi erinomaisesti.
Nämä kahvipavut voivat myös rikastuttaa jälkiruokiasi antamalla niille ripauksen täyteläisyyttä. Kokeile kokin ideaa: kahvimousse, jonka päällä on muutama suklaakahvipapu.
Ainesosat: 100 % Arabica -paahdetut kahvipavut, tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), kaakaojauhe.
Ravintoarvot 100 g: Energia 449 kJ / 108 kcal, Rasvat 7,7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6 g, Hiilihydraatit 6,0 g, joista sokerit 5,2 g, Proteiinit 2,0 g.
Säilytysohjeet: Säilytä lämpöltä (16-18 °C) ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: 130 g
Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Kaakaon ystäville tämä pakkaus vie sinut vietnamilaisen kaakaon ainutlaatuiseen makuun.
Nämä kaakaopavut tulevat Mekongin delta-alueelta, maan eteläosasta. Ne on kerätty, fermentoitu kuuden päivän ajan ja sitten kuivattu luonnollisesti auringossa niin kauan kuin tarpeen.
Tämän jälkeen ne on paahdettu ja hieman karamellisoitu, jotta makeus yhdistyy näiden papujen ikonisiin makuihin.
Ainesosat: kaakaopavut – alkuperä Vietnam, sokeri.
Ravintoarvot (per 100g): Energia 2673kJ / 645kcal, Rasvaa 52g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 31g, Hiilihydraatteja 34g, joista sokereita 13g, Proteiinia 11g, Suolaa 0,03g.
Säilytettävä valolta ja kosteudelta suojattuna.
Nettopaino: noin 130g
Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Tämä 41 % kaakaota sisältävä maitosuklaa on täydellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen, antaen niille herkullisen sävyn.
Sen aromi ja maku kestävät suussa, mikä mahdollistaa suklaisesti ja maitomaisesti herkullisten makeisten valmistamisen.
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine: soijalesitiini (ei GMO), vanilja. Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, KANANMUNAA ja viljoja.
Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2427 kJ / 579 Kcal; Rasvat: 39.7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot: 23.8 g; Hiilihydraatit: 45.2 g, joista sokerit: 44.4 g; Kuitu: 3.7 g; Proteiini: 8.3 g; Suola: 0.21;
Nettopaino: 300 g;
Säilytettävä lämpöä ja kosteutta vastaan;
Parasta ennen: 12 kuukautta
Viite: MAITOSUKLAA LEIVONTAAN
Karamelli Suolavoi
Hasselpähkinä Suklaa
Intensiivinen Suklaa
Pistachio Suklaa
Hasselpähkinä Voi
Manteli Voi
Pistachio Voi
Macadamia Voi
Cashew Voi
Maapähkinä Voi
Pekaanipähkinä Voi
MCT-öljy
Monikollageeni
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Cremeux’ rakenne
Alkuperä Tumma Peru
– Alkuperä Tumma Madagaskar
– Alkuperä Tumma Togo
– Alkuperä Tumma Ecuador
– Alkuperä Tumma Venezuela
– Alkuperä Tumma Tansania
– Alkuperä Tumma Kolumbia
Alkuperä Tumma kokoelma: 70% Kaakaota
Valkoinen suklaapatukka 32% kaakaovoita. Intensiivinen maito, runsas kerma ja kohtuullisen makea. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Gastronomisesti metabolisesti ystävällinen suklaa.
INCA'CAO on onnistunut luomaan gourmet-taide-suklaasarjan yhdistämällä ruokateknologian, joka on metabolisesti ystävällinen ja saavutettavissa laajalle yleisölle. INCA’CAO käyttää erityistä makeutajayhdistelmää, joten tuotteillamme on erittäin matala glykeeminen indeksi.
Innovatiivinen makeutajayhdistelmä vastuullisista ainesosista, joita keho tuottaa itse. Tällä tavoin arvostamme asiakkaidemme hyvinvointia ilman, että meidän tarvitsee jättää gastronomiaa syrjään. Tukevat ainesosat, joilla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. Huolimatta siitä, että sokerilla ei ole viimeistä käyttöpäivää, se on meille vanhentunutta. Arvostamme "metabolista joustavuutta".
Kolumbia tunnetaan kauniista Amazonin ja Orinokon sademetsistään, jotka ovat rikkaita biodiversiteetissä ja tärkeitä hiilinieluja maailmalle. Valitettavasti laiton metsänhakku, kaivostoiminta ja maan muuttaminen karjatilaksi uhkaavat Kolumbian alkuperäismetsiä. Monet metsäalueet on raivattu kokapensaan viljelyyn. Hallitus houkuttelee kokaviljelijöitä siirtymään palmuöljyn tai kaakaon tuotantoon. Biodiversiteetin näkökulmasta kaakao on ehdottomasti parempi vaihtoehto, sillä palmu kasvaa monokulttuurina, kun taas kaakaopuut viljellään muiden puiden ja kasvien kanssa. Arviolta 25 000 hehtaaria Kolumbiassa kasvatettua kaakaota on aiemmin käytetty laittomiin viljelmiin, ja tämä luku kasvaa. Tämä on hyvää uutista planeetalle, viljelijöille ja suklaan ystäville Kolumbiassa ja ulkomailla, sillä Kolumbiasta tulee saataville enemmän hieno makuista kaakaota.
Alkuperä: Kolumbia
Alue: Tumaco
Lajike: Trinitario
Vihjeet: Kermainen, Mausteet, Pähkinäinen
SKU: 5430002193298
Energia: 451Kcal, 1887kJ
Kokonaisrasva: 39,6g
josta Tyydyttynyt rasva: 24,4g
Hiilihydraatit: 28,7g
josta Polyolit: 17,6g °
Proteiini: 12,5g
Suola: 0g