Maustettu maitosuklaapatukka, jossa on 36 % kaakaota. Suklaan maku on voimakas kaakaon ja maidon yhdistelmä, jota korostaa ripaus karamellia ja paahteisia vivahteita. Tarjoaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Huolimatta sen tärkeydestä ruoantuotannossa ja biodiversiteetissä, Kilombero-laakso kohtaa vakavia haasteita, kuten veden määrän vähenemistä, veden saastumista sekä kosteikkojen ja metsien heikkenemistä. Kokoa Kamili -kaakaota kasvatetaan pienimuotoisessa agroforestryssä, ja se on sekoitettu varjopuiden, banaanien, maissin ja muiden viljelykasvien kanssa. Tämä tuotantojärjestelmä on ekologinen vaihtoehto yksinkasvustuksille ja auttaa säilyttämään biodiversiteettiä. Se luo myös luonnollisen puskurivyöhykkeen Udzungwa-vuorten kansallispuistolle, joka on lintuharrastajien paratiisi ja tunnettu apinoistaan, elefanteistaan ja laajasta kasvillisuudestaan. Pienviljelijät Kilombero-laaksossa ovat harjoittaneet luomuviljelyä ikimuistoisista ajoista lähtien, yksinkertaisesti siksi, että torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ei ollut saatavilla. Vuonna 2015 tämä sai virallisesti luomusertifikaatin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin! Kokoa Kamili -käymiskeskuksen sähkö tulee aurinkoenergiasta.
Alkuperä: Tansania
Alue: Kilombero-laakso
Lajike: Trinitario ja Neo-national
Vihjeet: Punaiset hedelmät, kukkainen, pähkinäinen
SKU: 5430002193274
Polyolit: 17,6 g °
Energia: 451 Kcal, 1887 kJ
Kokonaisrasva: 39,6 g
Tyydyttynyt rasva: 24,4 g
Hiilihydraatit: 28,7 g
Sokeri: 7,6 g *
Proteiini: 12,5 g
Suola: 0 g
Kermainen levite pitsipannukakkujen kanssa, joka on rikastettu Piemontin hasselpähkinöillä. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 230
Rooibos, joka on maustettu appelsiinilla, mansikalla ja vadelmalla, ripoteltuna kookospaloilla, vadelmilla ja appelsiininkuorilla.
Ainesosat: Appelsiini, mansikka ja vadelma, kookos
Tuoksu: Appelsiini ja marjat
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä mihin aikaan päivästä tahansa.
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme, että annat sen hautua 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.
Sambirano Tsarafandray kaakao on luomusertifioitu; sen tuotannossa ei käytetä torjunta-aineita ja vain luonnollisia lannoitteita. Kaakaopuut kasvavat alkuperäisten varjopuiden katveessa yhdessä mangon, banaanin, vaniljan, ananaksen, pippurien ja muiden viljelykasvien kanssa. Tällaiset kestävät agroforestry-järjestelmät muodostavat puskurivyöhykkeen, joka suojaa Sambiranon luonnollisia sademetsiä. Tämä on erittäin tarpeellista; yli 40 % Madagaskarin metsistä on hävinnyt viimeisten 60 vuoden aikana ja jäljelle jääneet metsät ovat pirstoutuneet. Metsien hävittäminen ja maaperän eroosio ovat suuria uhkia, jotka vähentävät viljelijöiden kykyä tuottaa riittävästi ruokaa. Rainforest Alliance -järjestön avustuksella Sambiranon laaksossa kaakaoviljelijät istuttavat uusia puita taistellakseen maaperän eroosiota vastaan, suojellakseen jäljellä olevia metsäpalasia ja palauttaakseen laakson luonnollista maisemaa. Sambirano Tsarafandray kaakaolla on kaunis makuprofiili, jossa on keskimääräinen happamuus.
Alkuperä: Madagaskar
Alue: Haut Sambirano
Lajike: Criollo-Trinitario ja Forastero
Vihjeet: Punaiset hedelmät, sitrushedelmät ja jasmiini
SKU: 5430002193250
Polyolit: 17,6 g °
Energia: 451 Kcal, 1887 kJ
Kokonaisrasva: 39,6 g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 24,4 g
Hiilihydraatit: 28,7 g
Josta sokeria: 7,6 g *
Proteiini: 12,5 g
Suola: 0 g
Tämä sorbetti ilahduttaa sitrushedelmien ystäviä. Se on tulos Kalamansi-sitrushedelmän, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta, ja Sisilian mandariinin kohtaamisesta.
Kalamansi erottuu voimakkaasta maustaan ja kevyestä karvaudestaan, jotka yhdistyvät hienosti mandariinin aromien kanssa.
Erittäin raikas ja virkistävä sitrushedelmien cocktail kuumille päiville.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 741kJ / 176kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
MCT:n kanssa
Kollageenikompleksin kanssa
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Crémeux’ rakenne
SKU:5430002193502
Kuitu:8g
Energia:713Kcal, 2985kJ
Kokonaisrasva:69.3g
josta tyydyttynyttä rasvaa:16.9g
Hiilihydraatit:7.5g
josta sokeria:2.8g
josta polyolia:4.5g
Proteiini:11g
Suola:0g
Venezuelan tarina
Metsä
Rio Caribe Superior -kaakaota kasvatetaan agroforestry-menetelmässä, jossa kaakaopuut viljellään yhdessä muiden viljelykasvien kanssa. Tämä maatalousjärjestelmä edistää biodiversiteettiä ja muodostaa puskurivyöhykkeen, joka suojaa jäljellä olevia metsiä ja kansallispuistoa, Península de Paria. Kaakaon kasvattaminen auttaa suojelemaan luonnollista ympäristöä samalla, kun se tarjoaa viljelijöille mahdollisuuden ansaita tuloja.
Venezuelan Rio Caribe Superior on peräisin Trinitario- ja Criollo-lajikkeista. Pavut ovat alhaisia happamuudeltaan ja niillä on intensiivinen ja voimakas suklaamainen maku, jossa on makeita, pähkinäisiä ja kukkaisia vivahteita. Protokollien johdonmukainen noudattaminen sadonkorjuun ja jälkikäsittelyn aikana tuottaa erinomaisen laadun, joka on merkitty 'superior'-merkinnällä. Manuaalisen poiminnan jälkeen viljelijät tuovat kosteat pavut keskitettyyn fermentointiyksikköön, jossa niitä fermentoidaan 6 tai 7 päivää puulaatikoissa, lämpötilan mukaan säädellyllä käännöksellä.
Alkuperä: Venezuela
Alue: Arismendi – Sucre osavaltio
Lajike: Criollo ja Trinitario
Vivahteet: pähkinäinen, makea, kukkainen
SKU: 5430002193267
Polyolit: 17,6g °
Energia: 451Kcal, 1887kJ
Kokonaisrasva: 39,6g
Jossa tyydyttynyttä rasvaa: 24,4g
Hiilihydraatit: 28,7g
Jossa sokeria: 7,6g *
Proteiini: 12,5g
Suola: 0g