Täysmaito Suklaalevy EXCELLENCE Extra Kermainen Lindt & Sprüngliltä, vähintään 30 % kaakaota, kaupallisessa muodossa, mainoskuoressa, jossa näkyy Lindt-brändi.
Tuote ID: 110104177
Yksikkö: Kappale
Min. tilausmäärä: 250 kappaletta
Muoto: "Levy: noin 190 x 88 x 8 mm Kuori: noin 139 x 89 x 9 mm"
Paino: noin 100 g
Säilyvyys: noin 8 kuukautta asianmukaisessa varastoinnissa
Toimitusaika: noin 15 työpäivää painovapauden jälkeen
VE-laatikko: 50 kappaletta
Montélimarin pehmeä nougat-pussi, jossa on manteleita, hunajaa, viikunoita ja kanelia. Hedelmällinen, tämän nougatin alkuperäinen resepti on kehitetty työpajoissamme. Keitetty kattilassa, löydä kaikki osaamisemme tästä herkullisesta nougatista. Hemmottele itseäsi!
Viite:251051
PAINO (KG):0.1
Pakkaus:30
ALV:20.0%
Mars Chocolate on suosittu makebrändi, joka tunnetaan laajasta valikoimastaan suklaatuotteita. Yritys perustettiin vuonna 1911 Frank C. Marsin toimesta, ja sen pääkonttori sijaitsee McLeanissa, Virginiassa.
Mars Chocolate tarjoaa erilaisia herkullisia makeisia, mukaan lukien ikoninen Mars-patukka, Snickers, Milky Way, Twix ja M&M’s. Nämä suklaat valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, kuten kaakaopavuista, sokerista, maidosta ja erilaisista makuaineista. Marsin suklaatuotteet ovat kaikkien ikäryhmien rakastamia ja saatavilla eri kokoisina ja pakkausvaihtoehtoina. Brändi on saanut maailmanlaajuista tunnustusta johdonmukaisesta laadustaan ja herkullisesta maustaan, mikä tekee siitä suosikin suklaaharrastajien keskuudessa.
Suora toimittaja suurten brändien tuotteille Chutyptm tarjoaa Milka Happy Cow 100g parhaaseen markkinahintaan. Tutustu kaikkiin viittauksiimme osoitteessa www.Chutyptm.com! Milka Happy Cow 100g:n tukkumyynti ja PGC-tuonti.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Tämä 65 % tumma suklaalevy on nimeltään "Sokeriton", koska tavallinen sokeri (sakkaroosi tai esimerkiksi ruokosokeri) on korvattu maltitoliin, makeutusaineeseen, jolla on merkittävä makeusvoima.
Tämä suklaa on siis mielenkiintoinen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat välttää tai vähentää sokerin kulutustaan samalla nauttien korkealaatuisesta suklaasta: hieman hapokas, hedelmäiset vivahteet sulautuvat paahdettuihin aromiin, jolloin esiin nousee hienovarainen, pehmeä kitkeryys, joka on hienosti puumainen.
Ainesosat: kaakaopavut, makeutusaine: maltitoli, kaakaovoi, emulgointiaine (SOJA-lecitiini), luonnollinen vaniljaekstrakti.
Allergeenit: Mahdollinen PÄHKINÖIDEN, MAIDON ja KANANMUNAN, GLUTEENIN ja MAAPÄHKINÖIDEN esiintyminen, ainesosia, joita käytetään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2174 kJ / 527 kcal; Rasvat 43g, joista tyydyttyneitä 26g ja kolesterolia 1,7 mg; Hiilihydraatit 37g, joista sokereita <0,5 g, tärkkelystä 3,5g
Nettopaino (G): 100 g
Viite: Sokeriton Tumma Suklaalevy
Gastronomisesti metabolisesti ystävällinen suklaa.
INCA'CAO on onnistunut luomaan gourmet-taide-suklaasarjan yhdistämällä ruokateknologian, joka on metabolisesti ystävällinen ja saavutettavissa laajalle yleisölle. INCA’CAO käyttää erityistä makeutajayhdistelmää, joten tuotteillamme on erittäin matala glykeeminen indeksi.
Innovatiivinen makeutajayhdistelmä vastuullisista ainesosista, joita keho tuottaa itse. Tällä tavoin arvostamme asiakkaidemme hyvinvointia ilman, että meidän tarvitsee jättää gastronomiaa syrjään. Tukevat ainesosat, joilla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. Huolimatta siitä, että sokerilla ei ole viimeistä käyttöpäivää, se on meille vanhentunutta. Arvostamme "metabolista joustavuutta".
Punainen ballotin-lahjakotelo, joka on koristeltu satiininauhalla ja -solmulla, sisältää 14 belgialaista suklaata eri muodoissa, jotka on valmistettu maito-, valkoisesta ja tummasta suklaasta sekä herkullisesta hasselpähkinän nougatista, tryffelikreemistä, marsipaanista ja karamellista, luoden täydellisen yhdistelmän. Tyylikäs punainen laatikko kultaisilla yksityiskohdilla on ihanteellinen valinta.
Tumma suklaa sisältää vähintään 50 % kaakaositeitä. Maitosuklaa sisältää vähintään 33 % kaakaositeitä ja 14 % maitotuotteita. Valkoinen suklaa sisältää vähintään 26 % kaakaositeitä ja 22 % maitotuotteita.
Vastustamattoman sileät maitosuklaakonvehdit, joissa on sileä täyte
Unelmoitko suklaasta?
Lindt'n mestarikonditorien luoma, intohimo ja rakkaus suklaaseen vuodesta 1845
Maison Lesage
Pienet tummasta tai maidosta suklaasta valmistetut palat, jotka on päällystetty kuivatuilla hedelmillä (kuivakaramoitu), rapeita ja kimaltelevia.
Ainesosat: kaakaopavut, sokeri, KERMAKÄYTTÖMAITOJAUHE, SOIJALECITIINI, luonnollinen vanilja-aromi, MANDELI, HASSELNUTIT, PISTASIA, PÄHKINÄ.
Leivontakestävät suklaapalat sopivat erinomaisesti taikinoiden sekoittamiseen ja leivontaan. Ne eivät sula leivonnassa ja antavat jokaiselle leivonnaiselle herkullisen suklaisen vivahteen. Suklaapaloja voi käyttää monipuolisesti, esimerkiksi koristeluun, granolan ja jälkiruokien viimeistelyyn tai vain naposteltavaksi.
Ainesosat: Kaakaomassa*, Ruokosokeri*, Emulgointiaine SOJALECITHIN*
*=valvotusta ekologisesta tuotannosta
Allergeenit: Soija
Vegaaneille: Kyllä
Kasvisruokavalioon: Kyllä
Carob-vegaanibaari on hyvä vaihtoehto perinteiselle suklaalle. Se on valmistettu karobista (joka antaa luonnollista makeutta), korkealaatuisesta luomukaakaovoista ja muista luomuaineksista - pähkinöistä, hedelmistä ja urbecheista (kylmäpuristettu siemen- ja pähkinätaikina). Emme lisää sokeria tai muita haitallisia lisäaineita. Carob-baari on hyvä päivittäinen välipala ihmisille, jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota tai eivät syö sokeria, mukaan lukien lapset, raskaana olevat naiset ja imettävät äidit.
Nettopaino: 75 g
Energiarvo per 100 g: 540 kcal
Säilyvyysaika: 9 kuukautta
Meidän mestarikondiittorimme sai inspiraationsa Gaudín neroudesta ja hänen alkuperästään (Reus, tunnettu hasselpähkinöistään) luodakseen nämä käsintehdyt suklaat, yhdistäen karamellisoituja hasselpähkinöitä Catània® praliinin makuun.
Cod. PRA 16
U/M Kg
LAATIKKO 1,9 Kg:lle
Kuvaus
Pehmeä amaretto-kreemi, joka on kääritty 58 %:n puhtaaseen tummaan suklaakuorrutteeseen ja koristeltu Chivasso-hasselpähkinöillä.
Hasselpähkinät, karamelli ja mansikka - kukaan ei ole vielä syönyt sitä! Mansikanmakuiset hasselpähkinät karamellissa tuovat lomien ja auringon aromin. Tutustu myös kahvi- ja kirsikkamakuun.
Suklaakuorrutuslinja tarjoaa käytännöllisen ja nopean ratkaisun tuotteiden suklaakastamiseen, kuten taateleihin, leivonnaisiin, kekseihin ja erilaisiin hedelmiin, kuten mansikoihin. Suklaata voidaan käyttää nestemäisessä tai rakeisessa muodossa.