Molemmat tuotteet on valmistettu luonnollisesta tryffelistä Tinença de Benifassà -luonnonpuistosta, joten ne ovat täydellisiä vuoristojen ja kosteiden maiden ystäville.
Paketti sisältää myös yhteistyön Mario Padialin kanssa, joka on kansallinen palkittu ja valencialainen suklaan mestari, joka on tuonut makean käden tähän erityiseen kokonaisuuteen. Ilman muuta he yhdessä luovat erinomaisen oodin tryffelille ja sen iloille.
Mustan tryffelin kerma-likööri on valmistettu tryffeli- ja kaneliviinasta ja se tarjoillaan 200 ml lasipullossa. Sen oikea nauttiminen vaatii hyvin kylmää lämpötilaa, välttäen säilyttämistä pakastamalla, jotta sen消化- ja terveyshyödyt korostuvat.
Kyseessä on solidaarinen tuote, sillä se on valmistettu Aspromivisen korvaamattomalla avustuksella, joka on organisaatio, joka tukee monimuotoisuutta ja on johtava yhdistys inkluusion, näkyvyyden ja monimuotoisuuden puolesta.
Kaikille niille, jotka rakastavat parasta suklaata kupillisessa. Muoto, jota käytetään pääasiassa churro-kioskeissa.
OMINAISUUDET:
ilman gluteenia
ihanteellinen churro-kioskeille
LOGISTIIKKA:
10 kg/laatikko
48 laatikkoa/paletti