Tuotteet hakusanalla suola kiehua (7)

ACTI'BOOST SUOLA - Jauhe

ACTI'BOOST SUOLA - Jauhe

Metarom-valikoima
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa
Paholaisen suola tai Hullun suola - MAUSTETTU SUOLA

Paholaisen suola tai Hullun suola - MAUSTETTU SUOLA

Camarguesta kotoisin oleva Paholaisen suola on saapunut Ré-saarten suolaviljelijöille ja saanut uuden nimen Hullu suola. Siitä lähtien sen tunnettuus on levinnyt Valkoiseen maahan, jossa suolaviljelijät ovat ottaneet sen käyttöönsä. Se antaa potkua grillauksillesi ja tuo kauniin kuparinvärin sekä voimakkaan maun paistetuille kanoillesi. SKU:SGDD250
Sellerisuola - Suolat

Sellerisuola - Suolat

Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Kalium

Kalium

Kalium Sektori: Kaivosteollisuus Tuote: Kalium
CBD Isolaatti

CBD Isolaatti

CBD-isolaatti on saatavilla kiteisenä jauheena, puhtaana yli 99%, ilman makua. Tämä koostumus poistaa kaikki hampun kasvin aineet, kuten öljyt, vahat ja klorofyllin, taaten näin maksimaalisen puhtauden. Tämä ominaisuus mahdollistaa tarkan ja luotettavan annostelun.
Nestemäinen Typpi

Nestemäinen Typpi

Nesteetappi on voimakkaasti jäähdytetty, syttyvä, väritön ja hajuton kaasu. Nesteetappia käytetään eri aloilla ja eri ammateissa: Lääketieteellinen ala dermatologien kanssa, mutta myös leikkauksissa, säilytyksessä, bioteknologioissa. Hevostalleilla lisääntymissolujen säilyttämiseen, mutta myös kaikissa keskuksissa, jotka ovat erikoistuneet eläinten, kuten nautojen ja lampaiden, lisääntymiseen. Teollisuuden kunnossapidossa mekaanisessa käytössä nesteetappi on käytössä kylmäliitoksissa (frettaus) tai lämpöshokkien toteuttamisessa. (Teollinen kunnossapito) Kryoterapiakeskuksissa hyvinvointiin ja palautumiseen. Lopuksi ravintoloissa molekyylikokin keittiössä, elintarvikkeiden pakastamisessa.