Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Eri karkeudet - eläimille maataloudessa ja metsätaloudessa
Myös eläimet tarvitsevat natriumia ravinnossaan. Natriumkloridirehu (karjasuola) on siksi yleisesti käytössä. Lisäys rehuun. Enimmäkseen ulkona elävät eläimet, kuten lehmät, lampaat ja riista, voivat täyttää natriumin tarpeensa suolakivillä tutussa ympäristössä ilman ympäristön vahingoittamista. Suolana tukku myyjänä Stuttgartin alueella toimitamme joka kokoisia pakkauksia karjasuolalle. Näitä karjasuolatyyppejä tarjoamme seuraavissa karkeuksissa ja pakkausyksiköissä:
Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Biologinen xylitoli on kasvipohjainen makeutusaine, joka tarjoaa saman puhtaan makeuden kuin sokeri. Xylitoli on väritön tai valkoinen kiteinen kiinteä aine, joka liukenee veteen. Sitä voidaan luokitella polyalkoholiksi ja sokerialkoholiksi, erityisesti alditoliksi.
Kaliumkarbonaatti = Ympäristöystävällinen vaihtoehto suolalle
- rakeinen, joten pölytön;
- ympäristöystävällinen sulatusaine;
- käytettävissä monilla alueilla, joissa suola on kielletty tai ei toivottu;
- myös turvallinen useimmilla betonilla tai luonnonkivipinnoilla;
- käytettävissä noin -11° asti
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.