Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Vaaleanpunainen suola on suolaa, joka kerätään Himalajan juurella sijaitsevista kaivoksista.
Tuloksena meriveden haihtumisesta miljoonia vuosia sitten, Himalajan vaaleanpunainen suola on saasteilta suojattu raaka-aine, poikkeuksellinen tuote, joka on pysähtynyt aikaan.
Sen maku on miedompi kuin merisuolalla ja sen vaaleanpunainen väri tekee siitä valikoidun ainesosan. Sen kyky olla kostumatta mahdollistaa sen käytön suolamyllyissä vaivattomasti.
Sen mineraalipitoinen koostumus on sen pääasiallinen hyve. Itse asiassa tämä suola on hyvin vähän käsitelty.
Himalajan vaaleanpunainen suola tunnetaan myös sen ravitsevista ominaisuuksista iholle, kun sitä käytetään kuorintana.
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Pakistan
Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Suodatinhiekka DIN 4924, DIN EN 19623 ja DIN EN 12904 mukaan
QUARZIHIEKKA EN 12904 MUKAAN
Quarzhiekka on luonnollinen suodatinmateriaali, jota käytetään eri karkeusasteissa juomaveden, uima-altaiden ja käyttöveden suodatuksessa. Quarzhiekka (karkeus < 2 mm) käytetään pääasiassa suodatinmateriaalina, kun taas quarzhiekka lähes yksinomaan (karkeus > 2 mm) toimii tukikerroksena. Quarzhiekka jalostetaan valikoivalla lajittelulla, pesulla, kuivaamisella ja lopullisella seulonnalla EN 12904:n mukaisesti.
Quarzhiekalla on lähes kulmikas kivenmuoto, ja sen pinta on lähes sileä. Quarzhiekkaa käytetään ensisijaisesti alimpana suodatinkerroksena monikerrosfiltraatiossa.
KÄYTTÖ
• Juomaveden käsittely
• Teollisuusveden käsittely
• Jäteveden käsittely
• Uima-altaan veden käsittely
Biologinen xylitoli on kasvipohjainen makeutusaine, joka tarjoaa saman puhtaan makeuden kuin sokeri. Xylitoli on väritön tai valkoinen kiteinen kiinteä aine, joka liukenee veteen. Sitä voidaan luokitella polyalkoholiksi ja sokerialkoholiksi, erityisesti alditoliksi.
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola uutetaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sitten. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräshakkurin avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää monia mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnollisen autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0 % sulfaatti
0,006 % kalium
Kuvaus: Kuolleenmeren suola on parasta laatua ja 100% luonnollista. Ilman keinotekoisia lisäaineita ja kosteuspitoisuus enintään 2%. Tämän suolan geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat lähes ainutlaatuiset. Kuollut meri sijaitsee syvennyksessä noin 400 m merenpinnan alapuolella. Lämpötilat ovat 40 °C, sateita on hyvin vähän ja ilma on kirkasta ja täysin saasteetonta. Käyttösuositukset: Kuolleenmeren suola sopii monipuoliseen käyttöön keittiössä. Erityispiirre: 100% luonnollinen, käsin puhdistettu uudelleen! Maku: Erittäin intensiivinen maku Ruokalajit: Sopii kaikille kala-, liha- ja vihannesruoille. Muuten: Kuolleenmeren suolaa voi myös käyttää erinomaisesti kylpysuolana! Toivotamme rentouttavia hetkiä!
Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä: Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se on peräisin Ranskasta. Kuuluisa Gueranden merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan vanhan perinteen mukaan suolanviljelijöiden toimesta Bretagnessa, Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteille, antaen Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja erottuvan maun. Maku ja käyttö: Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolan maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Alkuperä ja hankinta: Tämä puhdas, luonnollinen ruokasuola saadaan Välimeren rannikolta. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolaniittyihin. Tuuli ja aurinko saavat suolapitoisuuden vähitellen nousemaan. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Hankinnan jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Vielä tänä päivänä suolan hankinta tapahtuu vanhan perinteen mukaan Välimeren suolakaivoksissa. Kaivantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille.