Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja tonifioi, auttaa torjumaan puutoksia, ja samalla sen korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta se puhdistaa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Proteiinin lisäksi spirulinassa on runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: vitamiineja D, K ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhassairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suolistobakteerifloran kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Päätöksentekijä sininen väri on harvinainen elintarvikkeiden joukossa.
Green Nutin sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja auttaa torjumaan puutoksia, ja samalla sen korkea klorofyllipitoisuus puhdistaa kehoa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Spirulinan proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D-, K- ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhasen sairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suoliston bakteeriflooraan kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua.
Sinivihreä mikrolevä, spirulina, ravitsee ja sävyttää, auttaa torjumaan puutteita ja samalla sen korkea klorofyllipitoisuus puhdistaa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Spirulinan proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvien proteiinien lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D-, K- ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhasen sairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää hyvän suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua.
Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja tonisoi, auttaa torjumaan puutoksia, ja sen korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta se toimii puhdistavana. Sen ainesosat ovat hyvin imeytyviä. Proteiinin lisäksi spirulinassa on runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA-happoa ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen massasta. Spirulinassa oleva proteiini pilkkoutuu jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D- ja K-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhassairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää suoliston oikeanlaisen bakteerikannan kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Vahva sininen väri on harvinainen elintarvikkeiden joukossa.
Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.
Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihmiset eivät pysty消化amaan, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit) juurissa ja mukuloissa. Useimmiten se saadaan sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienovaraisesti makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, se paksuntaa ja stabiloi aineita. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutettavan ruoan määrästä. Se toimii ihmisillä, joilla on vähäkalorisia dieettejä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja vaikuttaa siten myönteisesti terveyteen.
Rusinat ovat olleet tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultanirusinat erottuvat muista rusinatyypeistä poikkeuksellisen makean makunsa ansiosta, joka on vapaa muille lajikkeille tyypillisestä hapokkuudesta. Auringonvalon avulla kypsyvissä viinirypäleissä luonnollinen sokeri, fruktoosi, saostuu, minkä ansiosta rusinat ilahduttavat meitä makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös arvokas vitamiinien lähde: A-, C-, E-vitamiinit sekä B-vitamiinit, samoin kuin mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium. Rusinat sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa.
Bioagavesiirappi Bright on luonnontuote ekologisista kasveista. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat järjestäytyneet ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Kevyt agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on herkempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Kevyen agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin kevyt karamellimaku. Agave on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puolikiteisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja laaja kulinaarinen käyttö. 15% RWS*Rasva: 0 g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0 g - 0% Hiilihydraatit: 71 g - 27%, mukaan lukien sokeri: 69 g - 77% Kuitu: 5,8 g - 0 g - 0% Suola: 0,05 g - 1%*Viite ravintoarvo