Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua.
Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla.
Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin.
Kategoria: Kalabresilaiset makkarat
PAINO: 300/350 g
AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.300 kg