Voimme tarjota valmistamamme pystysuoran ja vaakasuoran lihapadon koneen seuraavilla ominaisuuksilla:
Tuntikohtainen tuotantokapasiteetti 300–1 000 kg
jäähdytetty
Lusikkasekoitus
Liikkuva tuotteen sekoitus ja tuotteen purku
Näiden ominaisuuksien avulla koneemme tarjoavat tuotteen,
Marinointi / Marinointi
Se mureuttaa lihaa.
sekoittaa sen
Se on kuin lepoa 36 tuntia
Se nopeuttaa tuotantoprosessia
Pullotettu / Valmis kypsennettäväksi
Tyhjiö
Se mahdollistaa kuljetuksen ilman kylmäketjun katkeamista.
Tuotteen tyhjiöpata on suunniteltu hieromaan ja pehmentämään tuotteita, kuten kinkkua, olkapäätä, ribeye-pihviä, sisäfileetä jne. tyhjiössä. Sen sylinterimäinen runko ja kalanruotomainen sisä rakenne varmistavat, että tuote homogenoituu tasaisesti. Laajan säätöalueen automaatiojärjestelmän ansiosta se varmistaa valmiin tuotteen lisääntymisen ja parhaan proteiinien sitoutumisen lihaan.
Elintarviketurvallisuus on yhä tärkeämpi asia. Toisaalta elintarvikevarat vähenevät, ja toisaalta nykyisissä elintarvikkeissa esiintyvät ongelmat eri tekijöiden vuoksi ovat yhä vaikeampia ratkaista. Elintarviketurvallisuuden merkitys johtuu siitä, että nykyään yli kaksisataa sairautta on elintarvikkeista peräisin. Erilaisista allergisista reaktioista halvauksiin ja kuolemiin saakka monet erilaiset ongelmat uhkaavat ihmisten terveyttä. Jos elintarviketurvallisuuteen ei kiinnitetä riittävää huomiota, odottavat äidit, vauvat, pienet lapset ja vanhukset, lyhyesti sanottuna kaikki, joiden immuunijärjestelmä on heikko, ovat alttiina pysyville vaurioille ja kuolettaville riskeille.
Monet testipalvelut, jotka suoritetaan testaus- ja tarkastuslaitosten toimesta, ovat erittäin tärkeitä ja niitä on suoritettava vuosittain. Näissä organisaatioissa työskentelevät insinöörit, korkeakoulutetut tekniset asiantuntijat, tekniset asiantuntijat tai lyhyesti sanottuna jokainen heistä on asiantunteva henkilö, joka on saanut kokemusta ja koulutusta omalla alallaan. He pyrkivät lisäämään arvoa yritysten tuotantoprosesseihin ja auttamaan näitä yrityksiä menestymään globaalilla markkinalla valvonta- ja tarkastustöistä, mittaus-, testaus-, analyysi- ja arviointityöhön, jopa osittain laadunvalvonta- ja sertifiointityöhön saakka.
Kotona, hotelleissa ja työpaikoilla käytetään monia sähköisiä ja elektronisia laitteita. Käytössä on monia moottoroituja tai moottorittomia koneita ja laitteita. Sekä vaatteisiin että verhoiluun tai lisävarusteisiin käytetään erittäin laajaa valikoimaa tekstiilituotteita. Päivittäisessä elämässä kulutetaan monenlaisia elintarvikkeita ravitsemukseen.
Yrityksemme EMART GROUP, joka perustettiin vuonna 2020, on jatkanut suosituimpana valintana Turkissa ja maailmalla vientialalla perustamisestaan lähtien. Samalla olemme valmistajayritys, joka tuottaa kameraliitoksia ja CCTV-lisävarusteita laadukkaista materiaaleista.
Yrityksemme palvelee sekä maailmalla että Turkissa, ja meillä on asiakkaita yli 48 maakunnassa Turkissa. Yrityksemme hallitsee sekä ulkomaista että kotimaista markkinaa, ja meillä on jälleenmyyjiä monissa maissa. Nämä ovat Venäjä (Kazan ja Krasnojarsk), Palestiina, Israel, Uzbekistan, Egypti, Algeria, Kazakstan, Kenia ja Irak.
Voimme tarjota valmistamamme pystysuoran ja vaakasuoran lihapadon koneen seuraavilla ominaisuuksilla:
Tuntikohtainen tuotantokapasiteetti 300–1 000 kg
jäähdytetty
Lusikkasekoitus
Liikkuva tuotteen sekoitus ja tuotteen purku
Näiden ominaisuuksien avulla koneemme tarjoavat tuotteen,
Marinointi / Marinointi
Se pehmentää lihaa.
sekoittaa sen
Se on kuin lepoa 36 tuntia
Se nopeuttaa tuotantoprosessia
Pullotettu / Valmis kypsennettäväksi
Tyhjö
Se mahdollistaa kuljetuksen ilman kylmäketjun katkeamista.
Tuotteen tyhjöpadamme on suunniteltu hieromaan ja pehmentämään tuotteita, kuten kinkkua, olkapäätä, ribeye-pihviä, sisäfileetä jne. tyhjössä. Sen sylinterimäinen runko ja kalanruotoinen sisä rakenne varmistavat, että tuote homogenoituu tasaisesti. Laajan säätöalueen automaatiojärjestelmän ansiosta se varmistaa valmiin tuotteen lisääntymisen ja parhaan proteiinien sitoutumisen lihaan.