Tuotteet hakusanalla terra food ukraina (5)

Tapiokatärkkelys 300g

Tapiokatärkkelys 300g

Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 300 g
Kaurajyvät Itämiseen 300g

Kaurajyvät Itämiseen 300g

Kaura-idut voidaan lisätä salaatteihin ja valmiisiin aterioihin. Se on loistava tapa monipuolistaa päivittäistä ruokavaliotasi ja rikastaa sitä vitamiineilla. Paino: 300 g
Hernejauho 400g

Hernejauho 400g

Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 400 g
Kaurajauho 350g

Kaurajauho 350g

Kaura-jauho on hyvä valinta leivontaan. Suosituimpia ruokia ovat kaurakeksit ja pannukakut. Ravintotieteilijät uskovat, että kaura on terveellisempää kuin muut viljat. Kun kaura-jauhoa lisätään leivonnaisiin, ne muuttuvat ilmavammiksi ja murenevammiksi, joten tätä jauhoa voidaan käyttää vehnäjauhon korvikkeena. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista, mikä on tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 350 g
Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauhoja käytetään pääasiassa leivonnassa (esimerkiksi kakuissa, kekseissä, pannukakuissa, muffineissa, kuppikakuissa jne.) sekä joidenkin kastikkeiden valmistamiseen. Pellavansiemenjauho on arvokas ravitsemustuote ja sillä on monia lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti vitamiineja (B1, B2, B6, B9 jne.) ja hivenaineita (kalsium, kalium, magnesium, sinkki jne.). Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 350 g