Me Vienti Ghanaasta.
Leikattu nuori kookospähkinä (timantin muotoinen) pakattuna laatikkoon, per laatikko 9 kpl, puolikuorittu/kuiva kookospähkinä pakattuna säkkiin, paino 400-700 g.
Ja nuori vihreä kookospähkinä, pakattuna laatikkoon, per laatikko 6 kpl.
Hyvä hinta ja paras palvelu
NAN-Maito on vauvanruokamerkki, joka on erityisesti kehitetty tarjoamaan tärkeitä ravintoaineita vauvojen terveelliseen kasvuun ja kehitykseen. Se on suunniteltu jäljittelemään äidinmaidon koostumusta ja tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja, vitamiineja ja mineraaleja. NAN-Maito valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ja se on tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alainen, jotta sen turvallisuus ja ravintoarvo varmistetaan.
NAN-Maito sopii vastasyntyneille aina 12 kuukauden ikään asti. Se on saatavilla eri vaiheissa, jotka on räätälöity vastaamaan kasvavien vauvojen erityisiä ravitsemustarpeita. Kaava on helppo valmistaa sekoittamalla se mukana tulevien ohjeiden mukaan veteen.
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Pehmentävä ja kosteuttava balsami, joka palauttaa huulille pehmeän, sileän ja silkkisen tuntuman hunajan makuisena. Koostumus: Keltainen mehiläisvaha, sheavoi, kaakaovoi, kookosöljy, palmuöljy, moringaöljy, baobaböljy, luonnollinen tuoksu.
AMS European -yhtiö perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomian pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on nyt ja aina tiimimme ensisijainen huolenaihe, asiakkaidemme palveluksessa.
Tervetuloa makuelämysten maailmaan!
Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi.
Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi!
2,5 kg tai 10 kg
Doudou, paras ystävä tai sängyn koriste... Tämän pienen, söpön nallekarhun, joka on pukeutunut t-paitaan, kanssa saat varmasti paljon halauksia.
- Muoviset ommellut silmät
- Pehmeä ja silkkinen turkki
- Istumakorkeus: 20 cm (korvien kanssa)
- Paino: 77 g
- Koostumus: 100 % polyesteri
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.