Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Valkoinen chía viittaa yhteen chía-siemenlajikkeeseen (Salvia hispanica), joka tunnetaan vaaleasta väristään, joka vaihtelee valkoisesta beigeen. Kuten musta chía, valkoinen chía tulee samasta kasvista ja sillä on hyvin samankaltaisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia, joten näitä kahta lajiketta pidetään käytännössä vaihdettavina.
Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa.
Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa.
Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena.
Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa.
Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Peterselli on valittu huolellisesti, tuoreena pesty ja leikattu ennen pakastamista IQF-menetelmällä ja pakkaamista. Varret on poistettu. Tämä ainutlaatuinen yrtti makunsa ansiosta säilyttää täysin makunsa ZIP-pussin ansiosta.
PAKKAUS: 8 x 250 g = 2 kg
Biologinen xylitoli on kasvipohjainen makeutusaine, joka tarjoaa saman puhtaan makeuden kuin sokeri. Xylitoli on väritön tai valkoinen kiteinen kiinteä aine, joka liukenee veteen. Sitä voidaan luokitella polyalkoholiksi ja sokerialkoholiksi, erityisesti alditoliksi.
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz).
El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas.
Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos.
En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos.
En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil.
Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.