Provençelainen calissonimme valmistetaan kattilassa perinteisin menetelmin.
Tämä soikea herkku, jonka päädyt ovat terävät, tarjoaa kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren maut, ja sen muoto antaa sille omaleimaisuutensa.
Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen!
Tiedätkö, mistä Calisson de Provence on peräisin?
Calisson on yksi 13 provençelaisesta jouluherkusta. Se tunnetaan parhaiten Aix-en-Provencen kaupungin symbolina.
Calissonin ympärillä on useita legendoja, mutta tunnetuin niistä juontaa juurensa 1400-luvulle, kuningas René d'Anjoun, viimeinen Provençan kreivi, on tarinan keskiössä. Hänen sanotaan pyytäneen makeistekijää valmistamaan makeisen vaimolleen, Jeanne de Lavalille. Kun hän vihdoin hymyili, yksi hänen sukulaisistaan sanoi: Di calin soun ("Nämä ovat halauksia"). Calisson syntyi.
Le Domaine de Gry-Sablon ja Vins Dominique MOREL tuottavat useita Beaujolais'n viinialueen appellaatioita: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Beaujolais'n alueen johtava tila, etsimme vakavia maahantuojia eri maista, joissa emme vielä ole jakelussa.
La Canaille Spirit Hibiscus on aivan kuten isosiskonsa, olemme valinneet sydämellämme parhaat ainesosat täältä ja sieltä: hibiskuksen kevyt happamuus, verbena makea katkeruus... täydellisesti pehmennettynä hunajan ja täyskypsinä poimittujen omenoidemme yhdistelmällä, joka ei jätä makuhermojasi kylmäksi.