ALKUPERÄ - TERROIR
Makea Valkoviini Bordeaux'sta
Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä
Kypsytetty tankeissa
RYPSILAJIT
100% Sémillon
MAISTELUMUISTISET
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Pinot Noir on ainoa rypälelajike, jota viljellään tätä viiniä varten. Viinitarhat sijaitsevat Buxyn ja Saint Gengoux le Nationalin välillä, ja ne ovat yleensä keskikokoisilla rinteillä. Maaperä on matalaa ja ilmavaa. Alueet ovat erittäin kivisiä, mikä on ihanteellista Pinot Noirille. Kesäkaudella kivet säilyttävät lämpöä ja luovuttavat sen viinille. Nämä kivet nopeuttavat siten rypäleiden kypsymistä.
Sen rypäleet tulevat Côte Chalonnaise -alueen savi-kalkkikivimaista, joissa kalkkikivi on hallitsevana. Rinteet ovat loivia ja suuntautuvat itään ja kaakkoon.
Kypsytys
Viinin valmistus alkaa teräksisissä säiliöissä, minkä jälkeen se siirretään tammitynnyreihin. Kypsytysaika tynnyrissä vaihtelee vuosikertojen mukaan.
Viinin luonne
Kaunis punainen väri, kirkas, rubiinin sävyillä, tuoksu avautuu Pinot Noirin tyypillisillä punaisilla hedelmillä (mustaherukka, kirsikka, viinimarja) savuisilla, humusmaisilla ja joskus eläimellisillä vivahteilla. Rikas ja monimutkainen, sen rakenne on tiivis pehmeiden ja eleganttien tanniinien päällä. Kaunis tasapaino.
Ruoka- ja viiniparitukset
TERROIR
Lancyren linna on viinitila, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa, Languedoc-alueen poikkeuksellisella terroirilla, ja Pic Saint Loupin arvostettu appellaatio on nyt saanut "Cru"-statuksen Languedoc-alueella! Tänä päivänä tila kattaa 78 hehtaaria viinejä, jotka sijaitsevat tuoksuvassa pensaikossa monimuotoisella terroirilla, joka voi tarjota erittäin hyvän valikoiman viinejä (punaisia, valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATIO
Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
Punaviinimme käyvät läpi fermentaation 25°-30°C lämpötilassa termoreguloiduissa teräksisissä säiliöissä.
Käytämme puolivälin dekantointia paremman uuton saavuttamiseksi marjan ja mehun välillä, minkä jälkeen uutto tapahtuu hitaammin.
Seuraavaksi on 8 päivän jälkifermentaatio.
Ilmaisuvoimainen tuoksu, jossa on mausteita, paahteisuutta, vaniljaa ja mustia hedelmiä, jotka yhdistyvät kauniiseen tanniiniseen rakenteeseen, pehmeään, lakritsiseen ja kirsikkahillokkeeseen.
Kaunis viini, joka ilahduttaa meitä heti, kun se on ollut karahvissa 10-12 tuntia.
Sopii nautittavaksi paistetun lihan tai kovien juustojen kanssa.
Tuote: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Pinta-ala: 30 ha
Näkö: kaunis syvä rubiininpunainen väri
Rypäleet korjataan käsin. Tähän Cuvéehen käytämme vain parhaiden vuosikertojen ensimmäisiä puristuksia.
Viini kypsyy tynnyreissä vain ensimmäisen alkoholikäymisen aikana.
noin 3 kuukautta, jonka jälkeen se pullotetaan toista käymistä varten
toista käymistä varten hienojen kuplien luomiseksi.
Viiniä kypsytetään sitten lankuilla vähintään 1 vuoden ajan
optimaalisen laadun saavuttamiseksi.
Ruoka- ja viiniparitukset:
Blanc de Blancs on ihanteellinen kumppani aperitiiveille tai yksinkertaisesti grillatulle kalalle.
yksinkertaisesti grillatulle kalalle tai paistetulle vasikanlihalle oliivien kanssa.
Aromit & Maut:
Tässä Crémant de Bourgogne -viinissä on vaaleankultainen väri hienoilla kuplilla.
sitruunamaisilla vivahteilla. Sitruuna ja limetti hallitsevat ja tuovat mukanaan ihanaa raikkautta kielelle.
raikkautta kielellä. Maaperän savi-kalkkikivipitoisten rypälelajikkeiden tuoma mineraalisuus,
tuottaa tälle viinille vankan monimutkaisuuden, joka viehättää niitä, jotka rakastavat löytää uusia asioita.
Anna tämän kauniin vaalean naisen hurmata itsesi, joka on pukeutunut olki- ja kultapukuun, kruunattuna hienolla vaahdolla, kaikki koristeltu herkillä kuplilla.
Todellinen katseenvangitsija! Olemme suunnitelleet tämän poikkeuksellisen siluetin kotikaupungistasi suurella huolella ja yksityiskohtiin panostaen. Kuvastot vasemmalta: Kölnin stadion, Colonius-tornitelevisio, Severinstor, Römerturm, Kölnin tuomiokirkko, Hohenzollern-silta, Kölnin köysirata, etualalla KD Rheinschifffahrtin alus. Perusvärinä olemme valinneet vaaleanharmaan, jotta kuvasto yhdistyy harmonisesti minkä tahansa taustavärin kanssa. Nämä tarrat sopivat erinomaisesti huonekaluille, jääkaapeille tai ajoneuvoille (jne.). Meidän tarramateriaalimme erottuu erityisesti voimakkaasta tarttuvuudestaan ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi ajoneuvojen merkinnöissä. Ne on helppo liimata, ne voidaan poistaa jälkiä jättämättä ja ne mukautuvat taustaan.
Koko noin 20 x 6,5 cm.
Muita kokoja on tietenkin saatavilla! Kyselyt käyvät helposti verkkosivujemme kautta.
Tietysti saat tarrasi ilman unArt-vesileimaa!
Olipa kyseessä kakkujen ja leivonnaisten koristelu tai täyttäminen, hedelmien tai jälkiruokien viimeistely, Leckerin luomu Sahnestark antaa vatkatulle kermalle vakautta – ja se tapahtuu täysin ilman kemiallisia lisäaineita.
Maissitärkkelyksen sokeroinnista saatu rypälesokeri sitoo kosteutta, mikä takaa kermavaahdon vakauden pidemmäksi aikaa.
Ainesosat: Maissitärkkelys*, rypälesokeri*
*=valvotusta ekologisesta tuotannosta
Allergeenit: ei sisällä
Vegaaneille: Kyllä
Kasvisruokavalioon: Kyllä
Erinomaisen macabeo- ja parellada-sekoituksemme pohjalta olemme lisänneet sokeripitoisuutta tässä cavan, jotta se tarjoaisi pyöreyttä ja hienostuneisuutta niille kuluttajille, jotka etsivät vähemmän kuivaa tuotetta kuin Brut Nature.
Lajikkeet: Macabeo 70%, Parellada 30%
Alkoholipitoisuus: 11.75% vol
Sokerit: 10 gr/L.
Kypsytys, erästä riippuen 9–25 kuukautta
Kultainen keltainen väri, kirkas.
Sitrus-, kukka- ja valkoisten hedelmien vivahteet mantelin sävyillä.
Gourmand ja muotoiltu, maku on raikas ja elegantti lopetus.