Tuotteet hakusanalla tuoretta vihreää (7)

Herneet

Herneet

Herneet Pääraaka-aineet: Herneet Muoto / rakeisuus: Jauhe Käyttö: Kuuma. Kylmä Väri ja ulkonäkö: Vihreä Pakkaus: 25kg pussi Lavettijako: Eurooppalainen lava 625kg
Vihreät Pavut

Vihreät Pavut

AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa. AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina. Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle. Tervetuloa makujen maailmaan!
Hapankirsikka

Hapankirsikka

Pinaatti on lehtivihannes, jota käytetään raakana tai kypsennettynä sen hapokkaasta ja hieman sitruunaisesta mausta. Käytettynä mausteena se nostaa keittojen ja vihannesten, kalaruokien ja munien makua, joiden kanssa se sopii erityisen hyvin. Runsaasti kuituja, magnesiumia, kaliumia, rautaa sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä pinaatti on tunnettu jo antiikin ajoista sen ruoansulatusta ja supistavaa vaikutusta.
Okra

Okra

Vaihtoehto: Vihreä okra Alkuperä: Okra on kotoisin Afrikasta, mutta sitä viljellään nykyään monilla lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Meidän okramme kasvatetaan Senegalissa. Kuvaus: Okra on pitkä ja sylinterimäinen vihannes, jolla on limainen rakenne ja hieman makea maku. Sitä käytetään usein ainesosana afrikkalaisessa, aasialaisessa ja karibialaisessa keittiössä.
Cébette

Cébette

Cebette on tunnettu herkullisesta maustaan, joka sopii sekä kesäsalaatteihin että maukkaisiin lämpimiin ruokiin, ja se erottuu voimakkaan maun ja aromin ansiosta. Cebette sekoitetaan usein uuteen sipuliin, vaikka se on hyvin erilainen vaihtoehto. Itse asiassa tämä kasvi erottuu alikehittyneen sipulin ansiosta, joka on saanut pitkän muodon ja sekoittuu näin ollen varteen. Lopuksi, tätä kasvia voidaan nauttia keväällä, kesällä ja syksyllä (touko-lokakuussa).
Oreganolehti

Oreganolehti

Oregano on voimakkaan makuinen kasvi, jota käytetään paljon italialaisessa keittiössä. Se on välttämätön ainesosa hyvän pizzan valmistuksessa ja se sopii erinomaisesti yhteen muiden tuoreiden yrttien, kuten basilikan tai timjamin, kanssa maustamaan tomaattikastikkeita. Valittuna tuoreena sen maku on hienovaraisempi, ja se täydentää miellyttävästi Välimeren herkkiä kaloja.
Sitruunamelissa

Sitruunamelissa

Sitruunamelissa on kasvi, jonka tuoksu muistuttaa sitruunaruohosta ja jonka lehdillä on supervoima! Kun niitä hierotaan hyönteisen pistohaavaan, ne lievittävät sen vaikutuksia. Sitruunamelissaa käytetään rauhoittavien ja rentouttavien ominaisuuksiensa vuoksi teessä tai kylpyvedessä. Keittiössä sitruunamelissa maustaa hienovaraisesti siipikarjaa ja vaaleita lihoja. Leivonnassa se antaa herkullista makua jälkiruokien, kermakakkujen ja flanien valmistuksessa.