Tuotteet hakusanalla tuoretta vihreää (6)

Kaali

Kaali

Kaali
Sitruunaruoho

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena. Puhdistus: 100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita Pakkaus: 20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
Chlorella

Chlorella

Chlorella on yksisoluinen vihreä levä, joka menestyy makean veden ympäristöissä. Sitä arvostetaan suuresti tiheän ravintokoostumuksensa vuoksi. Chlorella on erityisen huomionarvoinen korkean klorofyllipitoisuutensa ansiosta, mikä antaa sille elinvoimaisen vihreän värin ja edistää sen detoksifioivia ominaisuuksia. Ravintolisänä chlorellaa nautitaan usein jauheena tai tabletteina. Sitä käytetään yleisesti tukemaan detoksifikaatiota, parantamaan immuunitoimintaa ja edistämään yleistä terveyttä ja hyvinvointia. EC numero:234-933-1 Molekyylikaava:Al(OH)x(Cl)(3-x) CAS nro:12042-91-0
Kranaatti

Kranaatti

Puulaatikko 4.00kg - 4.50kg Nettopaino 6 kappaletta
Murskattu persilja

Murskattu persilja

Murskattu persilja on monipuolinen yrtti, jota on käytetty roomalaisista ajoista lähtien koristeena ja makua parantavana aineena suolaisissa ruoissa. Sitä viljellään ympäri maailmaa, ja Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä ovat suuria prosessoijia. Persilja lisää hienovaraista aromia ja makua sekoitettuihin yrttimausteisiin, lihamarinoihin, vinaigretteihin ja kasviskeittoihin. Se täydentää munaruokia, paahdettuja vihanneksia ja yrttileipiä, ja on perusainesosa italialaisessa keittiössä. Laadun säilyttämiseksi murskattua persiljaa tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Persilja

Persilja

Persilja