KASAG-juustosekoitin erottuu johdonmukaisella ja hellävaraisella eri ainesosien sekoittamisella. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoituslaitteesta ja räätälöidyistä liitännöistä. Perusta sekä takki on jäähdytetty ja varustettu tiheästi hitsatulla eristyspinnoitteella. KASAG-juustosekoitin voidaan kuljettaa helposti lavan nostojärjestelmien avulla.
Puskuriastia sekoituslaitteella
pehmeälle juustolle
KASAG-puskuriastia pehmeälle juustolle sisältää ankkuriseoslaitteen, jossa on raaputin ja pumppu ulostulossa.
KASAG-rahkamikseri erottuu tasaisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja ja vaippa on jäähdytetty ja varustettu tiiviisti hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-rahkamikseri on helppo siirtää lavahaarukkatrukilla.
KASAG-sulatusjuustopuskuri on varustettu ankkurisekoittimella, jossa on raappaaja, ja se on varustettu pumpulla purkuaukolla.
KASAG-juuston sekoitin erottuu homogeenisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja sekä vaippa ovat jäähdytettyjä ja varustettu tiiviillä hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-tuorejuustosekoitin on helppo siirtää käsinosturilla.
KASAG-säiliö sulatettaville juustoille on varustettu ankkuroidulla sekoittimella, jossa on raappa. Se on varustettu pumpulla ulostulossa.