Meillä on laaja kokemus DFM:stä (Design for Manufacturing) ja tuotekehityksestä yhdessä asiakkaidemme kanssa, mikä on päivittäistä liiketoimintaamme.
Erityispiirteet tässä projektissa:
- Saranoiden toiminta oranssissa osassa, jossa on napsautusstoppi kahdessa avausasennossa
- Tiivistys tehty 2K:lla
- Lasikuitu lisäjäykkyyden saavuttamiseksi
- Yksinkertainen avaus/kiinni -työkalu insertityökaluna projektin nopeaa ja taloudellista käynnistämistä varten
Me täytämme lupauksen poistaa haasteet perinteisten maidon analysointijärjestelmien virtausjärjestelmissä.
Ei ole soluja, ei kulumista instrumentin osissa, ei tukkeutumisen riskiä, ei ilmaa järjestelmässä, ei tarvetta erityiselle puhdistukselle ja ei mittaussolun vaeltamista. DairyQuant GO poistaa kemiallisten liuosten käytön, eikä standardisointia tarvita.
DairyQuant GO voi mitata erittäin haastavia näytteitä, kuten herapitoista, jogurttiseoksista ja maitojuomista aina kermaan, maitoon ja rasvattomaan maitoon ilman puhdistusta näytteiden välillä ja ilman vaivannäköä.
Patentoitu Pivette®-näytteenottomenetelmä mahdollistaa näytteiden käsittelyn haluamassasi järjestyksessä – kuvittele tarkka kerma-analyysi, sitten mascarpone-näyte ja lopuksi tarkka alhaisen rasvapitoisuuden määrittäminen heranäytteessä – ei siirtymistä!
DairyQuant GO noudattaa uutta IDF-standardia ISO 21543 I IDF 201: 2020 – Maidon ja maitotuotteiden – Ohjeet lähellä infrapunaspektrometriaa koskevalle soveltamiselle.