Tuotteet hakusanalla tuotantokalusteet (44)

Rakojen Mittauslaite - EBATmètre® - Monikalibroinen Korkeusraon Mittaus

Rakojen Mittauslaite - EBATmètre® - Monikalibroinen Korkeusraon Mittaus

EBATmètre® on monikalibroinen korkeuden mittauslaite (leikkujen mittaus). Sitä käytetään pääasiassa mekaanisen kellon liikkuvien osien leikkujen mittaamiseen.
Lineaarinen Aktuaattori - TWIST TR136 & TR636

Lineaarinen Aktuaattori - TWIST TR136 & TR636

Säädettävä nopeus Yksinkertainen ja tarkka sijoittaminen Kompakti Helppo kokoaminen Kevyt
Vääntömittari - BARImetri® - Tarkka vääntömittari

Vääntömittari - BARImetri® - Tarkka vääntömittari

Perinteisestä vääntömittarista poiketen BARImètre® on tarkkuusmetrologian työkalu, joka tarjoaa suurta joustavuutta mikrotekniikan, kelloteollisuuden ja lääketieteen osien mittaamisessa. Erityisesti on mahdollista mitata pieniä kitkavääntöjä molempiin pyörimissuuntiin sekä pitovääntöjä.
Ajosolu - CLAajomittaus®

Ajosolu - CLAajomittaus®

CLA monikaliberiaikakennon avulla voidaan valvoa ja säätää mekaanisen kellon tai kellon toimintaa. Se voidaan integroida kokoonpanolinjaan tai käyttää lopputarkastuksessa.
Sähkökahva - Grip PE 410 & PE 410A

Sähkökahva - Grip PE 410 & PE 410A

Voiman ja nopeuden hallinta. - Kompakti - Tarkka - Hiljainen Grip PE410A on servo-ohjattu. Siksi on myös mahdollista ohjata puristimen avausasentoa.
Laajennetut palvelutarjoukset ja laitteet elintarviketeollisuudelle, erityislaitteet, tuotannon apuvälineet,

Laajennetut palvelutarjoukset ja laitteet elintarviketeollisuudelle, erityislaitteet, tuotannon apuvälineet,

kova putkistojen rakentaminen, asennus Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin täysin hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita, myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat auttavat ja tukevat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla, mukaan lukien suunnittelu, kehitys, tuotanto, kova putkistojen rakentaminen ja asennus. Lisäksi saat hyötyä KASAGin asiantuntemuksesta energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliöiden rakentamisen aloilla. KASAGin ollessa kumppanisi voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Sekoittamisteknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Sekoittamisteknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Hedelmätarvikkeiden, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden valmistamiseksi käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoitusjärjestelmiä. Sekoitinlaitteet ovat elintärkeitä korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi. Pääasiallinen tavoite on varmistaa tasainen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen soveltamalla mahdollisimman alhaista leikkausvoimaa tuotteen paloihin. Tämän ansiosta voidaan toteuttaa lyhyitä prosessiaikoja yhdessä laadukkaiden prosessilaitteiden kanssa, ja KASAGilla on sinulle ihanteellinen sekoitusteknologia. Vaakasuorissa sekoittimissa KASAGilla on myös erityinen laakeri ja mekaaninen tiiviste, jotka ovat olleet käytössä monien vuosien ajan. Kehitämme jatkuvasti sekoitusjärjestelmäämme sekä laakereita ja mekaanisia tiivisteitä saavuttaaksemme optimaalisen tuotelaadun ja mahdollistaa sujuvan toiminnan.
Sekoittamisteknologia - keitto- ja teollisuusjäähdyttimille

Sekoittamisteknologia - keitto- ja teollisuusjäähdyttimille

Raaka-aineiden, kuten hedelmien, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden, tuotannossa käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoittimia. Tuotteen korkeimman laadun saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Niiden tavoitteena on saavuttaa homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen mahdollisimman alhaisilla leikkausvoimilla tuotteen paloihin. Näin ollen yhdessä korkealaatuisten käsittelyastioiden kanssa saavutetaan myös nopea käsittely, joten KASAG tarjoaa sinulle ihanteellisen sekoitinteknologian. Vaakasuorille sekoittimille KASAG:illa on myös erityinen liukosuljin, joka on osoittanut laatua vuosien varrella. Kehitämme jatkuvasti sekoittimiamme ja liukosulkijaa tarjotaksemme ihanteellisen tuotelaadun ja moitteettoman toiminnan.
Eräkeittolaitokset hilloille, marmeladeille, kompoteille ja hyytelöille - parhaan tuotekvaliteetin takaamiseksi

Eräkeittolaitokset hilloille, marmeladeille, kompoteille ja hyytelöille - parhaan tuotekvaliteetin takaamiseksi

KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneita keittolaitteiden ja teollisten keittolaitosten rakentamiseen hillo-, marmeladi-, kompotti- ja hyytelötuotannossa. Olemme innostuneita korkeista tuotevaatimuksista, erityisvaatimuksista pektiinin valmistuksessa, tuotteiden optimaalista kokkareisuutta ja lyhyistä prosessiajoista. Sopeutamme toimintamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja rakennamme räätälöityjä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa.
Raesokerin (quark) sekoitin I Puskuriastia pehmeälle juustolle - optimaalista raesokerin tuotantoa varten I Puskuriastia sekoituslaitteella

Raesokerin (quark) sekoitin I Puskuriastia pehmeälle juustolle - optimaalista raesokerin tuotantoa varten I Puskuriastia sekoituslaitteella

KASAG-juustosekoitin erottuu johdonmukaisella ja hellävaraisella eri ainesosien sekoittamisella. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoituslaitteesta ja räätälöidyistä liitännöistä. Perusta sekä takki on jäähdytetty ja varustettu tiheästi hitsatulla eristyspinnoitteella. KASAG-juustosekoitin voidaan kuljettaa helposti lavan nostojärjestelmien avulla. Puskuriastia sekoituslaitteella pehmeälle juustolle KASAG-puskuriastia pehmeälle juustolle sisältää ankkuriseoslaitteen, jossa on raaputin ja pumppu ulostulossa.
Jäteveden lämmön käyttö viemärijärjestelmässä - putkisto - kultaa jalkojemme alla

Jäteveden lämmön käyttö viemärijärjestelmässä - putkisto - kultaa jalkojemme alla

Jätevesi putkistossa on yhdessä lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden kanssa ihanteellinen energialähde rakennusten lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Kokemuksemme mukaan tällaisen järjestelmän vähimmäisvaatimukset ovat: - jäteveden virtaama noin 10 l/s - jäteveden lämpötila noin 10 ºC - imuteho vähintään 100 kW (lämmityksessä ja jäähdytyksessä noin 50 kW:sta alkaen). Jäteveden kulkiessa putkistossa kohti puhdistamoa on monia mahdollisuuksia hyödyntää lämpöenergiaa. Jätevesi voidaan jopa käyttää useita kertoja peräkkäin energialähteenä. Huolimatta uusien virtausten vastaanottamisesta, suurempiin keräimiin päätymisestä tai jopa jäähdytysjärjestelmien lämpökuormasta, jäteveden lämpötilan vaihtelu on pääasiassa marginaalista.
Eräkeittolaitteet hillojen, soserien ja hyytelöiden parhaaseen tuoteklaatuun

Eräkeittolaitteet hillojen, soserien ja hyytelöiden parhaaseen tuoteklaatuun

KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet teollisten keitto- ja valmistuslaitteiden rakentamiseen hillojen, marmeladien, hedelmäsoseiden ja hyytelöiden tuotantoon. Korkeat tuotantotarpeet, erityisvaatimukset pektiinin valmistuksessa, optimaalinen murskaus ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme. Esittelemme aina uusia ratkaisuja asiakkaillemme, rakennamme yksilöllisiä tai modulaarisia laitteistoja, jotka täyttävät vaatimukset mahdollisimman hyvin.
Eräkeittosysteemit hilloille, säilykkeille ja hyytelöille parhaan tuotekvaliteetin saavuttamiseksi

Eräkeittosysteemit hilloille, säilykkeille ja hyytelöille parhaan tuotekvaliteetin saavuttamiseksi

KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden ja teollisten keittosysteemien rakentamiseen marmeladien, hillojen ja hyytelöiden tuotantoon. Tuotteelle asetetut tiukat vaatimukset, erityisvaatimukset pektiinin valmistamiselle, ihanteellinen koostumus ja nopea prosessointi herättävät intohimomme. Sopeudumme jokaiseen asiakkaaseen ja rakennamme hänelle yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät hänen vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Järjestelmän komponentit, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys I Kuuman veden moduuli I Automaattinen kansi

Järjestelmän komponentit, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys I Kuuman veden moduuli I Automaattinen kansi

Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan. Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä. Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.