CLA monikaliberiaikakennon avulla voidaan valvoa ja säätää mekaanisen kellon tai kellon toimintaa. Se voidaan integroida kokoonpanolinjaan tai käyttää lopputarkastuksessa.
kova putkistojen rakentaminen, asennus
Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin täysin hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita, myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat auttavat ja tukevat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla, mukaan lukien suunnittelu, kehitys, tuotanto, kova putkistojen rakentaminen ja asennus. Lisäksi saat hyötyä KASAGin asiantuntemuksesta energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliöiden rakentamisen aloilla.
KASAGin ollessa kumppanisi voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Hedelmätarvikkeiden, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden valmistamiseksi käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoitusjärjestelmiä. Sekoitinlaitteet ovat elintärkeitä korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi. Pääasiallinen tavoite on varmistaa tasainen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen soveltamalla mahdollisimman alhaista leikkausvoimaa tuotteen paloihin. Tämän ansiosta voidaan toteuttaa lyhyitä prosessiaikoja yhdessä laadukkaiden prosessilaitteiden kanssa, ja KASAGilla on sinulle ihanteellinen sekoitusteknologia.
Vaakasuorissa sekoittimissa KASAGilla on myös erityinen laakeri ja mekaaninen tiiviste, jotka ovat olleet käytössä monien vuosien ajan. Kehitämme jatkuvasti sekoitusjärjestelmäämme sekä laakereita ja mekaanisia tiivisteitä saavuttaaksemme optimaalisen tuotelaadun ja mahdollistaa sujuvan toiminnan.
Raaka-aineiden, kuten hedelmien, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden, tuotannossa käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoittimia. Tuotteen korkeimman laadun saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Niiden tavoitteena on saavuttaa homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen mahdollisimman alhaisilla leikkausvoimilla tuotteen paloihin. Näin ollen yhdessä korkealaatuisten käsittelyastioiden kanssa saavutetaan myös nopea käsittely, joten KASAG tarjoaa sinulle ihanteellisen sekoitinteknologian.
Vaakasuorille sekoittimille KASAG:illa on myös erityinen liukosuljin, joka on osoittanut laatua vuosien varrella.
Kehitämme jatkuvasti sekoittimiamme ja liukosulkijaa tarjotaksemme ihanteellisen tuotelaadun ja moitteettoman toiminnan.
KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneita keittolaitteiden ja teollisten keittolaitosten rakentamiseen hillo-, marmeladi-, kompotti- ja hyytelötuotannossa. Olemme innostuneita korkeista tuotevaatimuksista, erityisvaatimuksista pektiinin valmistuksessa, tuotteiden optimaalista kokkareisuutta ja lyhyistä prosessiajoista.
Sopeutamme toimintamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja rakennamme räätälöityjä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa.
KASAG-juustosekoitin erottuu johdonmukaisella ja hellävaraisella eri ainesosien sekoittamisella. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoituslaitteesta ja räätälöidyistä liitännöistä. Perusta sekä takki on jäähdytetty ja varustettu tiheästi hitsatulla eristyspinnoitteella. KASAG-juustosekoitin voidaan kuljettaa helposti lavan nostojärjestelmien avulla.
Puskuriastia sekoituslaitteella
pehmeälle juustolle
KASAG-puskuriastia pehmeälle juustolle sisältää ankkuriseoslaitteen, jossa on raaputin ja pumppu ulostulossa.
Jätevesi putkistossa on yhdessä lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden kanssa ihanteellinen energialähde rakennusten lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Kokemuksemme mukaan tällaisen järjestelmän vähimmäisvaatimukset ovat:
- jäteveden virtaama noin 10 l/s
- jäteveden lämpötila noin 10 ºC
- imuteho vähintään 100 kW (lämmityksessä ja jäähdytyksessä noin 50 kW:sta alkaen).
Jäteveden kulkiessa putkistossa kohti puhdistamoa on monia mahdollisuuksia hyödyntää lämpöenergiaa. Jätevesi voidaan jopa käyttää useita kertoja peräkkäin energialähteenä. Huolimatta uusien virtausten vastaanottamisesta, suurempiin keräimiin päätymisestä tai jopa jäähdytysjärjestelmien lämpökuormasta, jäteveden lämpötilan vaihtelu on pääasiassa marginaalista.
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet teollisten keitto- ja valmistuslaitteiden rakentamiseen hillojen, marmeladien, hedelmäsoseiden ja hyytelöiden tuotantoon. Korkeat tuotantotarpeet, erityisvaatimukset pektiinin valmistuksessa, optimaalinen murskaus ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme.
Esittelemme aina uusia ratkaisuja asiakkaillemme, rakennamme yksilöllisiä tai modulaarisia laitteistoja, jotka täyttävät vaatimukset mahdollisimman hyvin.
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden ja teollisten keittosysteemien rakentamiseen marmeladien, hillojen ja hyytelöiden tuotantoon. Tuotteelle asetetut tiukat vaatimukset, erityisvaatimukset pektiinin valmistamiselle, ihanteellinen koostumus ja nopea prosessointi herättävät intohimomme.
Sopeudumme jokaiseen asiakkaaseen ja rakennamme hänelle yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät hänen vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.