Tuotteet hakusanalla tuotantokalusteet (23)

KARKKI- JA SUKLAAKONE - MAB - Pienannosten annostelukone, joka soveltuu suklaiden tuotantoon.

KARKKI- JA SUKLAAKONE - MAB - Pienannosten annostelukone, joka soveltuu suklaiden tuotantoon.

•Voidaan annostella: konvehti, liköörikonvehti ja praliinikonvehti. •Suklaassa voi olla kiinteitä hiukkasia, joiden paksuus on jopa 3 mm. •Malli valmistettu tuotantotarpeiden mukaan ja mukautettu asiakkaan muotteihin. •Annostelualue, sekä säiliö että annostelusuuttimet, on lämmitetty helpottamaan suklaan kuuma-annostelua säädettävässä lämpötilassa, varmistaen tuotteen ihanteelliset olosuhteet. •Tilavuusannostelu. •Kuljetinhihna sisältää värähtelyjärjestelmän tuotteen ulostulossa kuplien poistamiseksi, jotka ovat saattaneet syntyä tuotteen annostelun aikana. •Irrotettava pää, joka helpottaa puhdistusta ja on vaihdettavissa. •Voidaan lisätä tarjottimien lataaja kuljetinhihnan alkuun tai täyteyksikkö annostelun jälkeen.
Maatalouskalvo

Maatalouskalvo

Maatalouskalvo on innovatiivinen ratkaisu viljelykasvien suojaamiseen ja hoitoon. Tätä materiaalia käytetään multana ja puiden suojaamiseen, tarjoten tehokkaan esteen rikkakasvien leviämiselle, veden haihtumiselle ja maaperän eroosiolle. Explatec S.L.:n korkealaatuisesta polyeteenistä valmistettu maatalouskalvo on suunniteltu kestämään vaativimmat sääolosuhteet, varmistaen viljelykasvien terveyden ja optimaalisen kasvun. Explatec S.L.:ssä erikoistumme maatalouskalvon tuotantoon, käyttäen edistynyttä teknologiaa varmistaaksemme kestävän ja luotettavan tuotteen. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen näkyy kierrätettävien materiaalien käytössä, mikä edistää ympäristönsuojelua. Yli 30 vuoden kokemuksella alalta tarjoamme henkilökohtaista ja joustavaa palvelua, varmistaen asiakastyytyväisyyden ja sopeutuen maatalousmarkkinoiden muuttuviin tarpeisiin.
Osat kosmetiikka- ja parfyyriteollisuudelle - Teknisiä osia, jotka voidaan mukauttaa tuotantoon, pakkaamiseen, täyttämiseen ja pullotukseen.

Osat kosmetiikka- ja parfyyriteollisuudelle - Teknisiä osia, jotka voidaan mukauttaa tuotantoon, pakkaamiseen, täyttämiseen ja pullotukseen.

Koneistetut osat tai 3D-lisävalmistus. Soveltuu parfyymin ja kosmetiikan tuotantolinjoille, pakkauslinjoille, annostelijoille ja täyttöön. Meillä on monia materiaaleja ja värejä, työskentelemme antistaattisten materiaalien kanssa, jotka sopivat alalle, meillä on laaja kokemus pakkaamisesta sekä erityisosista pullotuskoneillesi, huoltoratkaisuista, messuständeistä, varaosista jne.
KYKYJEN - Mitä voimme tehdä......

KYKYJEN - Mitä voimme tehdä......

Arvokkaimpia omaisuuksiamme ovat tahto ja tavoite saavuttaa mahdoton, tiiminä, joka käyttää sekä perinteisiä että epätavanomaisia menetelmiä saavuttaakseen asiakasystävien tarpeet mekaanisten ja inhimillisten mahdollisuuksien rajoissa. Olemme kykeneviä tarjoamaan tarjouksia jousiemme kokoonpanosta käyttäen sinun valmistamia tai ulkoistettuja komponentteja, tarjoten lisäarvoa tuottavia toimenpiteitä, jotka säästävät aikaasi, vapauttavat tuotantotilaa ja lopulta säästävät rahaa. Laaja johtivarastomme ja konekapasiteettimme mahdollistavat kiireellisten toimitusten käsittelyn eri sovelluksille ja teollisuudenaloille, mukaan lukien puolustus, ilmailu, avaruus tai meriteollisuus.
Grupo PR-100 sanitaari moottorivaihteistolla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla alustalla

Grupo PR-100 sanitaari moottorivaihteistolla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla alustalla

Grupo PR-100 Sanitaria moottorivaihteistolla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla alustalla on suunniteltu hygienisiin sovelluksiin, jotka vaativat korkeaa hygienia- ja turvallisuustasoa. Tämä pumppauslaite on ihanteellinen elintarvike-, lääke- ja juomateollisuudelle, sillä se takaa turvallisen ja tehokkaan herkkiä nesteitä käsittelevän toiminnan. Moottorivaihteisto tarjoaa vakaan ja hallitun teho-siirron, optimoiden järjestelmän suorituskyvyn. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu alusta varmistaa korroosionkestävän rakenteen, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää, täyttäen tiukimmat hygieniastandardit. Grupo PR-100 on yhteensopiva viskoosisten nesteiden, elintarvikkeiden ja ei-aggressiivisten kemiallisten nesteiden kanssa, tarjoten jatkuvaa ja luotettavaa toimintaa vaativissa ympäristöissä. Sen kompakti ja modulaarinen muotoilu mahdollistaa helpon integroinnin ja puhdistuksen, ollen täydellinen vaihtoehto prosesseille, jotka vaativat suurta tarkkuutta ja tehokkuutta.
LASAGNETEHDAS - Automaattinen tuotantolinja erikokoisten lasagnien valmistamiseen.

LASAGNETEHDAS - Automaattinen tuotantolinja erikokoisten lasagnien valmistamiseen.

{"PRODUCTO":"•Lasagne, jossa on kerrokset taikinaa, bolognesea, bechamelia ja juustoa päällä.\n•Kaksi tuotteen kokoa.","Producción aproximada":":250-1450 lasagnea tunnissa, koosta riippuen.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS":"•Kolme erillistä aluetta, jotka on yhdistetty kuljetinhihnoilla:\n o Taikinan leikkausalue, johon työntekijät asettavat taikinan muotteihin.\n o Annosalue, jossa on viisi monikäyttöistä annostelijaa, sijoitettu vuorotellen lasagnen eri kerroksia varten. Tilavuusannostelijat, joissa on servomoottori tasaisen annostelun varmistamiseksi.\n o Juuston annostelualue.\n•Ohjauspaneelin kautta ja kosketusnäytön avulla voimme säätää jokaisen hihnan nopeudet ja kiihtyvyyden halutun tuotannon saavuttamiseksi.","VENTAJAS":"•Automaattinen tuotanto suurille valmistusmäärille.\n•Kaikki valmistusvaiheet tapahtuvat pienessä tilassa.\n•Koko linja on helposti purettavissa helppoa ja tehokasta puhdistusta varten, ja sen komponentit soveltuvat painepesuun."}
KAKSI-VÄRINEN TAIKINAN JAKELIJA - MAS+ - Kone kahden värin ja maun muffinien valmistamiseen.

KAKSI-VÄRINEN TAIKINAN JAKELIJA - MAS+ - Kone kahden värin ja maun muffinien valmistamiseen.

•Annostelija kaksiväristen taikinoiden valmistamiseen muffineille, leivonnaisille ja muille elintarvikkeille. •Kone on suunniteltu kahden eri taikinan annosteluun samaan kapseliin tai muottiin. •Säiliö on jaettu kahteen osaan, jotta jokainen seos voidaan sijoittaa omaan osaan. •Annospisteessä on epäkeskisiä suuttimia, jotta taikinan laskupistettä voidaan säätää. •Annosteluparametreja voidaan muuttaa jokaiselle tuotteelle erikseen kosketusnäytön kautta. •Arvioitu tuotanto noin 170-230 tarjotinta/tunti.
FLANIN VALMISTUSLINJA - Karamelliflan muovikannussa lämpösuljettuna.

FLANIN VALMISTUSLINJA - Karamelliflan muovikannussa lämpösuljettuna.

KONEIDEN OMINAISUUDET: •Tuotantolinja, joka koostuu kuudesta asemasta: oLaatikkolataaja. oAstianjakaja. oKaramellin annostelija. oJäähdytystunneli. oVanukkaiden annostelija. oTermosulkuyksikkö. •Linjalla asetamme käsin laatikot lataajaan alussa. •Seuraavassa moduulissa jakaja asettaa automaattisesti vanukkaat eri paikkoihin laatikossa. •Seuraava yksikkö on annostelija, jolla annostelemme karamellia 170 °C lämpötilassa. •Laatikot kulkevat tunnelin läpi, jossa on useita tuulettimia karamellin jäähdyttämiseksi. •Sen jälkeen annostelemme vanukkaan. •Viimeisenä on astioiden termosulkuyksikkö. EDUT: •Automaattinen tuotanto suurille volyymeille. •Kuusi valmistusta saadaan aikaan pienessä tilassa. •Työprosessin turvallisuus.
MUFFINS- JA KUPPIKAKKUJEN TUOTANTOLINJA - Tuotteen valmistamiseen mahdollisimman vähäisellä käsittelyllä

MUFFINS- JA KUPPIKAKKUJEN TUOTANTOLINJA - Tuotteen valmistamiseen mahdollisimman vähäisellä käsittelyllä

•Automaattiset ja modulaariset työasemat muffinien, leivonnaisten ja muiden leivonnaistuotteiden valmistukseen. •Modulaariset linjat koostuvat sarjasta koneita, jotka on valmistettu joustavasti täyttämään vaatimuksesi. Yksittäistuotanto tai monituotanto, keskikokoisesta teolliseen, riippuu tarpeistasi. •Tutkimalla tuotettasi ja haluttua tuotantoa voimme luoda työaseman, joka sopii tarpeisiisi. Konfiguraatiot ovat erittäin monipuolisia, mikä mahdollistaa työlinjan laajentamisen tuotannon lisäämiseksi tai tuotteen monipuolistamiseksi. •MODUULIT: Tarjotinlataaja + Kapseloija + Muffinien annostelija/Leivonnaisten annostelija/ Taikinan annostelija + Topping-annostelija + Valmiiksi paistetun tuotteen ruiskuttaja. •Tekniset tiedot vaihtelevat moduulien ja linjan lopullisen konfiguraation mukaan, kysy räätälöityä tarjousta saadaksesi lisätietoja haluamastasi linjasta.
MANDELIPIKKUPALAN VALMISTUSLINJA - Pitkä, kuohkea taikinakeksi, joka on päällystetty mantelisuikaleilla

MANDELIPIKKUPALAN VALMISTUSLINJA - Pitkä, kuohkea taikinakeksi, joka on päällystetty mantelisuikaleilla

{"PRODUCTO":"Pitkä, pehmeä taikinaevä, jonka pinta on päällystetty mantelisuikaleilla. \nAsetettu 450x900mm kokoisiin tarjottimiin, joissa on 7 kappaletta per tarjotin. \nEvä laajenee uunissa.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS":"KONEIDEN OMINAISUUDET:\n•Tuotantolinja, joka koostuu kahdesta asemasta:\n o Taikinan ja eväiden annostelija-muovaaja GTF.\n o Päällysteyksikkö nauhalla.\n•Työntekijä asettaa muotitarjottimen kuljettimen alkuun ja nostaa sen täynnä lopussa.\n•Sen jälkeen hän asettaa sen paistokärryyn.\n•Liialliset mantelit, jotka eivät ole tarttuneet eväisiin, kerätään talteen.\n•Muotteja voidaan vaihtaa, jotta voidaan valmistaa tuotteita, joissa on erilainen määrä kiinteitä tai pyöriviä suutinta; sileitä tai kiharoita.\n•Mahdollisuus valmistaa muita tuotteita puolikiinteästä tai kovasta taikinasta.","VENTAJAS":"EDUT:\n•Parannukset annostelussa, tasaiset osat, nopeampi valmistus.\n•Taikina ei pääse haihtumaan.\n•Parempi ergonomia työntekijälle.\n•Irrotettava pää, joka mahdollistaa täydellisen puhdistuksen ja desinfioinnin."}
MUFFINSIEN, MACARONIEN, MAGDALENIEN JA FIANCÉN TUOTANTOLINJA

MUFFINSIEN, MACARONIEN, MAGDALENIEN JA FIANCÉN TUOTANTOLINJA

Monituote työasema: muffinit, makaronit, rahoittaja - TUOTE: •Tuotteiden monimuotoisuus ja monimutkaisuus: –Elävä elementti: Muuttuva tilavuus ja muoto. –Herkkiä ja hauraat: Helposti vaurioituvia käsittelyssä. Peitetty geeleillä, suklaalla jne. –Epävakaa: Kevyt, siirtyy helposti. KONEIDEN OMINAISUUDET: •Monipuolinen tuotantolinja, joka voi toimia erilaisten tarjottimien ja paperien kanssa. •Omron-teknologian robottikäsivarsi mahdollistaa joustavuuden ja tehokkuuden lisäämisen kokonaisuudessa, sillä sama robotti voi työskennellä eri tarjotinmuotojen kanssa. •Muffinien ja rahoittajien kapselijakaja, joka asettaa kapselit tarjottimelle. •Muffinien annostelija seitsemällä suuttimella, jossa on tilavuusannostelun säätö. •Kaksi vaihdettavaa siementen annostelijaa. EDUT •Tuotteen yhdenmukaisuus. •Kokonaisuuden automatisointi mahdollistaa noin 8 400 makaronin tai yli 8 000 yksikön tuotannon tunnissa muffineissa, muffinssissa tai rahoittajissa.
Muffinien Täyttöasema Kahdella Maulla

Muffinien Täyttöasema Kahdella Maulla

Suklaa- ja hillotäytteiset leivonnaiset suklaakuorrutteella ja päällysteellä - •Täytteet ruiskutetaan kuumina. KONEIDEN OMINAISUUDET: •Tuotantolinja, joka koostuu neljästä asemasta: o Kaksi automaattista ruiskutinta. o Yksi automaattinen annostelija suklaakuorrutteelle. o Yksikkö, joka levittää päällysteen suklaakuorrutteen päälle. •Yksi ainoa säiliö pitää ruiskuttimet ja annostelijan lämpiminä, jotta tuote pysyy vakaassa lämpötilassa, jolloin annostelu on sujuvaa ja ongelmatonta. •Linja ei ylitä 5 metriä pituudeltaan ja sitä voi käyttää yksi henkilö nauhan alussa. •Kaksinkertainen kuljetinhihnajärjestelmä siirtää valmiit tuotteet tarjottimilla linjan alkuun. EDUT •Korkea automaatioaste pienessä tilassa, 5 metriä. •Yhden työntekijän hallittavissa. •Tuotteen tasaisuus.
KAKKUANNOSTELUKONE - Suurten taikinamäärien annosteluun.

KAKKUANNOSTELUKONE - Suurten taikinamäärien annosteluun.

•Kakkutaikinannosteluun eri muotoisiin ja kokoisiin muotteihin. •Seokseen voidaan lisätä kiinteitä hiukkasia. •Tarkka annostelu 100:sta 1 500 cc:hen, •Annostelu on tilavuusmittaista ja jokaisen pysähdyksen annosmäärä voidaan määrittää näytöltä, jos muotin täyttämiseen tarvitaan enemmän annoksia. •Se voi toimia herkällä massalla. Eri annostelukoneen osat voidaan räätälöidä: annostelusuuttimien tyyppi, lämmitetty säiliö, kuljetinhihna, päällysteannostelija jne., ja sovittaa annosteltavan tuotteen ominaisuuksiin. •VALMISTAA: marmorkakku, muusikon kakku, luumukakku, mousse-kakku, juustokakku, suklaakakku jne.
TAIKNAMUOTOJAKONE - Kuivien keksejen ja tiheän, puolitiheän taikinan tuotteiden annosteluun ja muotoiluun

TAIKNAMUOTOJAKONE - Kuivien keksejen ja tiheän, puolitiheän taikinan tuotteiden annosteluun ja muotoiluun

TÄMÄN KONEEN AVULLA VOIT TEHDÄ: Teekakkuja, sokerikakkuja, marenkeja, luumukakkuja, kotitekoisia leivonnaisia, perrunilloja, mantecadoja, polvoroneja, alfajoreja, kermakeksejä, keksejä, madeleineja, sokerikakkuja, makaronkeja, kuppikakkuja, mantelikeksejä, kielikeksejä jne. -Yhtenäinen ja nopea tuotanto, välttäen taikinan rankaisemista tai sen luonnollisten ominaisuuksien muuttamista. -Keskikokoisille ja suurille tuotannoille, tuotteen ja mallin mukaan. 50-200 kg/h. -Eri lisäosien helppo ja nopea vaihto monituotantoon. Älykäs tuotannon hallinta IHM-paneelin avulla, reseptien ohjelmointi. KALAN FILEET JA MUOTIT SUURELLA VALIKOIMALLA MUOTOJA JA KOKOJA: Tiheille tai koville taikinoille. KIERRETULPAT JA KIINTEÄT TULPAT: Puolitiheille taikinoille. PUMPPUPÄÄ: Puolitiheille tai nestemäisille taikinoille.
Pöytäsuuttimet - Pieniä tuotantoja varten.

Pöytäsuuttimet - Pieniä tuotantoja varten.

•Ihanteelliset koneet erilaisten pehmeiden massojen annosteluun ja ruiskuttamiseen, kuten muffinit, croissantit, plum cake, kanellonit jne. •Ruiskuttaa suklaata, kermoja, hilloja, dulce de lecheä ja muita täytteitä. •Malli, jossa on lohkopää, mahdollistaa massojen annostelun, joissa on suklaapaloja, pähkinöitä, hedelmiä jne.
PUOLIAUTOMAATTINEN TAIKINAN ANNOSTELI MAGDALENAS - DS - Pienille ja keskikokoisille tuotannoille, 50-200 kg/päivä.

PUOLIAUTOMAATTINEN TAIKINAN ANNOSTELI MAGDALENAS - DS - Pienille ja keskikokoisille tuotannoille, 50-200 kg/päivä.

•Annostelee nestemäisiä ja puolikovia seoksia. •Korvataan huomattavasti paremmin pursotuspussin: se on nopeampi, mukavampi, tarkempi, ei vahingoita taikinaa, laite ei tiputa ja tarjottimet eivät likaannu. •Tarkka tilavuusannostelu, jota on helppo säätää. •Muuttaa hitaat prosessit puoliautomaattisiksi. •Pelkästään painamalla jalkaa sähköpedalille, täytämme rivin muffinsseja tarjottimelle. •Tarjottimen liike on manuaalinen. •Se puhdistuu minuutissa ja vie minimaalisen tilan. TEHTÄVÄT: muffinsseja, kakkua, sobaos, kakkupohjia, mantecadas, cocas, pannukakkuja, majoneesia, marmorkakkua, jogurttia, vanukasta, moussea, kastikkeita, smoothieita, kermoja, tuotteita ilman kiinteitä hiukkasia.
KEKSIKONE JA KUIVAT KEKSIKSET - kovasta taikinasta valmistettavien tuotteiden valmistamiseen langan leikkaamalla.

KEKSIKONE JA KUIVAT KEKSIKSET - kovasta taikinasta valmistettavien tuotteiden valmistamiseen langan leikkaamalla.

TÄMÄN KONEEN AVULLA VOITTE VALMISTAA: Voikeksejä, mantelitaikinoita, kiharoita keksejä, kotitekoisia keksejä, polvorones, perrunillas, mantecados jne. -Yhtenäinen ja nopea tuotanto, ilman taikinan rankaisemista tai sen luonnollisten ominaisuuksien muuttamista. -Keskikokoisiin ja suuriin tuotantoihin, tuotteen ja mallin mukaan. -Muottien helppo ja nopea vaihto. -Älykäs tuotannon hallinta HMI-paneelin kautta, reseptien ohjelmointi. VERKOT JA MUOTIT ERILAISELLA MUODOLLA JA KOKOISSA: Tiheille tai koville taikinoille.
PUOLIAUTOMAATTINEN INJEKTORI LEIVONNOSTEN TÄYTTEILLE - IS - Pienille ja keskikokoisille tuotannoille, 50-200 kg/päivä.

PUOLIAUTOMAATTINEN INJEKTORI LEIVONNOSTEN TÄYTTEILLE - IS - Pienille ja keskikokoisille tuotannoille, 50-200 kg/päivä.

• INJEKTIOKONE KERMAN, Suklaan, Hillon, Dulce de Lechen jne. täyttämiseen muffineissa, croissanteissa ja muissa leivonnaisissa samalla paistopellillä, mikä estää tarpeettoman tuotteen käsittelyn. • Tarkka ja helposti säädettävä tilavuusannostelu. • Korvataan huomattavasti käsin täyttämisen prosesseja: se on nopeampi, mukavampi, tarkempi, ei vahingoita taikinaa, kone ei tiputa ja pellit eivät likaannu. • Muuttaa hitaasta prosessista puoliksi automaattisen prosessin. • Pelkästään painamalla jalkaa sähköpedalille, täytämme yhden rivin muffineita pellillä. • Pellin eteneminen on manuaalista. • Puhdistuu minuutissa ja vie minimaalisen tilan.
ANNOSTELLA KIINNITETTUNA LEIKKAUSPÖYTÄÄN

ANNOSTELLA KIINNITETTUNA LEIKKAUSPÖYTÄÄN

•Kone, joka on mukautettu liitettäväksi jo toimivaan kuljetinlinjaan. •Annospää jää roikkumaan, ja koska oma kuljetinta ei ole, runkorakenteen koko pienenee. •Tällä tavoin voimme siirtää koneen, jossa on pyörät, suoraan tuotantolinjalle, jotta annospää jää kuljetinbandin päälle. •Tämä tuo etuja paitsi toiminnallisuuden ja puhtauden kannalta, myös modulaarisuuden, koska konetta voidaan lisätä tai poistaa tuotantolinjalta tarpeen mukaan, eikä sen tarvitse jäädä kiinteäksi.
LEVYKAKKUANNOSTELIJA - Tuottaa jatkuvasti levyjä. Se on liitetty tuotantolinjaan.

LEVYKAKKUANNOSTELIJA - Tuottaa jatkuvasti levyjä. Se on liitetty tuotantolinjaan.

•Annostelu jatkuvasti nauhan edetessä. •Manuaalinen säätö annostelupään korkeudelle, joka laskee automaattisesti jokaiselle annokselle. •Nauhan nopeudet säädettävissä näytön kautta. •Annostelun hallinta tapahtuu servomoottorijärjestelmän kautta, joka antaa koneelle suuremman nopeuden, sujuvuuden ja tarkkuuden työskennellä laajan tiheysvalikoiman kanssa. •Servomoottorin ansiosta käyttäjä voi hallita annosten määrää sähköisesti sekä kuormaus- ja/tai purkunopeuksia. •Tiputtamaton liike, joka imee tuotteen. •Kaikki tämä suurella tarkkuudella ja mahdollisuudella esirekisteröidä nämä parametrit yli 100 reseptiin.
ANNOSTELUKONE MAITO- JA JÄLKIRUOKAPRODUKTEILLE SEKÄ ESIVALMISTETUILLE RUOKILLE - Se erottuu nopeudellaan, tarkkuudellaan ja helppokäyttöisyydellään.

ANNOSTELUKONE MAITO- JA JÄLKIRUOKAPRODUKTEILLE SEKÄ ESIVALMISTETUILLE RUOKILLE - Se erottuu nopeudellaan, tarkkuudellaan ja helppokäyttöisyydellään.

PUHTAAT JA ANNOSTELE ERILAISIA TIHEYKSILTÄÄN JA OMINAISUUKSILTAAAN RUOKAMASSOJA: viskoosi, neste, pehmeä, kermaisa, tiheä, makea jne. SEKOITTEESSA VOI OLLA KIINTEITÄ HIUKKASIA SISÄLTÄVÄT. Pieniin ja keskikokoisiin tuotantoihin, vaikka ne voidaan myös integroida työlinjaan tai kuljettimeen korkeamman automaatiotason saavuttamiseksi. IDEAALINEN TUOTTEIDEN ANNOSTELUUN, KUTEN: muffinit, luumukakut, pikkuleivät, vanukkaat, hillot, kastikkeet, hedeltä täytteet, herkät täytteet kuten mousse, salaattikastikkeet, keitot, venäläinen salaatti, viljakermat, maitotuotteet jne. LAJA VALIKOIMA LISÄVARUSTEITA JA ANNOSTELULÄHTEITÄ TARJOAA VERSATIILISUUTTA ERILAISTEN TUOTTEIDEN KANSSA TEHOKKAASTI TYÖSKENTELLESSÄ: muottikuljetin, letku ja käsipistooli, siirtopumppu, pyörivä leikkauspistooli, injektorin suuttimet, hissi jne., elementit, jotka tekevät työstäsi tarkempaa.
TYÖLINJA TÄYTETYT CROISSANTIT - Suklaatäyte ja koristeltu suklaahipuilla

TYÖLINJA TÄYTETYT CROISSANTIT - Suklaatäyte ja koristeltu suklaahipuilla

•Suklaata ruiskutetaan kuumana, ja sen on oltava hyvin jakautunut koko croissantin alueelle. OMINAISUUDET KONEISTA: •Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta: oRuiskutuslaite, jossa on kolme riviä suuttimia, jotka ruiskuttavat 27 croissanttia samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin. oGeelitysasema, joka kyllästää croissantit geelillä. oPäällysteyksikkö, jossa on nauha, jotta suklaahiput putoavat tuotteen päälle ja tarttuvat geelikermakerrokseen. •Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytön kautta, mikä mahdollistaa tarkemman säädön. •Ruiskutuksen ja geelin välissä, joka koostuu naruista, on siirtoteippi, jotta croissantit putoavat oikein asentoon ilman kääntymistä ja jäävät pinoon geelin suihkuttamista varten. EDUT •Automaattinen tuotanto suurille volyymeille. •Kolme valmistusvaihetta saadaan valmiiksi pienessä tilassa. Arvioitu tuotanto: 18 000 croissanttia/tunti
DONUT-TÄYTTÖKONE - donuttitaikinan annosteluun silikonimuotteihin

DONUT-TÄYTTÖKONE - donuttitaikinan annosteluun silikonimuotteihin

KONEEN OMINAISUUDET -Ominaisuus tuotteelle, jossa on reikä keskellä, vaatii jakautunutta annostelua muotissa. Jokaisessa suuttimessa on suihkuun muotoiltu adapteri, jotta annos jakautuu muottiin. -Annostelusuuttimet on mukautettu muotin mittoihin. -Kuusi donitsia annostellaan jokaiseen tarjottimeen. -Suora kuljetinhihna, johon silikonitarjottimet asetetaan käsin. Opastimet asettavat tarjottimet oikeaan asentoon. -Hihna on pidettävä puhtaana tuotannon aikana, joten hihnan päähän on lisätty raappa, joka puhdistaa mahdolliset jäljelle jääneet taikinat. EDUT -Nopeus ja tuotannon lisääntyminen jopa kuusi kertaa. -Yhtenäisyys annostelussa. -Iso irrotettava pää täydellistä puhdistusta ja desinfiointia varten. Vältämme myös tarjottimien tahriintumista ja niiden jälkisiivousta. -Operaattori asettaa tarjottimet kuljettimen alkuun ja kerää ne täynnä lopussa.