Kehitämme ja valmistamme monimutkaisia valmistusosia ja kokoonpanoja nykyaikaisimmalla tekniikalla. Mukana työvalmistelu, laadunvalvonta ja kustannusten hallinta.
ISO 13485
PEEK ja muut korkean suorituskyvyn muovit tarjoavat ihanteelliset olosuhteet korkealaatuisten ja kestävämpien muovikomponenttien valmistukseen lääketieteellisessä teknologiassa.
Hedelmätarvikkeiden, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden valmistamiseksi käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoitusjärjestelmiä. Sekoitinlaitteet ovat elintärkeitä korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi. Pääasiallinen tavoite on varmistaa tasainen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen soveltamalla mahdollisimman alhaista leikkausvoimaa tuotteen paloihin. Tämän ansiosta voidaan toteuttaa lyhyitä prosessiaikoja yhdessä laadukkaiden prosessilaitteiden kanssa, ja KASAGilla on sinulle ihanteellinen sekoitusteknologia.
Vaakasuorissa sekoittimissa KASAGilla on myös erityinen laakeri ja mekaaninen tiiviste, jotka ovat olleet käytössä monien vuosien ajan. Kehitämme jatkuvasti sekoitusjärjestelmäämme sekä laakereita ja mekaanisia tiivisteitä saavuttaaksemme optimaalisen tuotelaadun ja mahdollistaa sujuvan toiminnan.
Jotta voimme ohjata projektien läpimenoaikaa mahdollisimman tehokkaasti tuotannon läpi, meillä on prototyyppiosasto.
Projektin toteuttamisesta hetkeen, jolloin osat on esitettävä, jää yleensä vähän aikaa. Jotta voimme ohjata projektien läpimenoaikaa mahdollisimman tehokkaasti tuotannon läpi, meillä on prototyyppiosasto.
Kehitämme ja valmistamme monimutkaisia valmistusosia ja kokoonpanoja nykyaikaisimmalla tekniikalla. Mukana työvalmistelu, laadunvalvonta ja kustannusten hallinta.
Raaka-aineiden, kuten hedelmien, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden, tuotannossa käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoittimia. Tuotteen korkeimman laadun saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Niiden tavoitteena on saavuttaa homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen mahdollisimman alhaisilla leikkausvoimilla tuotteen paloihin. Näin ollen yhdessä korkealaatuisten käsittelyastioiden kanssa saavutetaan myös nopea käsittely, joten KASAG tarjoaa sinulle ihanteellisen sekoitinteknologian.
Vaakasuorille sekoittimille KASAG:illa on myös erityinen liukosuljin, joka on osoittanut laatua vuosien varrella.
Kehitämme jatkuvasti sekoittimiamme ja liukosulkijaa tarjotaksemme ihanteellisen tuotelaadun ja moitteettoman toiminnan.
Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.