Tuotteet hakusanalla turkkilainen pasta (5)

Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Manti-pasta soijalla

Manti-pasta soijalla

Pakkauksen määrä: 12 x 400g Tuotenro: 1318 Grammaa: 400g
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Oliivit

Oliivit

La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 4.250 ml MERKKI: La Perla RESEPTI: liemessä, mustattu LAATU: Mustat oliivit Pakkaus: 6 VERSIO: viipaleina
Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Pakkauksen määrä: 12 x 400g Tuotenumero: 1319 Grammoja: 400g