Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Mathieu Teisseiren kirkas sitruunasiruus luo upeasti sitruunoiden raikkaan ja hapokkaan maun. Nimestään huolimatta tämä siirappi ei ole karvas, kiitos makean sitruunamehun pehmeän lopun. Raikkaan ja kukkaisen aromin sekä kirkkaan värin ansiosta tämä siirappi tuo herkullisen vivahteen Bubble Teehisi.
Valmistettu valkoviinistä (AOP) ja hedelmien sekä yrttien liotuksesta.
Hienostuneessa ja elegantissa 50cl pullossa.
Vähän makea ja erittäin virkistävä, täydellinen nautittavaksi ystävien kanssa!