Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.
Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.