Kirkas keltainen mekko kultaisilla heijastuksilla.
Herkullinen, suora, hedelmäisillä nuoteilla (keltainen sitruuna, passionhedelmä) ja mineraalisilla vivahteilla.
Runsas, maku on puhdas, tarkka sitrushedelmien ja valkoisten hedelmien vivahteilla. Suolainen, virkistävä loppu.
Maistelu
Väri on syvän purppura, intensiivinen ja syvä, vivahteena granaatti. Tuoksussa erottuvat kypsät mustat hedelmät, maastokasvit ja oliivit. Maku on runsas, voimakas ja tanniinit ovat samettiset.
Viininvalmistus
Tämä cuvée on peräisin liuskekivimaisemasta. Rypäleet kerätään kypsiltä alueilta ja sadonkorjuu tapahtuu käsin. Rypälelajikkeet kerätään ja valmistetaan erikseen.
Ruokapari
punaiset lihat, riista, juustot, suklaa
Pakkaus: 6 pullon kartonki, 75cl
Tuottaja: Vignerons d'Alignan Neffies
Alue: Pézenas
Vuosikerta: 2017
Rypälelajike: Grenache, Syrah
Viljely: Kohtuullinen
Tunnus: Appellation d'Origine Contrôlée
Vignoble : Täysin Burgundin eteläosassa, Beaujolais'n rajalla, nimialue ylittää kylän alueen. Saint-Vérandin kylässä on "d", mutta nimessä ei ole, koska se kerätään kuudelta kylältä. Se on peräisin vuodesta 1971, ja se on toiseksi viimeinen nimitys, joka on myönnetty Mâconnais'n alueella.
Viticulture :
Maa : Jurakauden kalkkikivi, joka jatkaa Côte-d'Orin kalkkikivikerroksia, ihanteellinen Chardonnay'lle.
Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari.
Leikkaus : Guyot.
Sadonkorjuu : Käsin.
Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet.
Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä.
Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.