Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
-Poissa kaupasta-/Vaihtoehto: HAP 161063 60 x 60 cm (30 kpl) UK = 4 pakkausta.
Artikkelinro HAP 161320 Imukykyinen materiaali selluloosahippu, kevyempi malli, vihreä
Tuote HAP 161320 on poissa kaupasta eikä sitä voi enää tilata. Jos korvaavaa tuotetta on saatavilla, löydät tietoa siitä yllä tuotteen nimessä.
Tarjoamme antistaattisia tuotteita taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvaavaa tuotetta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja ainesosien alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuotteen ja sovelluksen asiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Tuotteidensa laadun optimoinnista huolehtien CORNIC-NOVAMER on valinnut integroida laadunvalvonta-, pakkaus- ja varastointitoiminnot.
Tämä suuntaus on johtanut seuraaviin:
- Sisäinen laboratorio: Henkilöstö 1 henkilö (9400 tarkastusta tehty vuonna 2020)
- Laatuosasto: Henkilöstö 3 henkilöä
- 800 m² tuotantotyöpaja, joka on varustettu viimeisimmän sukupolven laitteilla, antaen meille vuosittaisen kapasiteetin 8 miljoonaa UVC:tä.
- Kylmävarasto, jonka kapasiteetti on 1800 lavaa.
CORNIC-NOVAMER on sertifioitu IFS Food ja IFS Broker High level, mutta myös ASC, MSC ja BIO.
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.