Meidän Caracol Canário - Helix Cepaea -valikoimamme on valkoinen, brodeerattu, kestävä ja lihaksikas. Ne eivät ole peräisin intensiivisestä viljelystä, vaan kerätään luonnollisesta elinympäristöstään ja valitaan sekä sertifioidaan laadun ja tuoreuden takaamiseksi.
Säilytämme niitä kontrolloidussa lämpötilassa säilyvyyden varmistamiseksi.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnollisia, kuivia, puhtaita ja puhdistettuja etanoita, valmiita syötäväksi
Saatavilla ympäri vuoden.
Pakattu 1 ja 5 kg:n verkkoihin.
Lähetykset lavalla ja jäähdytetty kuljetus Italiassa ja Euroopassa
Minimitilaus 800 kg.
Catonium ETPI (Etyylitrifenyylifosfoniumjodi) on valkoinen tai vaaleanvalkoinen kiteinen jauhe, jonka kemiallinen kaava on C20H20P. ETPI on kvaternäärinen fosfoniumsuola, jota käytetään pääasiassa fenolipohjaisten epoksihartsien ja lämpökovettuvien jauhemaalausten edistämiseen ja / tai kovettamiseen. Sitä voidaan myös käyttää orgaanisessa synteesissä Wittig-reagenssina ja faasisiirto-katalyyttinä fluoroelastomeerien tuotannossa. Tämä materiaali on erittäin liukeneva veteen ja polarisoitaviin liuottimiin.
Etyylitrifenyylifosfoniumjodi tunnetaan myös nimillä ETPI, ETPPI ja TPEPI.
Verrattuna amiineihin, imidasoleihin ja kvaternäärisiin ammoniumsuoloihin CatOnium ETPI:llä on huomattavasti parempi latenssi ja lämpötilan kestävyys. Lisäksi se tarjoaa alhaisen hajun, minimaalisen värin muodostumisen ja hallitun reaktiivisuuden. Se vähentää tai eliminoi sivureaktioita ja luo pidempiä, suorampia ketjumaisia epoksimolekyylejä, joilla on terävä molekyylipainojakauma.
Saatavuus
Euroopassa ja Yhdysvalloissa. CatOnium ETPI on varastossa paikallisessa
CAS-numero: 4736-60-1
EC-numero: 225-245-2
HS-koodi: 2931 39 90
Analyysi: ≥ 99.00 %
Kuivumishäviö: ≤ 0.20 %
Trifenyylifosfiini: ≤ 0.50 %
Kiehumispiste: > 360 ºC
Sulamispiste: 170 °C
Jakautumiskerroin (log Pow): 0.324 @ 25 ºC
Liukoisuus vedessä: 7.84 g/L (20.1O ºC)
Kaasupaine: 0 Pa @ 25 ºC
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.