Tuotteet hakusanalla väriääni 900 koko (4)

TAKTER® 4000

TAKTER® 4000

Korkea kestävyys Flash-kovettamislämpötiloille Erittäin vahva liima korkeissa lämpötiloissa Nopea tarttuvuus Pitkäkestoinen liima Se ei siirry eikä tahraa kankaita Sopii kaikille kangastyypeille, erityisesti raskaille Väritön
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo Tuotantoalue: Taranton itäinen alue Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä Sadonkorjuuaika: Syyskuu Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin Alkoholi: 11% -12% vol. Väri: Elävä ruusu Bouquet: Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau-rypäleet, huippuluokka)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau-rypäleet, huippuluokka)

Suuriarvoinen viini, joka on saatu huolellisesta Cannonau-rypäleiden valinnasta, pääasiassa yli 40-vuotiaista köynnöksistä, jotka on kasvatettu albarello-tyylillä. Hitaasti tapahtuvan kuorifermentoinnin jälkeen, joka suoritetaan pienissä teräksisissä säiliöissä noin 20 päivän ajan, viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 24 kuukauden ajan. Tämän jälkeen se kypsyy makuullaan vähintään 8 kuukautta. Upea granaatinpunainen väri. Tuoksu on vaikuttava. Täynnä kypsien punaisen ja mustan marjan aromeja, kirsikan ja lakritsin vivahteita, jotka on sävytetty Välimeren yrteillä, hienoilla ja makeilla mausteilla. Maku on miellyttävän lämmin, suolainen ja mausteinen, kaikki täydellisesti yhdistetty mineraalisten vivahteiden kanssa. Sen runsas ja samettinen rakenne on hyvin tasapainossa tanniinisen monimutkaisuuden ja elegantin, pitkäkestoisen jälkimaun kanssa. Se on viini, joka sopii erinomaisesti kaikkein hienoimpiin ja hienostuneimpiin juomisiin. Täydellinen kumppani voimakkaasti rakenteellisten ja suolaisten juustojen tai tärkeiden liharuokien kanssa.