Tuotteet hakusanalla valojen valo (1)

Katkarapucocktail

Katkarapucocktail

Voit antaa tälle klassiselle annokselle modernin vivahteen kevyellä ja ilmavalla kastikkeella. Paras tapa tarjoilla se on kylmissä cocktail-laseissa, joissa on muutama keitetty katkarapu roikkumassa lasin reunalla. Resepti riittää neljälle hengelle. Ainesosaluettelo 1 pauna kuorittuja, päätettyjä ja keitettyjä katkarapuja 200 grammaa vauvalettukkaa 1 sitruuna viipaloituna Kastike Puoli kupillista majoneesia 2 ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia 3 ruokalusikallista tomaattiketsuppia 1 teelusikallinen piparjuurikastiketta 1 teelusikallinen Worcestershire-kastiketta Cayennepippuria Limemehua Suolaa Sekoita kaikki ainekset kastiketta varten ja siivilöi se kermavaahtosifoniin. Lataa N2O-kermavaahtopullolla ja ravista voimakkaasti. Poista kermavaahtopullo ja laita korkki tiukasti kiinni. Jäähdytä 15 minuuttia. Samaan aikaan pilko suurin osa katkaravuista, jättäen vain 45 esillepanoa varten.