Voit antaa tälle klassiselle annokselle modernin vivahteen kevyellä ja ilmavalla kastikkeella. Paras tapa tarjoilla se on kylmissä cocktail-laseissa, joissa on muutama keitetty katkarapu roikkumassa lasin reunalla. Resepti riittää neljälle hengelle.
Ainesosaluettelo
1 pauna kuorittuja, päätettyjä ja keitettyjä katkarapuja
200 grammaa vauvalettukkaa
1 sitruuna viipaloituna
Kastike
Puoli kupillista majoneesia
2 ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia
3 ruokalusikallista tomaattiketsuppia
1 teelusikallinen piparjuurikastiketta
1 teelusikallinen Worcestershire-kastiketta
Cayennepippuria
Limemehua
Suolaa
Sekoita kaikki ainekset kastiketta varten ja siivilöi se kermavaahtosifoniin. Lataa N2O-kermavaahtopullolla ja ravista voimakkaasti. Poista kermavaahtopullo ja laita korkki tiukasti kiinni. Jäähdytä 15 minuuttia.
Samaan aikaan pilko suurin osa katkaravuista, jättäen vain 45 esillepanoa varten.