Naudan kurkku, jota käytetään usein lemmikkiruoassa, on arvostettu sen sitkeän rakenteen ja korkean proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on ainutlaatuinen sivutuote, joka tarjoaa arvokkaan ravinnonlähteen. Sen monipuolisuus tekee siitä hyödyllisen ainesosan erilaisissa sovelluksissa. Direct Meat Service Sverige AB:lla varmistamme, että jokainen naudan kurkku käsitellään huolellisesti sen luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille.
Koe naudan kurkun ravitsemukselliset hyödyt, sivutuote, joka lupaa parantaa kulinaarisia luomuksiasi. Tämä leikkuu on täydellinen niille, jotka arvostavat perinteisen ruoanlaiton taidetta, tarjoten rikkaan, voimakkaan maun, joka varmasti tyydyttää. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä leikkuu tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja ravinnon välillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan herkulliseen ateriaan. Luota sitoutumiseemme laatuun ja nauti premium-naudan leikkuidemme poikkeuksellisesta mausta.
Pastat valmistetaan durumvehnästä ja ne esitetään kyynärmuodossa. Tuote valmistetaan ja pakataan hyvän valmistustavan mukaisesti, ja tuote sekä sen pakkaus noudattavat kaikkia voimassa olevia Algerian elintarvikkeita koskevia säädöksiä.
Malli: Muovipussi 400g
Berkshire Possun Vatsalihas
Berkshire Possun Vatsalihas
Ajattele possun vatsaa kuin rasvapalasta, jossa on vielä lihaa päällä. Kokkaajat rakastavat käyttää sen pekonista makua maustamaan vihanneksia tai uunipapuja, tai sydämellisissä keitoissa ja pataruoissa. Hyvän mausteseoksen avulla voit luoda rapean possun vatsalihan, jota löydät suosikkiravintolastasi, kotona uunissasi.
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Linssit ovat ravinteikkaita, hyvin siedettyjä ja hyödyllisiä keholle niiden lukuisien ravintoaineiden ansiosta. Erilaisia ruokia voidaan valmistaa linsseistä. Mutta ehkä tunnetuin ruokalaji on ja pysyy perinteinen linssikeitto. IMARTI erottuu luonnollisista tuotteistaan, jotka ovat korkeinta laatua. Linssimme, kuten kaikki IMARTI-tuotteet, eivät sisällä myrkyllisiä tai muita kemiallisia lisäaineita. Jotta linssin kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät käsittelyn aikana, käytämme moderneimpia viljely- ja sadonkorjuukoneita sekä uusimpia teknologioita jatkokäsittelyssä.
Tietysti kaikki IMARTI-tuotteet säilytetään asianmukaisesti ja kuljetetaan aina kunnolla. Koko tuotantoketjumme on säännöllisesti tiukkojen tarkastusten alaisena. IMARTI-linssejä voi ostaa "Organic"-yhteensopivuustodistuksella. Tällä todistuksella palkitaan tuotteita, jotka...
Kokoina, viipaleina tai kuutioina, valitse paras ratkaisu lahjakkuutesi hyödyntämiseen. Laaja valikoima erittäin korkealaatuisia pakastettuja hedelmiä.
Tuotteissamme ei ole luonnollisia tai synteettisiä aromeja, väriaineita tai säilöntäaineita, vain aitojen hedelmien maku ja väri.
Myyntiyksikkö
Laatikoita tai pusseja, jotka painavat 10 kg - 25 kg tuotteen mukaan
Valikoima 2 x 2,5 kg