Questo vino pregiato ha un gusto intenso e corposo con note di frutti scuri e spezie. Prodotto in Italia, MEDAINA Barolo DOCG è la scelta perfetta per gli amanti del vino, con 75 cl di puro piacere in ogni bottiglia. Perfetto da abbinare a piatti di carne o formaggi stagionati.
Vaalea kultainen väri vihreä-hopeisilla heijastuksilla.
Kukkamaiset nuotit (akasia, kielo) ja hedelmäiset nuotit (päärynä, valkoinen persikka, tuoreet viinirypäleet).
Raikas ja runsas, maku on mineraalinen ja siinä on erittäin kaunis jälkimaku.
Ilmaiseva ja suora tuoksu esittelee voimakkaan yhdistelmän puutarha- ja trooppisia hedelmiä. Kypsä ananas, keltaiset omenat, Williams-päärynä, hunajakasvit - kaikki tämä on kietoutunut yhdeksi makusinfoniaksi. Viinin runko on keskikokoinen, ja siinä on huomattava hapokkuus. Jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen. Tämä Chardonnay-tyyli täydentää täydellisesti vihannes- ja siipikarjasalaattia tai grillattua valkoista kalaa.
Cordyline-kasvit, jotka tunnetaan myös nimellä Dracaena Indivisa, ovat monivuotisten kasvien suku Asparagaceae-perheessä. Cordyline-kasvien lehdet ovat pitkiä, kapeita ja niiden väri voi vaihdella lajin ja lajikkeen mukaan.
Ne voivat olla vihreitä, punaisia, purppuranvärisiä tai monivärisiä. Sopivissa olosuhteissa Cordyline-kasvit voivat tuottaa pieniä, tuoksuvia kukkia, jotka kasvavat tertuissa. Kukinnan jälkeen jotkut Cordyline-lajit voivat tuottaa pieniä, lihaisia hedelmiä, jotka ovat punaisia, mustia tai tummansinisiä.
Nämä kasvit ovat arvostettuja värikkään lehtensä ja eksoottisen ulkonäkönsä vuoksi, ja niitä voidaan kasvattaa sekä sisä- että ulkotiloissa riippuen ilmasto-olosuhteista ja erityisistä lajikkeista.
Calvados 6 Ans tunnistetaan sen kultaisesta väristä. Tuoksussa se erottuu voimakkailla hedelmäisillä aromeilla, joissa on intensiivisiä omenoita ja tuoreita hedelmiä. Maku on voimakas kukkaisten, tonisten, mentolisten ja mausteisten nuottien kanssa.
bruttopaino: 1450g
6 pakkauksen paino: 9kg
Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
ALKUPERÄNIMI: CIGALES
Sadonkorjuu tapahtui lokakuun alussa, ja se käsiteltiin hellävaraisesti murskaamalla ja viinirypäleiden varret poistamalla. Käyminen tapahtui hallitussa lämpötilassa. Tämän jälkeen suoritettiin maloottinen käyminen. Lopuksi viini kirkastettiin, vakautettiin ja pullotettiin.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Oljenkeltaista kultaisilla sävyillä. Valloittava hajuvesi, jossa on aprikoosin nuotteja, jotka sulautuvat yhteen puutynnyreissä kypsymisen balsamisten nuottien kanssa. Suussa se on erittäin rakenteellinen, ja siinä on värisevä ja elävä hapokkuus. Täydellinen pitkäaikaiseen kypsyttämiseen.
Tilavuus: 750ml
Gozauri Saperavi 2015
Gozauri Saperavi 2015 on aito ilmentymä Kakhetin viinialueen ainutlaatuisesta terroirista, joka sijaitsee Kindzmaraulin mikroalueella. Tämä viini, joka on kasvatettu kohtuullisessa mannerilmastossa, on peräisin yhdeltä viinitarhalta, jota hallinnoi ja omistaa viinitilamme. Se on valmistettu yksinomaan Saperavi-rypäleestä, ja se tulee omilta viinitarhoiltamme, joissa sato on huolellisesti pidetty 6-7 tonnissa hehtaarilta varmistaaksemme hedelmän ensiluokkaisen laadun.
Yhteensä 15 000 pulloa 0,75 litraa tuotettuaan tämä vuoden 2015 kuiva punaviini sisältää 12,5 % alkoholia. Sen viininvalmistusprosessi osoittaa sitoutumista laatuun ja aitouteen. Rypäleet, jotka on kerätty käsin ja lajiteltu huolellisesti, ovat käyneet 225 litran avoimissa tynnyreissä, joissa on ollut 20 päivän uutto, ja sen jälkeen se on kypsynyt teräksisissä säiliöissä 10 kuukauden ajan.
Empordàn alue sijaitsee Espanjan koilliskolkassa, aivan Välimeren äärellä. Tämä suhteellisen pieni viinialue omaa suuren monimuotoisuuden maaperätyypeissä ja ilmastovyöhykkeissä. Täältä löytyy paitsi liuskekivimäisiä kukkuloita, myös hiekkaisia laaksoja ja alluviaalimaata, joka on rikasta lietteestä, savesta ja sorasta.
Castillo Perelada, tämän alueen tunnetuin viinitalo, on ajan myötä hankkinut viisi erityistä viinitarhaa, jotka on valittu niiden erityisluonteen ja maaperän perusteella. Maaperätyyppien monimuotoisuus ja laaja valikoima rypälelajikkeita, joita DO Empordà:ssa sallitaan, tarjoavat mahdollisuuden luoda optimaalinen sekoitus käytettävissä olevista terroireista ja rypälelajikkeista.
Le spiritueux : Adriatico edustaa uutta sukupolvea Amarettoa. Se on valmistettu 100 % luonnollisista italialaisista ainesosista, mukaan lukien Puglian alueelta peräisin olevista manteleista. Nämä kerätään käsin ja paahdetaan pitkään ennen tislauksen aloittamista, minkä jälkeen ne yhdistetään vaniljan, kanelin, kaakaon ja ripauksen kahvin sävyihin. Lopuksi pieni suola tuo hienovaraisen vivahteen, joka muistuttaa läheisestä Adrianmerestä. Tuloksena on likööri, joka on kaksinkertaisesti vähemmän makea kuin perinteinen Amaretto ja jolla on upea aromi. Herkku nautittavaksi jäällä tai cocktaileissa (Amaretto Sour, Amaretto Coffee tai Godfather)!
La maison : Adriatico on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa niiden omalla kentällä. 40-vuotiaana hän päättää siirtyä väkevien juomien pariin ja perustaa brändin syyskuussa 2019.
Type: Amaretto
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 28%
Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia palkokasveja. Vuosien kokemus takaa tehokkaan palvelun, joka varmistaa jatkuvuuden ja tehokkuuden toimituksissa.
Meillä on erilaisia pakkausmuotoja, jotta voimme tarjota kuluttajalle parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa.
Eau de Toilette Velours naisille
Vanilja yhdistyy erinomaisesti puumaisiin tuoksuihin. TÄSSÄ se tuo mieleen sametin.
Käynnissä oleva tarjous 2 ostettua tuoksua = 1 ilmaiseksi
TUOKSUN KÄYTTÖ
Tuoksu tarjoaa intensiivisen tuoksun ja ilmaisee koko rikkautensa, kun se suihkutetaan suoraan iholle, kohtaan, jossa se on lämpimintä (kaula ja ranteet).
SISÄLTÖ
100 ML
AINESOSALUETTELO
alkoholi/denatoitu alkoholi, vesi/aqua, tuoksu/fragrance, bentyyli alkoholi, sitraali, kumariini, eugenoli, heksyyli kanelialdehydi, limoneeni, puu sammal
Tarjouskoodi: 2plus1 (kirjoita ennen maksamista)
Ylätuoksu: Bergamotti, Mustaherukka
Sydäntuoksu: Persikka, Passion, Praliini
Pohjatuoksu: Patchouli, Vanilja, Tonka