Viljat:
Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin:
Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita.
Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada:
Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus.
Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa.
Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa.
Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Herneet
Pääraaka-aineet: Herneet
Muoto / rakeisuus: Jauhe
Käyttö: Kuuma. Kylmä
Väri ja ulkonäkö: Vihreä
Pakkaus: 25kg pussi
Lavettijako: Eurooppalainen lava 625kg
AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa.
AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle.
Tervetuloa makujen maailmaan!
Cebette on tunnettu herkullisesta maustaan, joka sopii sekä kesäsalaatteihin että maukkaisiin lämpimiin ruokiin, ja se erottuu voimakkaan maun ja aromin ansiosta.
Cebette sekoitetaan usein uuteen sipuliin, vaikka se on hyvin erilainen vaihtoehto. Itse asiassa tämä kasvi erottuu alikehittyneen sipulin ansiosta, joka on saanut pitkän muodon ja sekoittuu näin ollen varteen.
Lopuksi, tätä kasvia voidaan nauttia keväällä, kesällä ja syksyllä (touko-lokakuussa).
Vaihtoehto: Vihreä okra
Alkuperä: Okra on kotoisin Afrikasta, mutta sitä viljellään nykyään monilla lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Meidän okramme kasvatetaan Senegalissa.
Kuvaus: Okra on pitkä ja sylinterimäinen vihannes, jolla on limainen rakenne ja hieman makea maku. Sitä käytetään usein ainesosana afrikkalaisessa, aasialaisessa ja karibialaisessa keittiössä.
Tuotteiden saapumisesta tehtaalle alkaa vastaanotto, joka on prosessin käsittelyn ensimmäinen vaihe ja keskeinen tekijä tuotantolinjan suorituskyvyssä. Itse asiassa vastaanottosäiliöiden on sovittava purkamisjärjestelmäänne, ja tämä ensimmäinen vaihe vaikuttaa suuresti valmistusprosessin virtausten säätämiseen.
Tarjoamamme vastaanottoratkaisut on suunniteltu purkamaan kentältä tulevaa tuotetta siten, että raaka-aineen hävikki vältetään ja sen eheys säilytetään, samalla kun varmistetaan jatkuva ja hallittu virtaus linjalla. Maahan upotetut tai ei, nostinjärjestelmällä varustetut säiliöt, manuaalisesti ladattavat säiliöt (…) vastaanottokoneidemme valikoima mahdollistaa meille parhaiten purkamisympäristöön soveltuvan ratkaisun valitsemisen (kuorma-auto, säkki, kaivuri, kontit…).