Tuotteet hakusanalla viljayhtiö (3)

Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet ovat maailmanlaajuisesti arvostettu mauste, käytössä vain pippurin jälkeen. Näitä siemeniä kasvatetaan ja käsitellään ympäri maailmaa, ja Egypti on merkittävä tuottaja. Korianterinsiemenet tarjoavat lämpimän, paksun ja aromaattisen maun, jota käytetään yleisimmin jauhettuna. Ne ovat kulmakivi intialaisessa keittiössä, lisäten annoksiin makeutta ja mausteisuutta. Indonesialaisessa ruoanlaitossa korianteria käytetään tempeh-resepteissä ja papuruoissa. Siemenet nostavat kaalin, maissin, chutneyt ja lisukkeet, ja niitä käytetään myös vihannesten säilömiseen, mikä tekee niistä monipuolisen lisän mihin tahansa keittiöön.
Soijajauho

Soijajauho

Pyydetyt tuotteet standardin mukaan Ulkonäkö Vaaleankeltainen - vaaleanruskea Vastaava Raakaproteiini 46 % min 46.15 % Raakarasva 1.0 % min 1.10 % Raakakuitu 3.0 % max 2.20 % Kosteus 10 % max 8.22 % Kalsium 0.20 % Fosfori 0.65 % Yhteensä aminohappoja 4.50 % Yhteensä sulavia ravintoaineita 73 % min 78.00 %
Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.